kiriakoulis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2014 to loipon epese to laptop katw k m espase tis thires usb tis opoies tis agorasa k sindesa k otan t anoiksa sinidiopoiisa oti k o skliros paei. eixa ena to evala mias k den douleuei i sidiera t evala ta windows sto flasaki to vazw stis kainourgies thires k dn to diavazei . meta to vala sto allo pc k den diavazei to usb. kamia idea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Ελληνικά γράφουμε εδώ.Το λοιπόν έπεσε το laptop κάτω και μου έσπασε τις θύρες usb τις οποίες τις αγόρασα και σύνδεσα και όταν το άνοιξα συνειδητοποίησα ότι ο και ο σκληρός πάει. Είχα ένα το έβαλα μιας και δε δουλεύει η cdιέρα (cdrom; ) τα έβαλα τα windows στο φλασάκι το βάζω στις καινούριες θύρες και δεν το διαβάζει. Μετά το'βαλα στο άλλο pc και δε διαβάσει το usb. Καμιά ιδέα;Τι εννοείς θύρες usb τις οποίες αγόρασες;Τι ένα είχες που το έβαλες (μιας και δε δουλέυει η cdιέρα...); Φλασάκι;Πήρες usb hub το οποίο το σύνδεσες στο laptop και μετά στο pc και δε δουλεύει;Δε βγάζει νόημα το post σου Κυριάκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriakoulis Μάρτιος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Ελληνικά γράφουμε εδώ.Τι εννοείς θύρες usb τις οποίες αγόρασες;Τι ένα είχες που το έβαλες (μιας και δε δουλέυει η cdιέρα...); Φλασάκι;Πήρες usb hub το οποίο το σύνδεσες στο laptop και μετά στο pc και δε δουλεύει;Δε βγάζει νόημα το post σου Κυριάκο.εννοω αυτο χαλασε κ το αλλαξα http://www.laptop-parts.gr/Cables-Connectors/USB-Boards/ACER-ASPIRE-7720-USB-BOARD-55.AHJ02.005.htmναι φλασακι πηρα περασα μεσα τα windows apo σταθερο pc κ ο βαζω στις καινουργιες θυρες και μου εκαψε το φλασακι. μετα εβαλα και τον εξωτερικο μου δισκο για επιβεβαιωση να δω αν αναβει το λαμπακι το εκαψα κ αυτο. καθως τα εβαλα και τα 2 στο pc δεν μου δουλεψε κανενα. τωρα μολις εγκατεστησα τα windows και εμεινα εκει δεν ξερω απο που να δω αν δουλευοθν τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriakoulis Μάρτιος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Ελληνικά γράφουμε εδώ.Τι εννοείς θύρες usb τις οποίες αγόρασες;Τι ένα είχες που το έβαλες (μιας και δε δουλέυει η cdιέρα...); Φλασάκι;Πήρες usb hub το οποίο το σύνδεσες στο laptop και μετά στο pc και δε δουλεύει;Δε βγάζει νόημα το post σου Κυριάκο.εννοω αυτο χαλασε κ το αλλαξα ACER ASPIRE 7720 USB BOARD - 55.AHJ02.005 - USB Boards - LAPTOP PARTSναι φλασακι πηρα περασα μεσα τα windows apo σταθερο pc κ ο βαζω στις καινουργιες θυρες και μου εκαψε το φλασακι. μετα εβαλα και τον εξωτερικο μου δισκο για επιβεβαιωση να δω αν αναβει το λαμπακι το εκαψα κ αυτο. καθως τα εβαλα και τα 2 στο pc δεν μου δουλεψε κανενα. τωρα μολις εγκατεστησα τα windows και εμεινα εκει δεν ξερω απο που να δω αν δουλευοθν τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Βρες ένα φίλο σου με πολύμετρο. Πάρε ένα καλώδιο usb και ξύλωσε το στην άλλη άκρη (όχι την άκρη που συνδέεις στο pc). Κότσαρε το πάνω στο usb board που άλλαξες και μέτρα τάση. Άμα είναι 5V σταθερά (ένα από τα 4 καλώδια είναι) τότε δεν είναι πρόβλημα. Αλλιώς μη το ξαναρισκάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Διαβάζοντας τον τίτλο ημουν σιγουρος οτι θα λεει για καρτα γραφικών :/sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriakoulis Μάρτιος 1, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Βρες ένα φίλο σου με πολύμετρο. Πάρε ένα καλώδιο usb και ξύλωσε το στην άλλη άκρη (όχι την άκρη που συνδέεις στο pc). Κότσαρε το πάνω στο usb board που άλλαξες και μέτρα τάση. Άμα είναι 5V σταθερά (ένα από τα 4 καλώδια είναι) τότε δεν είναι πρόβλημα. Αλλιώς μη το ξαναρισκάρεις.Σ ευχαριστω για την απάντηση το εκανα μονος μου πηρα απο φιλο πολυμετρο κ τ αποτελεσμα ηταν σ αυτα που δουλευαν 5.14 σταθερα κ στα καινουργια 0.08.αρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiriakoulis Μάρτιος 1, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 Άρα το ξαναξηλωσα κ διαπιστωσα πως δεν ηταν καλα κουμπωμένο. όλα καλα τωρα αλλα παει ο σκληρος μου κρίμα Ευχαρστω φιλε Volrath Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.