Papas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2014 Καλησπερα. Υπαρχει καποιο platoon απο το forum εδω να κανουμε join μπας και παιξουμε τιποτα premades?
LazyGreek Φεβρουάριος 25, 2014 #2 Φεβρουάριος 25, 2014 Εγώ λέω να αρχίσουμε να πέρνουμε κανα Server σιγά σιγά..
AnimaTronic Φεβρουάριος 25, 2014 #3 Φεβρουάριος 25, 2014 Εγώ λέω να αρχίσουμε να πέρνουμε κανα Server σιγά σιγά..Μονο 64αρη, αλλιως αποχωρω...
wolves Φεβρουάριος 25, 2014 #4 Φεβρουάριος 25, 2014 Εγώ λέω να αρχίσουμε να πέρνουμε κανα Server σιγά σιγά..Θα κανεις χρεη admin;
LazyGreek Φεβρουάριος 25, 2014 #5 Φεβρουάριος 25, 2014 Θα κανεις χρεη admin;Άμα χρειάζεται γιατί όχι..Αλλά πιστεύω υπάρχουν αρκετά καλα "παιδιά" που ενδιαφέρονται περισσότερο..
wolves Φεβρουάριος 25, 2014 #6 Φεβρουάριος 25, 2014 Άμα χρειάζεται γιατί όχι.. ενας λογος για να μην παρουμε τοτε...
LazyGreek Φεβρουάριος 25, 2014 #7 Φεβρουάριος 25, 2014 ενας λογος για να μην παρουμε τοτε... Είπα άμα χρειάζεται.. Που ξέρεις μπορεί να πεταχτείς εσύ και να γίνεις Admin..
Helly Φεβρουάριος 26, 2014 #9 Φεβρουάριος 26, 2014 Οποιος καημενος κανει admin πιο πολυ θα loggarei για να μπει στο spectate και να μοιραζει ban παρα να παιζει.Trust me.
gousias1979 Φεβρουάριος 26, 2014 #11 Φεβρουάριος 26, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z51ZhNiH5uM]Όνειρα,πουλιά μου ταξιδιάρικα - Τέρης Χρυσός - YouTube[/ame]
wolves Φεβρουάριος 26, 2014 #12 Φεβρουάριος 26, 2014 Ας αφησω την πλακα.Εχουν κανει και συνεχιζουν να κανουν ενα σωρο μ@λ@κιες τα σαΐνια της DICE, σιγα μην τους τα σκαμε και για σερβερ.Ελληνικος σερβερ υπαρχει που μαζευομαστε αρκετοι απο εδω μεσα, δεν αρκει αυτος; Στηριξτε με την παρουσια σας αυτον.
Trooper Φεβρουάριος 26, 2014 #13 Φεβρουάριος 26, 2014 Ας αφησω την πλακα.Εχουν κανει και συνεχιζουν να κανουν ενα σωρο μ@λ@κιες τα σαΐνια της DICE, σιγα μην τους τα σκαμε και για σερβερ.Ελληνικος σερβερ υπαρχει που μαζευομαστε αρκετοι απο εδω μεσα, δεν αρκει αυτος; Στηριξτε με την παρουσια σας αυτον.Μιλας για τον 64αρη με τα 1000 tickets?Αν ναι, οχι δε μου κανει μιας και δε παιζω ποτε σε 64αρη ουτε σε τετοιο mode.Επισης μιας και η DICE δεν επιτρεπει να στησεις σερβερ στην Ελλάδα, δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να αγοράσω σερβερ στη Γερμανια και να εχω 50+ ping... Αν ηταν να στησουμε σερβερ στην Ελλαδα και να εχουμ 10 ping, τοτε θα ειχα αγορασει ο ιδιος απο day1.
gousias1979 Φεβρουάριος 26, 2014 #14 Φεβρουάριος 26, 2014 Μιλας για τον 64αρη με τα 1000 tickets?Αν ναι, οχι δε μου κανει μιας και δε παιζω ποτε σε 64αρη ουτε σε τετοιο mode.Επισης μιας και η DICE δεν επιτρεπει να στησεις σερβερ στην Ελλάδα, δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να αγοράσω σερβερ στη Γερμανια και να εχω 50+ ping... Αν ηταν να στησουμε σερβερ στην Ελλαδα και να εχουμ 10 ping, τοτε θα ειχα αγορασει ο ιδιος απο day1.για να το κανεις αυτο παιζει να θες ενα 10αρικο στην τσεπη αερα (απο τα δεκαρικα με τρια κουλουρια πισω)
gousias1979 Φεβρουάριος 26, 2014 #15 Φεβρουάριος 26, 2014 κοιτα αν μαζευονταν οι grof,grfs,heat..proteas κλπ και εμεις οι ξεμπαρκοι και λεγαμε ''παιδες'' δινουμε ο καθενας απο 10 ευρω το μηνα για ολα (game hosting + αγορα σερβερ Που θα λεγοταν ''τα εφτα αδερφια'') θα παιζαμε και με 20 πινγκ. Αν ποτε σας περασει απο το μυαλο κατι τετοιο εγω ειμαι μεσα. για ενα χρονο εστω βρε αδερφε να δουμε πως ειναι.
AstraLgr Φεβρουάριος 26, 2014 #16 Φεβρουάριος 26, 2014 τι λέτε ρε παιδιά γιατί εμείς που έχουμε δικό μας server που κολλάει το ping αφού γερμανικός είναι ? υπάρχει ελληνικός server και δεν το ξέρω ?
Wizard! Φεβρουάριος 26, 2014 #17 Φεβρουάριος 26, 2014 κοιτα αν μαζευονταν οι grof,grfs,heat..proteas κλπ και εμεις οι ξεμπαρκοι και λεγαμε ''παιδες'' δινουμε ο καθενας απο 10 ευρω το μηνα για ολα (game hosting + αγορα σερβερ Που θα λεγοταν ''τα εφτα αδερφια'') θα παιζαμε και με 20 πινγκ. Αν ποτε σας περασει απο το μυαλο κατι τετοιο εγω ειμαι μεσα. για ενα χρονο εστω βρε αδερφε να δουμε πως ειναι.τι λέτε ρε παιδιά γιατί εμείς που έχουμε δικό μας server που κολλάει το ping αφού γερμανικός είναι ? υπάρχει ελληνικός server και δεν το ξέρω ?Ελληνικός, βάσει τοποθεσίας, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά δεν πρόκειται και να υπάρξει στο άμεσο μέλλον.Η Dice, από το 4, χορήγησε άδειες για game hosting σε ελάχιστες εταιρίες. Εγώ είχα επικοινωνήσει και μαζί τους για εταιρία game hosting στην Ελλάδα και ούτε που μου απάντησαν, παρόλο που υπήρχε ενδιαφέρον από επενδυτική εταιρία για χρηματοδότηση.
gousias1979 Φεβρουάριος 26, 2014 #18 Φεβρουάριος 26, 2014 Ελληνικός, βάσει τοποθεσίας, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά δεν πρόκειται και να υπάρξει στο άμεσο μέλλον.Η Dice, από το 4, χορήγησε άδειες για game hosting σε ελάχιστες εταιρίες. Εγώ είχα επικοινωνήσει και μαζί τους για εταιρία game hosting στην Ελλάδα και ούτε που μου απάντησαν, παρόλο που υπήρχε ενδιαφέρον από επενδυτική εταιρία για χρηματοδότηση.και τι φοβουνται μην τους φαμε τα λεφτα?αφου εμεις πληρωνουμε δε ζηταμε δανεικα γδφκ νταης γκοου του χελ
Proteas Φεβρουάριος 26, 2014 #19 Φεβρουάριος 26, 2014 Επικοινωνησε εταιρια στην κοινοτητα λεγοντας μας για servers στην Ελλαδαπριν δω για τοποθεσιες κτλ ειδα οτι ηθελαν 8e το slot.... οκ παιδες καθηστεκατω και βλεπετε τα λαμπακια του μηχανηματος αν αναβουν!
Helly Φεβρουάριος 26, 2014 #20 Φεβρουάριος 26, 2014 Η ευρωπαικη κεντρικη εδρα(branch) της Dice Γερμανια ειναι?Πχ της Βlizzard ειναι βορεια Γαλλια.Eπισης γνωστο φυσικα αλλα αλλο game με 50+ ping που ουτε τοσο δε πιανουμε λεμε τωρα μια φορα ειχα 49ms σε ενα server και δε πιστευα τα ματια μου με FP otenet , και αλλο με μεχρι 20ms.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.