serpico75 Φεβρουάριος 26, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Σωτήρη, αν δεις την απάντηση #7 είναι κάτι που απαντώ. Άργησα πολύ να σκεφτώ τα forums για να βγάλω συμπεράσματα και να πάρω κάποιες γνώσεις, πριν προχωρήσω με το service. Όταν έχω πάει το αυτοκίνητο απ' τις 9:00 και σκέφτομαι τα forums στις 14:00, είναι πλέον αργά. Ήδη η εργασία θα βρίσκεται στο πέρας της.Ακόμα και να ήθελα να μου κάνει συγκεκριμένα πράγματα, τα 1, 2, 3 είναι πλέον αργά το 14:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 26, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Πάντως, αν θέλετε, κρατήστε ένα subscribe στο θέμα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες με δίσκους ή τακάκια (ή αν μπορώ καί τα δύο) για σχόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 26, 2014 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Με φυσιολογική χρήση οι δισκόπλακες πρέπει να αλλάζονται κάθε 100.000 πάνω κατω και τα τακάκια καθε 30.000 . Τώρα τα τακάκια όντως μπορεί να μην είναι φαγωμένα πολύ αλλα οταν αλλάζουμε δίσκους αλλάζουμε και τα τακάκια μαζί για αυτό λογικά σου είπε και για τα δυο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 26, 2014 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Πάντως, αν θέλετε, κρατήστε ένα subscribe στο θέμα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες με δίσκους ή τακάκια (ή αν μπορώ καί τα δύο) για σχόλια.Μα δεν είναι κακό ότι τα άλλαξες, το αντίθετο.Εγώ αλλάζω συνήθως τακάκια πριν φτάσουν στο μισό για να μην ξεχαστώ και μου φάνε τους δίσκους, περίπου ανά 2 χρόνια. Το punto τό 'χω από το 2009 και έχω αλλάξει 2 φορές τακάκια και τώρα θα αλλάξω το καλοκαίρι δίσκους + τακάκια σετ (τα έχω ήδη αγορασμένα).Μελλοντικά καλό είναι να έχεις προσυμφωνήσει το τι θα κάνεις και αν χρειάζεται κάτι έξτρα του το πας άλλη φορά, αφού κάνεις μια έρευνα αγοράς κλπ.Είναι πολλά που θέλουν αλλαγή γενικά όσο περνάνε τα χρόνια, παραφλού, βαλβολίνες, υγρά φρένων κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Φεβρουάριος 26, 2014 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 μην τρελαινεσαι οι δισκοπλακες ειναι κατι αναλλωσημο...οπως και ο συμπλεκτης...παλι καλα που δεν εχεις ιμαντες αλλα καδενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.