Jump to content

Καταγραφικό σε βενζινάδικο

NooDle

Recommended Posts

Φιλος ανοιγει βενζιναδικο και ζήτησε την βοήθεια μου στην επιλογη καταγραφικού (μαζι με τις καμερες) .

Θα μπουν 8 καμερες.

4 στο υπόστεγο στις αντλιες βενζίνης, 1 στο υπόστεγο στις αντλιες πετρελαίου.

2 μέσα στο κατάστημα και 1 κινητη εξω απο το κατάστημα.

Τα χρηματα που διαθέτει ειναι μέχρι 700-800Ε

Δυστυχως δεν εχω βαλει καμερες σε εξωτερικους χωρους και δεν ξέρω τι παίζει, οπότε θα ήθελα μια βοήθεια.

Ευχαριστώ

Εκεί είναι το μεγάλο κόστος. Το καλώδιο.

Επίσης προτείνω να βρεις κάτι που θα βρίσκεις ανταλλακτικά.

Απέφυγε ip κάμερες. Dvr κ εγγραφή σε δίσκο.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Τοσο ακριβα ειναια τα καλωδια?

Η αποσταση απο τα υστοστεγα στο κατάστημα ειναι 20Μ

Επισης γιατι τσουκ σε ip καμερες dvr και εγγραφη σε δισκο?

Τι προτείνεις δηλαδη?

Ip κάμερες ότι έχω δοκιμάσει ήταν τραγικές όταν είναι πάνω απο μία. Δεν έχει οικονομικές ip με καλούς φακούς και όσες έχουν καλούς φακούς δεν έχουν καλή διαχείριση.

Γιαυτό καλύτερα κλασικές κάμερες σε dvr απο σχεδόν όλα τα dvr έχουν δικτυακή υποδομή για να τα δείς.

Το καλωδιωμάνη είναι κόστος γιατί είναι εργασία να περάσεις καλώδια καμερών που πρέπει συνήθως να πληρώσεις. Και πρέπει να περάσεις τα καλώδια κάπως ώστε να μην ενοχλούν αλλά να μην μπορεί κ κάποιος να τα κόψει.

Έχω εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας. Πρέπει πρώτα να αποφασίσεις και να δεις που θα μπουν ώστε να μην υπάρχουν περιοχές χωρίς κάλυψη, μετά που θα μπει το καταγραφικό και τέλος πως θα περάσεις την καλωδίωση. Εννοείται οι κάμερες να είναι εξωτερικού χώρου για να μην χαλάσουν αλλιώς πρέπει είναι κάτω από υπόστεγο.

Καμερες noname που θα τις αγορασετε απο eshop και θα τις βαλετε μονοι σας οπου και οπως να ΄ναι μονο για μοστρα κανουν. Κανε τα 800 ευρα σουβλακια γιατι ετσι κι αλλιως χαμενα θα πανε.

Μιας και ειναι η δουλεια μας ο σχεδιασμος συστηματων cctv, 8 καμερες (η μια speed dome κιολας), για εξωτερικο χωρο κτλ κτλ κατω απο 2500e (τα υλικα μονο), οχι προσφορα δεν θα 'δινα ουτε συζητηση δεν θα κανα. my 2 cents.

Δουλειές με φούντες πρέπει να έχετε ε?

χαχαχα!! :haha:

Πέραν της πλάκας, δώσε χρήματα στο καταγραφικό, κάμερες μπορείς να βρεις αρκετά καλές με 90-100 ευρώ την μια, δεν χρειάζεται να είναι brand name.

Το βρήκα! Θα του πω να βάλει κανενα Πακιστανό να προσέχει το μαγαζί, να του βαλει και μια κάρτα στο κινητό και αμα γίνει τίποτα να τον παίρνει τηλέφωνο να πεταγεται στο μπαμ :hehe:

ΥΓ τον Πακιστανό ετσι τον έβαλα δεν έχω κανενα πρόβλημα με την καταγωγή κανενός

Δουλειές με φούντες πρέπει να έχετε ε?

Δουλειες με φουντες δεν λες τπτ..

Απλα απευθυνομαστε σε ανθρωπους/οργανισμους που ξερουν τι θελουν και ποσο κανει αυτο που θελουν.

Παπατζες του στυλ 100 ευρω η καμερα, υπαρχουν απειρα eshop να αγορασεις οτι μπιμπιλικι θες και να το βαλεις μονος σου.

Κριμα τα λεφτα που θα δωσεις. Σουβλακια.. Σκεψου το..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.