batman_gardiki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2014 με κάποιο τρόπο εγκαταστήθηκε το S.......A..... στο pc μου.βάση κάποιας πρότασης προσπαθώ να αφαιρέσω την συγκεκριμένη εφαρμογή και ενώ είχα το a.... free antivirus έβαλα και το M.......... Anti-Malware.ενώ έχω αφαιρέσει οτι κακόβουλο βρήκε έκανα επανεκκίνηση.μόλις άνοιξε το Pc μου έβγαλε μήνυμα οτι τα windows δεν εντόπισαν λογισμικό προστασίας απο ιούς σε αυτόν το υπολογιστή!!! και έχει επιλογή απενεργοποίηση μηνυμάτων για προστασία απο ιούς ή εύρεση προγράμματος στο ίντερνετ.μετά εγκατέστησα και το C......ner κάνοντας ότι προτείνει η σελίδα χωρίς αποτέλεσμα!!!ερώτηση 1η. πως θα φύγει το S.......A..... ?? 2η. μήπως μπερδεύονται τα δύο antivirus???εν το μεταξύ όση ώρα γράφω.... το M....... Anti-Malware βγάζει συνέχεια μηνύματα μπλοκαρίσματος κακόβουλων ενεργειών - Διεργασία: u.......exe και το a.... free antivirus είναι active.τι πρέπει να γίνει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 τι πρέπει να γίνει;;; Πρέπει να ξαναγράψεις το post σου συμπληρώνοντας τις τελείες γιατί αλλιώς μαντεύω απλά τι προγράμματα έχεις βάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki Φεβρουάριος 26, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Πρέπει να ξαναγράψεις το post σου συμπληρώνοντας τις τελείες γιατί αλλιώς μαντεύω απλά τι προγράμματα έχεις βάλει. είμαι ήδη τιμωρημένος με κάρτες :warning2: οπότε δεν ξέρω αν θα έπρεπε ίσως κάποια είναι παράνομα σου στέλνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 26, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 είμαι ήδη τιμωρημένος με κάρτες :warning2:οπότε δεν ξέρω αν θα έπρεπε ίσως κάποια είναι παράνομα σου στέλνω πμ. Βάλε τα και μην ανησυχείς, έχω φιλίες με τον admin αυτού του site.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 26, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 S........A..... να υποθέσω κάποιο μαϊμού antivirus με όνομα Super Antivirus ή μάλλον Super Virus.Καθάρισμα με Antimalware, κάποιο καλό antivirus σε δεύτερη φάση, π.χ. Avast/AVG/Avira και περισσότερο προσοχή στο μέλλον που πατάς "Yes". Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki Φεβρουάριος 26, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Βάλε τα και μην ανησυχείς, έχω φιλίες με τον admin αυτού του site.. μόλυνση: SavingsAddon έχω: avira free antivirus έβαλα και το: Malwarebytes Anti-Malware έβαλα και το: CCleaner οδηγός: How To Remove SavingsAddon Virus - Savings Addon Malware Removal (Adware) | Malware Removal - Software & Tutorials Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 26, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 1) Δοκίμασε το ADWcleaner 2) Το Malware Bytes Anti-Malware ΔΕΝ είναι antivirus. 3) Το CCleaner δεν σου προσφέρει κάτι στην προκειμένη, καλά κάνεις και το χρησιμοποιείς όμως, αλλά για άλλους λόγους. 4) Βάλε κανά σοβαρό Antivirus, το Avira είναι για πέταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki Φεβρουάριος 26, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 1) Δοκίμασε το ADWcleaner 2) Το Malware Bytes Anti-Malware ΔΕΝ είναι antivirus. 3) Το CCleaner δεν σου προσφέρει κάτι στην προκειμένη, καλά κάνεις και το χρησιμοποιείς όμως, αλλά για άλλους λόγους. 4) Βάλε κανά σοβαρό Antivirus, το Avira είναι για πέταμα οκ Το Malware Bytes Anti-Malware δεν είναι antvirus αλλά μαζί με το CCleaner υποτίθεται θα έβρισκαν το SavingsAddon και θα το πετούσαν. το θέμα είναι.... α.γιατί μου βγήκε το μύνημα τα windows δεν εντόπισαν λογισμικό προστασίας απο ιούς σε αυτόν το υπολογιστή β. τι να διαλέξω??? απενεργοποίηση μηνυμάτων για προστασία απο ιούς ή εύρεση προγράμματος στο ίντερνετ. γ.αν βάλω το ADWcleaner και δεν το βρεί ??? δ. άνοιξα το chrome ώρες τώρα και δεν βλέπω να έχει παρέμβει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 26, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 οκ Το Malware Bytes Anti-Malware δεν είναι antvirus αλλά μαζί με το CCleaner υποτίθεται θα έβρισκαν το SavingsAddon και θα το πετούσαν.το θέμα είναι.... α.γιατί μου βγήκε το μύνημα τα windows δεν εντόπισαν λογισμικό προστασίας απο ιούς σε αυτόν το υπολογιστή β. τι να διαλέξω??? απενεργοποίηση μηνυμάτων για προστασία απο ιούς ή εύρεση προγράμματος στο ίντερνετ. γ.αν βάλω το ADWcleaner και δεν το βρεί ??? δ. άνοιξα το chrome ώρες τώρα και δεν βλέπω να έχει παρέμβει εδώ Για το α δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω, προφανώς το Avira βρέθηκε απενεργοποιημένο. Για το β όχι φυσικά να απενεργοποιήσεις το μήνυμα αλλά να βάλεις -τρέχοντας- ένα άλλο antivirus. Αν δεν το βάλεις το ADWcleaner δεν θα το μάθουμε ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki Φεβρουάριος 26, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Για το α δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω, προφανώς το Avira βρέθηκε απενεργοποιημένο.Για το β όχι φυσικά να απενεργοποιήσεις το μήνυμα αλλά να βάλεις -τρέχοντας- ένα άλλο antivirus. Αν δεν το βάλεις το ADWcleaner δεν θα το μάθουμε ποτέ ποια να καταργήσω για να βάλω το ADWcleaner???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Φεβρουάριος 26, 2014 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 κανε επαναφορα συστηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 27, 2014 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Κανένα να μην καταργήσεις, βάλε και το adwcleaner να δεις αν σε βοηθάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 27, 2014 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 4) Βάλε κανά σοβαρό Antivirus, το Avira είναι για πέταμα Μια χαρά είναι το free Avira. Προσωπικά δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα και δεν θα έλεγα ότι ζορίζομαι στο θέμα της ασφάλειας. Θα έλεγα ότι έχω κλειδώσει όλες τις πόρτες αφήνοντας όμως τα κλειδιά πάνω!!! Avira free για antivirus με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Free malwarebytes οπότε no realtime check. Bot Revolt για τις ύποπτες ips που αν δεν είχε μπει κάποτε προσφορά δεν θα ήξερα καν τι είναι το πρόγραμμα αυτό(ουσιαστικά το χρησιμοποιώ μερικούς μήνες) Windows 7 firewall control free (ουσιαστικά χρησιμοποιώ το firewall των windows και αυτό το έχω για να κόβω εύκολα κανένα πρόγραμμα που προσπαθεί να βγει στο Internet και τίποτα παραπάνω, οπότε δεν ξέρω καν αν δικαιούμαι να πω "Ναι έχω Firewall") Default user account control(αυτό δεν το έχω πειράξει αν και κάποιοι είναι το πρώτο που απενεργοποιούν, θεωρώ κακώς). Το ADWcleaner προσφέρει τίποτα το παραπάνω σε σχέση με το Antimalware της MalwareBytes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki Φεβρουάριος 27, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Κανένα να μην καταργήσεις, βάλε και το adwcleaner να δεις αν σε βοηθάει.έτρεξα την έκδοση v3.019το SavingsAddon ξαναβγήκε μια φορά με το firefox στην μισή ώρα που το έχω ανοιχτό αλλά άργησε σχετικά.πριν έβγαινε σε κάθε κλικ αλλαγής σελίδας, δεν ξέρω αν είναι κάτι αυτό.στο chrome 2 μέρες τώρα δεν έχει εμφανιστείοπότε μάλλον θα καταλήξω εκεί αν λυθεί και το άλλο θέμα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
batman_gardiki Φεβρουάριος 28, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 έτρεξα την έκδοση v3.019το SavingsAddon ξαναβγήκε μια φορά με το firefox στην μισή ώρα που το έχω ανοιχτό αλλά άργησε σχετικά.πριν έβγαινε σε κάθε κλικ αλλαγής σελίδας, δεν ξέρω αν είναι κάτι αυτό.στο chrome 2 μέρες τώρα δεν έχει εμφανιστείοπότε μάλλον θα καταλήξω εκεί αν λυθεί και το άλλο θέμα μουξαναβγήκε και υπάρχει πρώτο-πρώτο στα αποτελέσματα των αναζητήσεών μου προτείνωντας τα δικά του σε ένα πορτοκαλί πλαίσιο... επίσης πριν απο λίγο ενώ πάτησα να δω τα θέματά μου, μου έβγαλε διαφημίσεις και μουσική απο το πουθενά χωρίς να υπάρχει κάτι ανοιχτό!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.