mikros2565 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Έφερα από τον Καναδά το Samsung GT-S7560M και δεν λειτουργεί στην Ελλάδα. Έχει κανείς καμιά ιδέα...! Ευχαριστώ προκαταβολικά...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Μήπως είναι κλειδωμένο στην εταιρία κινητής του Καναδά; Kανονικα από ότι βλέπω στα specs του έπρεπε να παίζει στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Φεβρουάριος 24, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Μήπως είναι κλειδωμένο στην εταιρία κινητής του Καναδά; Kανονικα από ότι βλέπω στα specs του έπρεπε να παίζει στην Ελλάδα. Ναι φίλε μου μου ζητάει "SIM Network Unlock PIN" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 τοτε ειναι κλειδωμενο. ρωτα σε κανα μαγαζακι μηπως μπορουν στο ξεκλειδωσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Φεβρουάριος 25, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 τοτε ειναι κλειδωμενο. ρωτα σε κανα μαγαζακι μηπως μπορουν στο ξεκλειδωσουνΡώτησα στην Samsung και μου ζητάνε 50€. Είπα μήπως τα γλίτωνα...! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 25, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 στο ιντερνετ εχει αρκετα "how to" , εκανες τιποτα τετοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Μάρτιος 1, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2014 στο ιντερνετ εχει αρκετα "how to" , εκανες τιποτα τετοιο ?όλα όσα βρήκα είναι επί πληρωμής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.