SirDiman Απρίλιος 2, 2014 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 γιατι μπλεκετε με προπληρωμένες? βγαλτε εναν λογαριασμο παρτε την καρτα συνδεστε τη με το paypal (ή μπορεις να βαλεις και τον λογαριασμο ) και gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Απρίλιος 2, 2014 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Ότι είπε και ο [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] . Απορώ πως πουλάνε οι προπληρωμένες με αυτές τις προμήθειες, την στιγμή που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα! VISA πάνω σε λογαριασμό και τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gero21 Απρίλιος 2, 2014 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2014 Βασικά εγω ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ για αεροπορικά γιατί δεν θέλω να πληρώνω συνδρομές στις πιστωτικές...αλλά έχεις απόλυτο δίκαιο Sir dimanSent from: gero21 --> using TapatalkDon't be afraid to ask whatever...only in that way you would be wise!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 3, 2014 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 Έχει και πιστωτικές χωρίς συνδρομέςΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gero21 Απρίλιος 3, 2014 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 Συμφωνώ αλλά απ' ότι ξέρω οι περισσότερες είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο κ μετά έχουν ετήσια συνδρομή. Γύρω στο 30€!!Έχει και πιστωτικές χωρίς συνδρομέςΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 3, 2014 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 σχετικο ερωτημα:παιδια απο ποιανης τραπεζας ΑΤΜ μπορω να τραβηξω χρηματα με καρτα skrill?σε οποιοπηποτε εχει mastercard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Απρίλιος 3, 2014 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 σχετικο ερωτημα:παιδια απο ποιανης τραπεζας ΑΤΜ μπορω να τραβηξω χρηματα με καρτα skrill?σε οποιοπηποτε εχει mastercard?Λογικά όπου γράφει Mastercard, άρα στα ΑΤΜ σχεδόν όλων των τραπεζών... Υποψιάζομαι και προμήθεια 1,5 €.Συμφωνώ αλλά απ' ότι ξέρω οι περισσότερες είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο κ μετά έχουν ετήσια συνδρομή. Γύρω στο 30€!!Κλασσική τακτική λίγο πριν τελειώσει ο δωρεάν χρόνος, τους "απειλείς" ότι θα κλείσεις την κάρτα γιατί έχει συνδρομή ή ότι θα πας στην δίπλα τράπεζα κλπ, και σου ανανεώνουν την δωρεάν συνδρομή για ακόμη ένα χρόνο σίγουρα... Απλά είναι λίγο κουραστικό ότι πρέπει να το κάνεις κάθε χρόνο και αν ξεχαστείς κάποια στιγμή θα φας το 20-30άρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 3, 2014 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 μπορεί κάποιος να βγάλει καινούργια πιστωτική την σήμερον ημέρα? :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Απρίλιος 3, 2014 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2014 μπορεί κάποιος να βγάλει καινούργια πιστωτική την σήμερον ημέρα? :big_boss:Χαχαχαχαχα είναι κ αυτό ένα θέμα!!Κάποτε χτύπαγε το τηλέφωνο κ σου έλεγαν σε βγάλαμε πιστωτική μπορείτε όποτε θέλετε να περάσετε να την πάρετε!! Τώρα; χαρτί ταδε ταδε κ ταδε, που εργάζεστε πόσο καιρό; τελευταίο χαρτί μισθοδοσίας κ θα πάρουν κ στην δουλειά σου για να δουν αν ισχύουν όλα !!!Τρέχα γύρευε! !Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren32 Απρίλιος 5, 2014 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 απλα να θυμαστε να δεινετε τα στοιχεια σας στο paypal ακριβως οπως αναγραφονται στην καρτα για το Paypal δεν ειναι ελληνικο δημοσιο...ελα μωρε τι μιτσος τι κιτσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 6, 2014 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Συμφωνώ αλλά απ' ότι ξέρω οι περισσότερες είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο κ μετά έχουν ετήσια συνδρομή. Γύρω στο 30€!!Τοσα χρονια ποτε δεν πληρωσα συνδρομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 6, 2014 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Αυξάνεται και η προμήθειααξια εμβασματος γυρω στα 3 ευρω μονο και οτι κρατηθει απο μετατροπες νομισματος. καμια αλλη αυξηση δεν εχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutOfTheBox Απρίλιος 7, 2014 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Ότι είπε και ο [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] . Απορώ πως πουλάνε οι προπληρωμένες με αυτές τις προμήθειες, την στιγμή που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα! VISA πάνω σε λογαριασμό και τέλος.Φαντάζομαι ότι για μερικούς παρέχουν μια αίσθηση αυξημένης ασφάλειας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 8, 2014 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Αυτό που προσφέρουν είναι ασφάλεια ότι δεν θα ξεπεραστεί ένα αποδεκτό -για τον καθένα- όριο χρέωσης. Peace oφ mind δηλαδής. Δεν είναι και λιγο...ΕΔΙΤ: με πρόλαβε ο από πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutOfTheBox Απρίλιος 8, 2014 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Εντάξει για μένα πάντως δεν είναι πρακτικό αυτό. Αν, πρώτον εξοικειωθείς λίγο με το όλο θέμα και δεύτερον βάλεις κάποιες άλλες δικλείδες ασφαλείας (βασικά δύο λογαριασμούς συνδεδεμένους μεταξύ τους και μεταφορά ποσών μέσω ebanking σε αυτόν που συνδέεις με τις αγορές) θα δεις ότι η προπληρωμένη πλέον είναι ανούσια για την πλειοψηφία των περιπτώσεων. Καμμία σχέση με την άνεση που έχεις στο σενάριο που περιγράφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemac Απρίλιος 8, 2014 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 διαφωνω. Και ebanking χρησιμοποιω πολυ και αρκετους λογαριασμους εχει και απο τις 3 κατηγοριες καρτα εχω αλλα στο paypal και εκτος paypal, οπου δε δεχεται paypal, την προπληρωμενη το tinfoil hat δινει αλλη ανεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Απρίλιος 9, 2014 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Σόρυ παίδες, αλλά την στιγμή που ένας λογαριασμός έχει συνδεδεμένη κάρτα visa πάνω του, έχει εξίσου παρόμοιες πιθανότητες να γίνει κίνηση fraud είτε την χρησιμοποιείς online (σε γνωστά site ε) είτε την έχεις κλειδωμένη στο συρτάρι. Άπαξ και υπάρχει σύνδεση με VISA/Mastercard κλπ, δε θες κάτι άλλο. Εκτός αν όλοι εσείς με προπληρωμένη, πηγαίνετε στον γκισέ για την κάθε ανάληψη και δεν έχετε βγάλει ποτέ κάρτα. Όπως έχει ειπωθεί και προηγουμένως, η ιδανική λύση είναι δύο λογαριασμοί, ο ένας με λεφτά ο άλλος άδειος και η κάρτα συνδεδεμένη μόνο στον άδειο, περνάς το ποσό που θες κάθε φορά (ΔΩΡΕΑΝ!! ) και κάνεις τις αγορές σου ήσυχος και χωρίς νταβατζιλίκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 9, 2014 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Γιατί δεν ανοίγετε έναν 2ο λογαριασμό στην Πειραιώς ο οποίος θα έχει τη δική του κάρτα ανάληψης/χρεωστική; Θα λέει πάνω VISA κ θα είναι ότι καλύτερο θέλετε. ΔΩΡΕΑΝ, με ΜΗΔΕΝ έξοδα κ καθόλου κρυφές χρεώσεις, με το ebanking του, με τις ηλεκτρονικές αγορές του και με τη συνεργασία κ με το paypal. Γιατί ασχολείστε ακόμα με τράπεζες όπως η εθνική που ΔΕΝ έχει καν χρεωστική κάρτα κι έχει μείνει στη maestro;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YiorgosX Απρίλιος 12, 2014 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Διαβάζω και μπερδεύομαι...Τι σχέση έχει το αν ο λογ/μός έχει λεφτά με τη χρήση της πιστωτικής; Αυτό που περιγράφετε, είναι χρεωστική κάρτα και ΟΧΙ πιστωτική. Αν η χρεωστική γίνεται δεκτή, τότε όλα είναι μια χαρά και δεν χρειάζεστε προπληρωμένη. Παραταύτα, παλιότερα, η γιουρομπανκ έκανε μια ...στιά και σου επέτρεπε να χρησιμοποιήσεις την electron visa υπερβαίνοντας το διαθέσιμο υπόλοιπο. Σε τέτοια περίπτωση, την θεωρούσε πλέον ως πιστωτική και σου έστελνε λογ/μό για πληρωμή συνδρομής. Δεν ξέρω αν εξακολουθεί να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά έχετε το νου σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 12, 2014 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Διαβάζω και μπερδεύομαι...Τι σχέση έχει το αν ο λογ/μός έχει λεφτά με τη χρήση της πιστωτικής; Αυτό που περιγράφετε, είναι χρεωστική κάρτα και ΟΧΙ πιστωτική. Αν η χρεωστική γίνεται δεκτή, τότε όλα είναι μια χαρά και δεν χρειάζεστε προπληρωμένη. Παραταύτα, παλιότερα, η γιουρομπανκ έκανε μια ...στιά και σου επέτρεπε να χρησιμοποιήσεις την electron visa υπερβαίνοντας το διαθέσιμο υπόλοιπο. Σε τέτοια περίπτωση, την θεωρούσε πλέον ως πιστωτική και σου έστελνε λογ/μό για πληρωμή συνδρομής. Δεν ξέρω αν εξακολουθεί να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά έχετε το νου σας.Οποιαδήποτε κάρτα λέει πάνω VISA, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές στο Internet ή σε συνεργασία με το Paypal.Άρα, μια απλή κάρτα ανάληψης λογαριασμού, μιας οποιαδήποτε μέσης τράπεζας.. κάνεις για τη δουλειά μας.. Άρα, δεν χρειαζόμαστε πιστωτική ΑΛΛΑ μια τέτοια κάρτα που λειτουργεί και σαν χρεωστική.Άρα, μόνο μας μέλημα είναι να έχει λεφτά μέσα ο λογαριασμός.Άρα, δεν κάνουμε τη χάρη στην εκάστοτε τράπεζα να της τα ακουμπάμε με την εκάστοτε "προπληρωμένη" με "φορτίσεις", "αποφορτίσεις" και μπούρδες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.