Jump to content

Desktop εως 550 Ευρω

raidensub

Recommended Posts

Θελω να αγορασω εναν υπολογιστη μεχρι 550 Ευρω. Η αγορα θα γινει απο το E-shop και θα ζητησω να γινει απο αυτους η συναρμολογηση. Εχω ριξει μια ματια και ξερω καποια πραγματα αλλα επειδη δεν ασχολουμαι με το hardware εδω και καποια χρονια ειμαι λιγο χαμενος. Θα χρειαστω το κουτι, οθονη καΙ πληκτρολογιο-ποντικι . Επισης προτιμω να δωσω λιγα παραπανω χρηματα για καλυτερο επεξεργαστη και μητρικη, και να βαλω χειροτερη καρτα γραφικων, μετα απο κανα 1-2 χρονια αναβαθμιζω την καρτα γραφικων με κατι καλυτερο. Οποιοδηποτε σχολιο θα ηταν χρησιμο. Ευχαριστω.

AEROCOOL GT MIDI TOWER BLACK ADVANCE EDITION

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

MSI 760GA-P43 (FX) RETAIL

KINGSTON KVR16N11S8/4 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800

ASUS HD6670-2GD3 2GB DDR3 PCI-E RETAIL

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

PIONEER DVR-221BK DVD WRITER SATA BLACK

ZALMAN ZM-K350M MULTIMEDIA KEYBOARD EN

ZALMAN ZM-M200 OPTICAL MOUSE BLACK

PHILIPS 223V5LSB 21.5'' LED MONITOR FULL HD BLACK

THERMALTAKE SP-530PCWEU SMART SERIES 530W 80PLUS PSU

65€ για 760G? No. Nope. Never. Καλύτερα μία από τις επόμενες δύο σε παρόμοια τιμή

ASROCK 970 PRO3 R2.0 RETAIL -

ή

GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL -

Μνήμη θα έβαζα 8GB ώστε να μην ξανά ασχοληθώ ποτέ ξανά, αλλά και να μην νιώθω περιορισμένος όταν θα πάω να ανοίξω 2-3 εφαρμογές παραπάνω στο μηχάνημα. Η επιπλέον επεξεργαστική ισχύς χωρίς περισσευούμενη μνήμη θα πάει γενικά χαμένη.

Από κάρτες το e-shop τρίχες. Βασικά θα κοίταγα και την 640 με ελάχιστο επιπλέον κόστος

GAINWARD 2913 GEFORCE GT640 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL -

αλλά ακόμα καλύτερη επιλογή, που θα σε καλύψει και σε βάθος χρόνου, θεωρώ την 7770, 25 ευρώ ποιο πάνω από την αρχική σου επιλογή. Ναι είναι 25€ ποιο ακριβή, αλλά τα αξίζει.

ASUS HD7770-1GD5 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL -

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω/δεν διαφωνώ.

Σε ευχαριστω για τα σχολια σου. Η ASROCK πως ειναι απο ποιοτητα? Αντεχουν σε βαθος χρονου γιατι δεν αλλαζω συχνα υπολογιστη. Μηπως καποιος ξερει αν ειναι καλη η οθονη?

Προσωπικά δεν έχω πολλές εμπειρίες από ASRock, αλλά και όταν είχα μητρική της εν λόγω εταιρίας, μια χαρά μου είχε φανεί χωρίς προβλήματα. Προσωπικά μάλιστα θα εμπιστευόμουν περισσότερο μια ASRock από μια MSI.

Αν παρόλα αυτά θέλεις να νιώθεις κάπως ποιο άνετα ψυχολογικά, πας στην επιλογή της Gigabyte.

Μαλλον θα παω για μητρικη Gigabyte και θα προσπαθησω να στριμωξω μια απο τις καρτες γραφικων που ανεφερες.

Στην θέση σου θα έδινα τα 25€ της 7770. Οι επιδόσεις της 7770 είναι εξαιρετικά ανώτερες, είναι και ποιο καινούριας αρχιτεκτονικής, υποστηρίζει και το Mantle που μελλοντικά ίσως να αξιοποιηθεί δίνοντας ακόμα καλύτερες επιδόσεις στα games, εν ολίγοις ίσως να αποφύγεις την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών για πολύ περισσότερο καιρό από όσο με την 6670 που γενικά είναι αδύναμη ως κάρτα. Η 7770 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο value for money από οτιδήποτε κυκλοφορεί με τιμή κάτω από τα 100€.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.