sokinsohim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2014 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο pc μου τις τελευταίες μέρες.Όπως όλα λειτουργούσαν μια χαρά ξαφνικά μετά από μια διακοπή ρεύματος ενώ ο υπολογιστής ήταν κλειστός το ίντερνετ σταμάτησε να λειτουργεί.Εξηγώ:Το ρουτερ λειτουργεί κανονικά και έχω ίντερνετ μέσω WiFi αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει καν πως είναι συνδεδεμένο κάπου.Δοκίμασα με διαφορετικά καλώδια το ίδιο απλά δεν αναγνωρίζει πως συνδέθηκε κάποιο καλώδιο και φυσικά τα ledακια της θύρας δεν ανοίγουν καν.Οπότε φτάνω στο συμπέρασμα πως κάηκε ίσως η θύρα από την διακοπή και επανασύνδεση του ρεύματος(RJ-45 LAN PORT)Τι μπορώ να κάνω τώρα λοιπόν?Αγοράζω μια κάρτα δικτύου?Πχ Ethernet pci adapter http://www.skroutz.gr/s/310818/TP-LINK-TG-3269.html ήμια wireless n pci adapter http://www.skroutz.gr/s/395340/TP-LINK-TL-WN851ND.html Ποια θα μου κάνει?Help!Sent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 1. Έχεις άλλη δικτυακή συσκευή να δοκιμάσεις; Μπορεί να έχει πρόβλημα η θύρα του router και όχι του pc.2. Αν καταλήξεις ότι είναι του pc, πάρε με καλώδιο. Αφού έχεις ήδη την εγκατάσταση, δεν υπάρχει λόγος να το γυρίσεις σε wifi. Αν παίζεις και παιχνίδια, ακόμα καλύτερα το καλώδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 28, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 1.Μόλις δοκίμασα το λάπτοπ με καλώδιο και όλα καλά άρα όπως είπα δεν φταίει το ρουτερ .2.το ασύρματο θα το έχω και για μελλοντικά στο σπίτι που δεν έχω στο δωμάτιο το ρουτερ μου.Τι λες έχει χαλάσει η θύρα όπως νομίζω?Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Έτσι φαίνεται. Μόνο με ένα tester θα είσαι 100% σίγουρος, αλλά κοστίζει όσο και μια καινούρια κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 28, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Μάλλον το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως έχει καεί και το chipset της realtek του ίντερνετ στην motherboard.Δεν παίζει κάτι τέτοιο σωστά?Αλλιώς δεν θα λειτουργούσε εε?Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Μου εχει τυχει ιδιο σεναριο σε πελατη. Πεφτει το ρευμα, και ενω δειχνει την καρτα, ειναι μονιμα σαν να μην εχω βαλει τπτ. Η λυση...1 καρτα pci δικτυου στα 8€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 28, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 WiFi χάνω πολύ σε σταθερότητα αντί για καλώδιο?Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 28, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Το έχω πάθει και εγώ από κεραυνό! Έαν έχει καεί δεν θα βλέπει το σύστημα στην διαχείριση συσκευών την κάρτα δικτύου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 28, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 WiFi χάνω πολύ σε σταθερότητα αντί για καλώδιο?Wireless vs. Wired LANs - Building the Right Home Network Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 28, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Μάλλον στη πρώτη λύση της Ethernet κάρτας θα πάω αφού η άλλη βγάζει ασυμβατότητα με Windows 8 που θα βάλω ίσως μελλοντικά. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/windows-8-freezes-using-wn851nd-v1-wireless-card/a45be887-dc8c-4f88-b51c-2c0853fecd04 Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.