Jump to content

Internet banking και PayPal

tsakali

Recommended Posts

Οι περισσοτερες τραπεζες δινουν τις πιστωτικες χωρις συνδρομη..

Και μιας και λεμε για internet banking μακαρι η εθνικη να ειχε visa/mastercard αντι του κ@λο Maestro. Εχει μακραν το ταχυτερο internet banking. Οι συναλλαγες εμφανιζονται σε δευτερολεπτα ενω η πειραιως που χρησιμοποιω για το paypal κανει μεχρι και 5 μερες σε καποιες περιπτωσεις να εμφανισει ρην συναλλαγη...

Sent from my Note II using Tapatalk

σε ~ 5 μέρες στην Πειραιώς (όπως και σε όλες τις τράπεζες που γνωρίζω) εμφανίζεται η "πραγματική" κίνηση. άμεσα (στο επόμενο δευτερόλεπτο) εμφανίζεται η έγκριση κίνησης και στο winbank, στο ανάλογο menu που το βρίσκεις στο drop-down (εκεί που γράφει τρέχουσες, στις κινήσεις της κάρτας).

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Οι περισσοτερες τραπεζες δινουν τις πιστωτικες χωρις συνδρομη..

Και μιας και λεμε για internet banking μακαρι η εθνικη να ειχε visa/mastercard αντι του κ@λο Maestro. Εχει μακραν το ταχυτερο internet banking. Οι συναλλαγες εμφανιζονται σε δευτερολεπτα ενω η πειραιως που χρησιμοποιω για το paypal κανει μεχρι και 5 μερες σε καποιες περιπτωσεις να εμφανισει ρην συναλλαγη...

Εχω VISA από E.T.E.

και ποτε δεν εχω πληρωσει συνδρομη σε καμια τραπεζα

α. Υπάρχουν καταστήματα που δεν δέχονται paypal (amazon, οι περισσοτερες αεροπορικες κλπ)

Μπορεις να κρατησεις μια προπληρωμενη

Εχω VISA από E.T.E.

και ποτε δεν εχω πληρωσει συνδρομη σε καμια τραπεζα

Μπορεις να κρατησεις μια προπληρωμενη

Visa εννοεις πιστωτικη? Γτ δεν θελω να το ρισκαρω με πιστωτικη.. Εχω χρεωστικη στην ΕΤΕ και ειναι maestro..

• 2 weeks later...
Τι προμήθεια κρατάει η Χ τράπεζα όταν αποφασίσεις να τραβήξεις χρήματα από το paypal πίσω στον τραπεζικό σου λογαριασμό;

υποθέτω πως το paypal θα κρατάει κάποιο ποσό σαν προμήθεια για την μεταφορά.

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υποθέτω πως το paypal θα κρατάει κάποιο ποσό σαν προμήθεια για την μεταφορά.

Κ λογικά δεν θα έχει διαφορά η προμήθεια απο τράπεζα σε τράπεζα.

Όχι φυσικά. Ας σου εξηγήσω πως λειτουργεί. Πάς σε μια τράπεζα και λές θέλω μια χρεωστική κάρτα. Αυτή τη στιγμή χρεωστικές συμβατές για την δουλειά που θες εσύ έχουν οι Πειραιώς, Alpha bank. Προσωπικά σε λίγο θα γίνω πελάτης της Πειραιως.

Θα πας μέσα στην τραπεζα και αν δεν εχεις ήδη λογαριασμό θα ανοιξεις εναν και θα ζητησεις καρτουλα χρεωστικη συνδεδεμενη με το λογαριασμο και ebanking για να βλέπεις τις κινήσεις. Βαζεις οσα χρηματα θες στο λογαριασμο σου χωρις καμια επιβαρυνση ουτε ενα λεπτο του ευρώ στη κυριολεξία λέμε. Βαζεις την καρτα στο Paypal την επιβεβαιώνεις με τον γνωστό τρόπο και είσαι ελευθερος για αγορές. Αμα θελεις καποια αλλη διευκρινηση ρωτας

Ποιά είναι η χρεωστική της Πειραιώς συμβατή με τπ Paypal που γράφεις ότι θα κάνεις/ έκανες?

Ποιά είναι η χρεωστική της Πειραιώς συμβατή με τπ Paypal που γράφεις ότι θα κάνεις/ έκανες?

Visa Debit Card - Χρεωστική Κάρτα | Τράπεζα Πειραιώς

αυτή έχω και κάνει όσα λέει ο φίλος παραπάνω.

Τι προμήθεια κρατάει η Χ τράπεζα όταν αποφασίσεις να τραβήξεις χρήματα από το paypal πίσω στον τραπεζικό σου λογαριασμό;

Συγνώμη για το selfbump. Επείγομαι όμως. Αν γνωρίζει κανείς κάτι και έχει τραβήξει στο παρελθόν πάνω από 100 ευρώ απο PAYPAL πίσω στον λογαριασμό του.

Συγνώμη για το selfbump. Επείγομαι όμως. Αν γνωρίζει κανείς κάτι και έχει τραβήξει στο παρελθόν πάνω από 100 ευρώ απο PAYPAL πίσω στον λογαριασμό του.

Αν θυμαμαι καλα μου τραβηξε γυρω στα 5 ευρω το paypal και αλλα 3-4 η τραπεζα....Ηταν να παρω γυρω στα 150 ευρα.

• 2 weeks later...

Απο το 2010 χρησιμοποιώ το ebanking της εθνικής για να κάνω αποστολή χρημάτων στο λογαριασμό του papal. Θεωρώ οτι η Πειραιώς ειναι σκέτη κλεψιά!!!Ξεκινησε με δωρεάν φορτίσεις των χρεωστικων...πέρασε στο ευρουλακι κ τώρα 2€!!!Αρα αν κάθε φορά βάζεις το πόσο της αγοράς πρέπει να έχεις κ το 2€!!!Με ασφάλεια λοιπόν κ κόστος μισό ευρώ στέλνεις όσα χρήματα θες κ σε 40 ώρες τα βλέπεις να έχουν πιστωθει στο PayPal...Το θέμα στο PayPal εμφανίζεται από τις συνεχόμενες συναλλαγές όπου με την ισοτιμία χάνεις κάποιο πόσο των χρημάτων σου!Οσο για το θέμα ασφαλείας...παντού μπορούν να υπάρξουν παραθυρα...οπότε από την πλευρά των χρηστών...ας διαφυλάξουμε όσο μπορούμε τα νώτα μας!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγω αναφερομουν στην webuy της Πειραιώς που την εκδιδεις από το ebanking!

Απο το 2010 χρησιμοποιώ το ebanking της εθνικής για να κάνω αποστολή χρημάτων στο λογαριασμό του papal. Θεωρώ οτι η Πειραιώς ειναι σκέτη κλεψιά!!!Ξεκινησε με δωρεάν φορτίσεις των χρεωστικων...πέρασε στο ευρουλακι κ τώρα 2€!!!Αρα αν κάθε φορά βάζεις το πόσο της αγοράς πρέπει να έχεις κ το 2€!!!Με ασφάλεια λοιπόν κ κόστος μισό ευρώ στέλνεις όσα χρήματα θες κ σε 40 ώρες τα βλέπεις να έχουν πιστωθει στο PayPal...Το θέμα στο PayPal εμφανίζεται από τις συνεχόμενες συναλλαγές όπου με την ισοτιμία χάνεις κάποιο πόσο των χρημάτων σου!Οσο για το θέμα ασφαλείας...παντού μπορούν να υπάρξουν παραθυρα...οπότε από την πλευρά των χρηστών...ας διαφυλάξουμε όσο μπορούμε τα νώτα μας!!!

η μεχρι τωρα εμπειρια μου για ποσα μεχρι 50 ευρω που λαμβανω μηνιαιως, μου κραταει 3 ευρω να τα παει σε τραπεζα. Δεν ξερω αν οσο αυξανεται το ποσο αυξανεται και η προμηθεια.

Αυξάνεται και η προμήθεια

Μέσω paypal: Μεταφέρεις όλο το ποσό εκεί και με μια ισοτιμία της εκάστοτε στιγμής σου εμφανίζεται στο αντίστοιχο νόμισμα που έχεις ως προεπιλογή στο paypal. Η κατάθεση σου γίνεται στο λογαριασμό του paypal της American bank of Greece με έδρα την Αθήνα. Τις λοιπές μετατροπές τις κάνει η συγκεκριμένη τράπεζα και το ποσό που αντιστοιχεί στην κατάθεση πιστώνεται στον λογαριασμό σου στο paypal!:)

Λιγο αργη η απαντηση μου για τις αρχικες ερωτησεις αλλα ασε να υπαρχει :D

Γενικα οι μετατροπες τις paypal ειναι παντα λιγο κλεψιμο :p Δηλαδη οσες φορες εχω τσεκαρει την αντιστοιχια συναλλαγματος με διαφορα site / τραπεζες η paypal παντα εχει το χειροτερο. Μικρη διαφορα προφανως αλλα παντα εκει.

Για αναληψη απο paypal παραπανω απο 100 ευρω, δεν ειχα καποια χρεωση απο την paypal και 3 ευρω απο την eurobank.

Τελος χρησιμοποιω την προπληρωμενη της αποπανω (εχω και χρεωστικη αλλα δε θελω να τη e-χρησιμοποιω). Και νομιζα οτι η euro ηταν η πιο ακριβη. Χρεωνει 1 ευρω (2x τη πρωτη φορα) εως τα 100 ευρω. Οποτε αξιζει να την φορτωσεις 50-100, και οχι για μικροποσα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.