saloumanol Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2014 Χαίρεται...Θέλω να κάνω ένα ακριβές αντίγραφο του σκληρού μου δίσκου σε κάποιο εξωτερικό μέσο(π.χ. εξωτερικό σκληρό δίσκο) ούτως ώστε σε περίπτωση που συμβεί κάτι να μπορέσω να το επαναφέρω στην κατάσταση που ήταν τη στιγμή που έκανα το αντίγραφο αλλά χωρίς να μου αλλάξει κάτι...Να ναι ακριβώς το ίδιο...Έχω δει κάποιο πρόγραμμα, νομίζω το Acronis True Image, αλλά θέλω τη γνώμη σας για κάποιο πρόγραμμα και πως μπορώ να κάνω αυτό που ακριβώς περιγράφω επάνω.Σας ευχαριστώ!!!
qwerty Μάρτιος 1, 2014 #2 Μάρτιος 1, 2014 Αν έχεις Windows 7 και πάνω μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα απο τα ίδια τα Windows. Στον πίνακα ελέγχου πας Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά και απο εκεί επιλέγεις Δημιουργία Ειδώλου Συστήματος. Φτιάχνεις στο τέλος και το dvd που σου λέει η διαδικασία και είσαι κομπλέ.
gdp77 Μάρτιος 1, 2014 #3 Μάρτιος 1, 2014 Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται 100% σωστά μέσα από το λειτουργικο.Σου προτείνω το (δωρεάν) clonezillahttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=125722Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
swatoner Μάρτιος 1, 2014 #4 Μάρτιος 1, 2014 Μακράν το καλύτερο είναι το Tableau Imager. Χρησιμοποιείται για forensics κυρίως λόγους αλλά είναι το ποιο αξιόπιστο σε 1:1 clone.Μετά ποιο εύκολο είναι το acronis με γραφικό περιβάλλον.Επίσης πολύ καλό είναι το clonezilla αλλά όπως θα δείς δεν είναι κ το ποιο user friendly. Βέβαια εμένα 2 φορές με έχει απογοητεύσει το clonezilla και τελικά δουλεύω μόνο acronis γιατί είναι bootable και tableau imager για την δουλειά μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.