geotsi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 Γεια χαρα σε ολους....................Χρειαζομαι ( και παλι ) την βοηθεια σας..... Η ιστορια εχει ως εξης.... Οταν αγορασα το προτελευταιο μου συστημα, πηγα σε ενα απο εκεινα τα μαγαζια, πηρα ενα ετοιμο μηχανημα, με τα ΧΡ φορτωμενα και ολες οι αναβαθμισεις ηταν μια χαρα. Οταν κατι παθαινανε, το πηγαινα πισω και τα ξαναφορτωνανε. Τωρα, ανανεωσα το συστημα μου με νε μητρικη και επεξεργαστη και , φυσικα, η Μικρομαλακη δεν με ξερει, δεν με γνωριζει, δεν με ακουσε, πλεον!!!!. Λοιποοοοοοον, περασα και εγω απο πανω τα Επαγγελματικα ΧΡ που ενας φιλος μου "δανεισε". Εννοειται οτι πια δεν με αφηνει να φορτωσω τιποτα απο πανω γιατι δεν αναγνωριζει την "καλωσυνη" του φιλου μου. Και αυτο συμπεριλαμβανει και το Service PAck 2, το οποιο εχει τους οδηγους για την γρηγορη USB. Μηπως μπορειτε να μου συστησετε καποιν τροπ να υπερπερασω το προβλημα;Και παλι ευχαριστω.Γιωργος Τσιρικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Οκτώβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Θα πρεπει να βρεις την Corporate Version που δεν θελει activation... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να περάσεις οδηγούς για USB 2.Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει αυτό με SP2!!!!!Δηλαδή πριν την έκδοση του SP2 δεν λειτουργούσαν στις μητρικές οι USB 2 θήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 και με sp1.16 περνανε οι usb2.0οσο για τα activation κτλπ...αν ψαξεις λιγο νομιζω θα βρεις καποια ..."βοηθεια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.