pnick Μάρτιος 4, 2014 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Αν σου είπαν έτσι, είσαι ΟΚ. Σε αυτά είναι πολύ άνετοι, γενικώς. Έχω καλή εμπειρία. Αν τελικά πάς, πές μας τι έγινε. Good luck :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάρτιος 4, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Αν σου είπαν έτσι, είσαι ΟΚ. Σε αυτά είναι πολύ άνετοι, γενικώς. Έχω καλή εμπειρία. Αν τελικά πάς, πές μας τι έγινε. Good luck :hi:Θα ενημέρωσω μιας και θεωρω οτι ειναι σημαντικό να παραθέτουμε τις εμπειρίες μας απο τα καταστήματα που συνεργαζόμαστε :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 4, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Πως μου αρέσει που ρωτάνε ολοι εκ των υστέρων αν έκαναν καλη επιλογή...Μια μολις μερα νωρίτερα να ρώταγες θα σε είχαν κατευθύνει τα τσακάλια εδώ μακριά απο φτηνή έτοιμη υδροψυξη ,εγω προσωπικά δε βρίσκω λίγο χρήσης υδροψυξης γενικώς ,αν το ζητούμενο ειναι η έλλειψη θορύβου και οι καλές επιδόσεις χωρις πολυ μαρούλι...sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 4, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Από πρίν το είχε πεί ο άνθρωπος. Εγώ δεν τον πρόλαβα... (δεν θεωρώ τον εαυτό μου τσακάλι, μη παρεξηγηθώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 4, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Για ξαναδιαβασε ολα τα ποστ.Το πρώτο λεει τζιζ.sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 4, 2014 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Ναι έχεις δίκιο.:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Μάρτιος 4, 2014 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Πως μου αρέσει που ρωτάνε ολοι εκ των υστέρων αν έκαναν καλη επιλογή...Μια μολις μερα νωρίτερα να ρώταγες θα σε είχαν κατευθύνει τα τσακάλια εδώ μακριά απο φτηνή έτοιμη υδροψυξη ,εγω προσωπικά δε βρίσκω λίγο χρήσης υδροψυξης γενικώς ,αν το ζητούμενο ειναι η έλλειψη θορύβου και οι καλές επιδόσεις χωρις πολυ μαρούλι... sent from mobile Όπως περιέγραψα και στο 1ο ποστ, η λύση του έτοιμου πακέτου ήταν για μένα η πιο εύκολη λύση αφου δεν έχω τις γνώσεις να ασχοληθώ με τις σαφώς δυσκολότερες σε υλοποίηση custom λύσεις της υδρόψυξης. Ημουν προετοιμασμένος να κανω τους σχετικούς συμβιβασμούς και το ζητούμενο ήταν να μειωθεί κάπως ο θόρυβος που στις πρώτες απαντήσεις φρόντισαν όλοι να μου τονίσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 4, 2014 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Μα δε σου είπε κανεις να πας σε custom υδροψυξη,να πας σε αεροψυχτρα ηταν οι προτάσεις για να δώσεις τα μισά λεφτα ,αλλα anyway,καλωριζικη η καινουργιαsent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.