Nonos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2014 Οπως είδατε και στον τίτλο Θέλω προτάσεις για Gaming Pc εώς 600 ευρώ μαζί με μια απλή οθόνη Πρέπει να τονίσω οτι σίγουρα χρειάζομαι 8 giga ram Θα ήθελα να μου βγάζατε ενα καλό πακέτο στο e-shop ή στο πλαίσιο αν γίνετε :help1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 27, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Τι παιχνίδια παίζεις πες μας. Αλλού δίνεται το βάρος για FPS, SIM κι αλλού πχ για RTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonos Φεβρουάριος 27, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Τι παιχνίδια παίζεις πες μας. Αλλού δίνεται το βάρος για FPS, SIM κι αλλού πχ για RTSLineage 2 σε client high 5 κυρίως.. οχι goddess of destruction που είναι ο official και λίγο League of legends που και που! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grstaycool Φεβρουάριος 27, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 αν και ειμαι πρωταρης, θα προτείνω βάση AMD (best value for money)δες το build μου να παρεις μια ιδεα http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/desktop-twn-600-eyrw-132312.htmlελπιζω να σε διαφωτίσουν οι παλαιοί! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Φεβρουάριος 27, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Κοίτα, για λολ και λ2, σου φτάνουν πολύ οικονομικά συστήματα, το θέμα είναι πως δε μας λες πόσο καιρό θες να αντέξει το σύστημα χωρίς αναβάθμιση, αν κάνεις κάτι άλλο εκτός από αυτά τα παιχνίδια με το πισι σου, αν σκοπεύεις στο μέλλον να αναβαθμίσεις και πόσες ίντσες εννοείς την απλή οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonos Φεβρουάριος 28, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Κοίτα, για λολ και λ2, σου φτάνουν πολύ οικονομικά συστήματα, το θέμα είναι πως δε μας λες πόσο καιρό θες να αντέξει το σύστημα χωρίς αναβάθμιση, αν κάνεις κάτι άλλο εκτός από αυτά τα παιχνίδια με το πισι σου, αν σκοπεύεις στο μέλλον να αναβαθμίσεις και πόσες ίντσες εννοείς την απλή οθόνη... Κίτα να δεις λ2 πέζω κυρίως αλλα σε φάση 5-6 παράθυρα + browser + skype ανοιχτά και θέλω να αντέξει οσο πιο πολύ γίνετε ενοοίτε.... οθόνη μια 21 ιντσων ας πούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Φεβρουάριος 28, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Ορίστε ένα στα γρήγορα από e-shop γιατί είμαι μαγαζί και έχω δουλίτσα, τελική τιμή 615. Μπορείς να αλλάξεις δίσκο, έβαλα μία mainstream επιλογή Μπορείς να δεις κάποια άλλα PSU στα 50-60ε, έβαλα ένα που το έχω χρησιμοποιήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Φεβρουάριος 28, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 οθόνη μια 21 ιντσων ας πούμε Με το 21'' αυτό μου θύμισες.. Σε καλύπτει;; :hang2::hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Φεβρουάριος 28, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 2 πύρηνο εν έτει 2014; Αυτά από e-shop και την 260χ ξεχωριστά γιατί δεν έχει στο e-shop. Gigabyte Radeon R7 260X 1GB OC (GV-R726XOC-1GD) | Skroutz.gr Ξεπερνάει για 30 ευρώ περίπου το budget αλλά αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RGR Φεβρουάριος 28, 2014 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 2 πύρηνο εν έτει 2014; Συμφωνώ για τα cores αλλά πρότεινα i3 για άλλους λόγους. 1) Από παιχνίδια είπε L2, όχι BF ξέρω γω ή κάποιο άλλο που χρησιμοποιεί περισσότερους πυρήνες 2) Socket... 3) Κατανάλωση / Θερμοκρασίες4) Πολύ πιο γρήγορος σε single core διεργασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.