TheHacker Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2014 ξερει κανεις Που και ποσο μπορω να βρω σε καλη τιμη το corsair vengeance m65 artic white χωρις να πληρωσω πολλα μεταφορικα D:? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Πού έχεις ψάξει εσύ μέχρι στιγμής;Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Newegg.com ,ebay,amazon.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 θα ηθελα να μου πειτε καποια προσφορα ή κατι τετοιο εαν εχει πεσει στην αντιληψη σας...γιατι για παραδειγμα στο newegg θελω αρκετα μεταφορικα αφου δν στελνει απευθειας ελλαδα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Ελλάδα έψαξες δλδ και δε βρήκες; Πολλά μαγαζιά το έχουν και αυτό εδώMaus Corsair Veng. M65 white wired USB( CH-9000023-EU ), Ποντίκια, Πληκτρολόγια - Ποντίκια, Περιφερειακά, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής ΤεχνολογίαςΜε κατάθεση δε σε χρεώνει και μεταφορικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 νομιζω πως τα 60$ με τα 67ευρω εχουν μια σημαντικη διαφορα στις μερες μας...αν κανω λαθος πειτε το μου... αλλα το θεμα ειναι πως 60$ +10$ μεταφορικα παμε στα 70 συνεπως θα κερδισω ελαχιστα αν το παρω απο εξω.....:S Μπερδεμα για μενα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Μάρτιος 1, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 +Τελωνείο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 τελωνειο για ενα ποντικι σε κουτακι 1x1 ..δεν νμζ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 1, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Στο τελωνείο για άνω των 50 ευρώ πληρώνεις και 23% φπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 1, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 τελωνειο για ενα ποντικι σε κουτακι 1x1 ..δεν νμζ.. Τελωνείο προσπαθούν να περάσουν ακόμα και απο RMA αν είναι αντικατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 60$<50ευρω αρα δεν θα περασει τελωνειο ετσι οπως το παρουσιαζεις ...am i right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 1, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 60$<50ευρω αρα δεν θα περασει τελωνειο ετσι οπως το παρουσιαζεις ...am i right?Βάλε μεταφορικά απο Αμέρικα. Που δυστυχώς δεν είναι φθηνά. Μόνο αν έχεις γνωστός που πηγαινόερχεται συμφέρει όπως το σκέφτεσαι. Δεν είναι ούτε χαζοί οι επιχειρηματίες ούτε τσάμπα να το φέρεις δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 εχω ξαδερφια αλλα θα ερθουν το καλοκαιρι και δεν παιζει να περιμενω τοσο... αλλα σκεφτομουν να τα στειλω σπιτι τους (detroit) Και να το στειλουν εκεινοι με απλο ταχυδρομειο...δεν νμζ πως θα εχω τελωνεια και τετοια για ενα τοσο μικρο κουτι απο ταχυδρομειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 1, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Θα έχεις όμως 20+€ μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 απο το site newegg.com μεχρι το σπιτι τ ξαδερφου (US) εχει 2$ μεταφορικα και κανα 5αρι μου ειπε περιπου να τα στειλει με ταχυδρομειο.. αλλα θα το ψαξω και θα ξαναποσταρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 1, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 απο το site newegg.com μεχρι το σπιτι τ ξαδερφου (US) εχει 2$ μεταφορικα και κανα 5αρι μου ειπε περιπου να τα στειλει με ταχυδρομειο.. αλλα θα το ψαξω και θα ξαναποσταρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 προς τι ο γελοντας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 1, 2014 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 για τα $5 μεταφορικά από US Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Μάρτιος 1, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 μου στελνει συνεχως πραγματα απο Us για κουτι με σκουλαρικια και μπιχλιμπιδια που ειχε στειλει σε κουτι σαφως μεγαλυτερο ενος ποντικιου οπως αυτο πληρωσε 4$ ...θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.