Jump to content

corsair vengeance m65 white

TheHacker

Recommended Posts

Ελλάδα έψαξες δλδ και δε βρήκες;

Πολλά μαγαζιά το έχουν και αυτό εδώ

Maus Corsair Veng. M65 white wired USB( CH-9000023-EU ), Ποντίκια, Πληκτρολόγια - Ποντίκια, Περιφερειακά, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας

Με κατάθεση δε σε χρεώνει και μεταφορικά

νομιζω πως τα 60$ με τα 67ευρω εχουν μια σημαντικη διαφορα στις μερες μας...αν κανω λαθος πειτε το μου... αλλα το θεμα ειναι πως 60$ +10$ μεταφορικα παμε στα 70 συνεπως θα κερδισω ελαχιστα αν το παρω απο εξω.....:S Μπερδεμα για μενα ...

60$<50ευρω αρα δεν θα περασει τελωνειο ετσι οπως το παρουσιαζεις ...am i right?

Βάλε μεταφορικά απο Αμέρικα. Που δυστυχώς δεν είναι φθηνά. Μόνο αν έχεις γνωστός που πηγαινόερχεται συμφέρει όπως το σκέφτεσαι. Δεν είναι ούτε χαζοί οι επιχειρηματίες ούτε τσάμπα να το φέρεις δυστυχώς.

εχω ξαδερφια αλλα θα ερθουν το καλοκαιρι και δεν παιζει να περιμενω τοσο... αλλα σκεφτομουν να τα στειλω σπιτι τους (detroit) Και να το στειλουν εκεινοι με απλο ταχυδρομειο...δεν νμζ πως θα εχω τελωνεια και τετοια για ενα τοσο μικρο κουτι απο ταχυδρομειο

απο το site newegg.com μεχρι το σπιτι τ ξαδερφου (US) εχει 2$ μεταφορικα και κανα 5αρι μου ειπε περιπου να τα στειλει με ταχυδρομειο.. αλλα θα το ψαξω και θα ξαναποσταρω..

7m5jl.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.