dboun Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 Χαιρετώ τους απανταχού πορωμένους Λυπάμαι που το πρώτο post που κάνω είναι για (πιθανό) πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά! Λοιπόν, έχω έναν Athlon XP 2800+ σε Asus A7N8X-E, 1GB RAM 333MHZ Dual Channel, 3xhdd,1xdvd, 1xdvdrw και 360Watt PSU, με κανένα overclock (τι overclock να κάνω με κλειδωμένο multiplier άλλωστε...). Πρόσφατα αγόρασα μια Asus V9999/TD (απλή 6800, 128mb ddr) παρά το άγχος μου ότι δεν θα έπαιζε με αυτό το τροφοδοτικό και ειδικότερα τόσο φορτώμένο με συσκευές (για να τονίσω ακριβώς αυτό το σημείο σας αράδιασα όλα τα χαρακτηριστικά του pc΄). Έβαλα την καρτούλα με φόβο Θεού για το τροφοδοτικό και μάλλον επαληθεύτηκα απο 2-3 τυχαία reboot που έκανε το pc χωρίς κανένα (softwarικό) λόγο...Αυτό που με προβλημάτισε όμως ήταν τα score μου στα 3dmark: 3dmark 2003: 8250, 3dmark 2005: 2650 ...επειδή δεν έχω ιδέα πόσο θα πρέπει να βγάλω και επειδή πιστεύω ότι και η CPU είναι bottleneck θα ήθελα τη γνώμη σας...είναι λογικά αυτά τα score? αν δεν είναι, τι θα πρέπει να ελέγξω πρώτα? το τροφοδοτικό παίζει ρόλο και στα scores? Οι drivers μου είναι οι Asus 62.11 (νομίζω είναι βασισμένοι στους 61.χχ της Nvidia). Επίσης οι drivers του nforce είναι τελευταία version. Εμπρός λοιπόν, διαφωτίστε με! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Οκτώβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 μια χαρα ειναι τα score για τα driver που εχεις,psu κατα την γνωμη μου θες τουλαχιστον 400W psu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dboun Οκτώβριος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Και ποιούς προτείνεις? (και πού θα τους βρω?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dboun Οκτώβριος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Λοιπόν, αναφορικά με τα ρεύματα της κάρτας, ο Asus Smartdoctor δίνει τις παρακάτω μετρήσεις: Vcc: 3,25 VCore:1,23 AGP VDDQ: 1,49 FB VDDQ:2,67 Δείχνουν αυτές οι μετρήσεις να μένει η κάρτα από ρεύμα ή όχι? πού θα βρώ ποιές default/ιδανικές? ΤΟ guru3d έχει καμιά δεκαριά 6x.xx forceware, ποιους να κατεβάσω από όλους αυτούς, έχω μπερδευτεί απίστευτα...επίσης χρειάζεται κάποιο ειδικό tool για ολικό uninstall των προηγούμενων ή ένα απλό uninstall driver αρκεί? HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris17n Οκτώβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Καταρχήν παρε κανένα PSU. Ειναι κρίμα να τα τινάξει και να πάρει και τιποτα άλλο μαζί του. Πήγαινε στο www.nvidia.com και θα βρείς τους τελευταίους drivers. Κανε απλο update στους drivers. Δεν νομίζω οτι χρειαζονται απεγκατασταση η παλιοι. Τα score θελουν και λιγο tweaking για να ανεβουν. Τι ρυθμήσεις έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.