Jump to content

Συνθεση Brand New PC

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αλλο ενα PC θα στήσω μεσα στην εβδομάδα κ αυτο για φιλαρακι και πολυ καλο μαλιστα. Το παλικαρι διαθετει γυρω στο 1000ρικο ,αντε να το ανεβασουμε 100-200 ευρω παραπανω.

Μιλαμε για καινουριο PC, δεν υπαρχει τιποτα στο σπιτι. Οποτε ενα συστηματακι με μια Οθονη και τα συναφη. Τωρα παω να το ψαξω λιγο κ εγω, οποτε εν το μεταξυ ακουω και τις δικες σας αποψεις.

Η χρηση του PC: Ιντερνετ, Μουσικη, Παιχνιδια, Office.

ρε φιλαρακι, να σου κανω μια ερωτηση?

αν θελεις απαντας...

αφου τους λες, θα σου φτιαξω εγω το Pc, γιατι δεν το κανεις κι ολας?

εδω δεν ειμαστε οι πωλητες του χ, ψ μαγαζιου να προτεινουμε συνθεσεις συνεχεια.

νιοθω σαν να υποβαθμιζεις την νοημοσυνη μου...

φυσικα μιλαω μονο για εμενα.

εγω προσωπικα δεν προκειται να σχολιασω/προτεινω Pc ξανα σε δικο σου ποστ.

ρε φιλαρακι, να σου κανω μια ερωτηση?

αν θελεις απαντας...

αφου τους λες, θα σου φτιαξω εγω το Pc, γιατι δεν το κανεις κι ολας?

εδω δεν ειμαστε οι πωλητες του χ, ψ μαγαζιου να προτεινουμε συνθεσεις συνεχεια.

νιοθω σαν να υποβαθμιζεις την νοημοσυνη μου...

φυσικα μιλαω μονο για εμενα.

εγω προσωπικα δεν προκειται να σχολιασω/προτεινω Pc ξανα σε δικο σου ποστ.

Κανεις μεγαλο λαθος Sakis_The_Fraud.

To section του forum λέγεται: Σύνθεση Υπολογιστών-Προτάσεις ή κανω καποιο λαθος ;

Δηλαδη ρε man, τι περιμενεις να δεις σε αυτο το category του forum αν οχι προτασεις για συνθεσεις απο PC.

Τωρα που κολλάει αυτο με τους πωλητες ; Σου ζητησα κανα μαγαζι ή ειπα κατι για Πλαισιο, eshop, Multirama κλπ ; οχι.

Και τελος, ισα ισα αναβαθμιζω την νοημοσύνη σου, οταν αυτο που θα μου πεις εσυ θα το λαβω σοβαρα υποψην μου για την αγορα του PC. Τι να σε κανω τωρα, αν ετσι πιστευεις....δεν μπορω να σε μεταπισω...

Ξερω οτι ειναι κουραστικο να φτιαχνεις PC ολη την ωρα... αλλα το ιδιο το forum εχει τετοια κατηγορια.

Πχ Φιλε Ψαχνεις PC ; Συνθεση ; Ρώτα μας. Ε αυτο κανω κ εγω... Ξερω οτι ειναι κουραστικο αλλα δεν σε αναγκζει κανενας να απαντησεις βρε συ με το ζορι.

Stay heavy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.