Jump to content

Θέλω προτάσεις για Gaming Pc εώς 600 ευρώ

Nonos

Recommended Posts

Οπως είδατε και στον τίτλο Θέλω προτάσεις για Gaming Pc εώς 600 ευρώ μαζί με μια απλή οθόνη

Πρέπει να τονίσω οτι σίγουρα χρειάζομαι 8 giga ram

Θα ήθελα να μου βγάζατε ενα καλό πακέτο στο e-shop ή στο πλαίσιο αν γίνετε :help1:

αν και ειμαι πρωταρης, θα προτείνω βάση AMD (best value for money)

δες το build μου να παρεις μια ιδεα

http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/desktop-twn-600-eyrw-132312.html

ελπιζω να σε διαφωτίσουν οι παλαιοί! :clap:

Κοίτα, για λολ και λ2, σου φτάνουν πολύ οικονομικά συστήματα, το θέμα είναι πως δε μας λες πόσο καιρό θες να αντέξει το σύστημα χωρίς αναβάθμιση, αν κάνεις κάτι άλλο εκτός από αυτά τα παιχνίδια με το πισι σου, αν σκοπεύεις στο μέλλον να αναβαθμίσεις και πόσες ίντσες εννοείς την απλή οθόνη...

Κοίτα, για λολ και λ2, σου φτάνουν πολύ οικονομικά συστήματα, το θέμα είναι πως δε μας λες πόσο καιρό θες να αντέξει το σύστημα χωρίς αναβάθμιση, αν κάνεις κάτι άλλο εκτός από αυτά τα παιχνίδια με το πισι σου, αν σκοπεύεις στο μέλλον να αναβαθμίσεις και πόσες ίντσες εννοείς την απλή οθόνη...

Κίτα να δεις λ2 πέζω κυρίως αλλα σε φάση 5-6 παράθυρα + browser + skype ανοιχτά και θέλω να αντέξει οσο πιο πολύ γίνετε ενοοίτε....

οθόνη μια 21 ιντσων ας πούμε :D

Ορίστε ένα στα γρήγορα από e-shop γιατί είμαι μαγαζί και έχω δουλίτσα, τελική τιμή 615.

Μπορείς να αλλάξεις δίσκο, έβαλα μία mainstream επιλογή

Μπορείς να δεις κάποια άλλα PSU στα 50-60ε, έβαλα ένα που το έχω χρησιμοποιήσει

post-1701-1416078195,157_thumb.jpg

2 πύρηνο εν έτει 2014;

Συμφωνώ για τα cores αλλά πρότεινα i3 για άλλους λόγους.

1) Από παιχνίδια είπε L2, όχι BF ξέρω γω ή κάποιο άλλο που χρησιμοποιεί περισσότερους πυρήνες

2) Socket...

3) Κατανάλωση / Θερμοκρασίες

4) Πολύ πιο γρήγορος σε single core διεργασίες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.