ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2014 Το τελευταίο διάστημα στην οθόνη του φορητού μου (ACER ASPIRE 8930G) εμφανίζεται μια μπλε γραμμή σαν μενού στο επάνω μέρος, ενώ η οθόνη τρεμοπαίζει και ανεβοκατεβαίνει. Ακόμη και μετά από πολλές επανεκκινήσεις ή και τερματισμούς το πρόβλημα μπορεί να παραμένει. Πώς μπορώ να ελέγξω αν ευθύνεται η κάρτα γραφικών (NVIDIA GEFORCE 9600M GT, CUDA 1GB) ή είναι κάποια καταστροφή στους οδηγούς της; Μήπως είναι και θέμα του Vista και πρέπει να καθαρίσω τους σκληρούς και να εγκαταστήσω το Windows 8; Νομίζω ότι έχω το Vista εδώ και τουλάχιστον μία διετία. Υπάρχει κάποιο καλό διαγνωστικό εργαλείο; Τι γίνεται σε περίπτωση που έχει πρόβλημα η κάρτα; Είναι κολλημένη στο φορητό και δεν ξέρω αν μπορώ να την αντικαταστήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάρτιος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 σε πρωτη αναγνωση, εμενα μαλλον για προβλημα τις καρτας γραφικων μου φαινεται..!! τους οδηγους μπορεις πολυ ευκολα να τους απεγκαταστησεις και να τους επανεγκαταστησεις. και αν υπαρχουν (επειδη ειναι αρκετα παλιο μοντελο), βαλε και τους νεοτερους..!!επειτα μπορεις να στρεσαρεις την καρτα γραφικων με ενα προγραμμα οπως το FURMARK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Μπορεί να είναι και πρόβλημα οθόνης...Πώς μπορώ να ελέγξω αν ευθύνεται η κάρτα γραφικών (NVIDIA GEFORCE 9600M GT, CUDA 1GB) ή είναι κάποια καταστροφή στους οδηγούς της;Μπουτάρεις με ένα linux live dvd/usb και βλέπεις αν υπάρχει και εκεί θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Σ' εκείνες τις παλιές σειρές της Acer το πρόβλημα είναι η θερμοκρασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Μάρτιος 2, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2014 Σ' εκείνες τις παλιές σειρές της Acer το πρόβλημα είναι η θερμοκρασία...Και τον έχω ανοιχτό πολλές ώρες καθημερινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.