Jump to content

Δημιουργία ακριβές αντιγράφου του σκληρού δίσκου

saloumanol

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρεται...

Θέλω να κάνω ένα ακριβές αντίγραφο του σκληρού μου δίσκου σε κάποιο εξωτερικό μέσο(π.χ. εξωτερικό σκληρό δίσκο) ούτως ώστε σε περίπτωση που συμβεί κάτι να μπορέσω να το επαναφέρω στην κατάσταση που ήταν τη στιγμή που έκανα το αντίγραφο αλλά χωρίς να μου αλλάξει κάτι...Να ναι ακριβώς το ίδιο...

Έχω δει κάποιο πρόγραμμα, νομίζω το Acronis True Image, αλλά θέλω τη γνώμη σας για κάποιο πρόγραμμα και πως μπορώ να κάνω αυτό που ακριβώς περιγράφω επάνω.

Σας ευχαριστώ!!!

Αν έχεις Windows 7 και πάνω μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα απο τα ίδια τα Windows. Στον πίνακα ελέγχου πας Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά και απο εκεί επιλέγεις Δημιουργία Ειδώλου Συστήματος. Φτιάχνεις στο τέλος και το dvd που σου λέει η διαδικασία και είσαι κομπλέ.

Μακράν το καλύτερο είναι το Tableau Imager. Χρησιμοποιείται για forensics κυρίως λόγους αλλά είναι το ποιο αξιόπιστο σε 1:1 clone.

Μετά ποιο εύκολο είναι το acronis με γραφικό περιβάλλον.

Επίσης πολύ καλό είναι το clonezilla αλλά όπως θα δείς δεν είναι κ το ποιο user friendly. Βέβαια εμένα 2 φορές με έχει απογοητεύσει το clonezilla και τελικά δουλεύω μόνο acronis γιατί είναι bootable και tableau imager για την δουλειά μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.