Jump to content

Οπότε; Νέο Τάμπλετ

PetranEVO

Recommended Posts

Μιας που όλα πήγαν καλά.

Τώρα εφόσων θα αναλάβω εγώ να του πάρω το τάμπλετ του ξά.

Ψάχνουμε,

* 3G Built IN ,να μπορεί να βάζει την κάρτα άμεσα ώστε όταν είναι στο εξωχικό να έχει σήμα.

* Να είναι σχετικά μεγάλο ,το 7" δεν βολεύει, απο οτι κατάλαβα πάμε πάνω απο 8">

Όριο κόστους : 250€ άλλα του είπα αν θέλει και το 275€ τo Samsung TAB III 8" και δεν τον είδα να λέει όχι αλλά με δυσκολία.Οπότε οτι βρούμε εκεί γύρω.

Παραγγελία είτε απο Ελλάδα είτε,απο εξωτερικό.

Ακούω προτάσεις,

Ευχαριστώ

:happy2:

Σε αυτό το badget θα βρεις τούμπανο 10άρι από Κίνα (και θα μείνουν ρέστα) οπότε ξεκαθάρισε αν κάτι τέτοιο αποτελεί επιλογή ή όχι (μιας και αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγω αλλά εσύ θα τραβιέσαι σε τυχών προβλήματα, απ' ότι καταλαβαίνω).

Σε αυτό το badget θα βρεις τούμπανο 10άρι από Κίνα (και θα μείνουν ρέστα) οπότε ξεκαθάρισε αν κάτι τέτοιο αποτελεί επιλογή ή όχι (μιας και αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγω αλλά εσύ θα τραβιέσαι σε τυχών προβλήματα, απ' ότι καταλαβαίνω).

ναι ,και μου είπε ,

ρε σύ βρήκα μεταχειρισμένο απο φίλο,καινούργιο Galaxy 3 TAB III 8" με 3G+Wifi,με 180€ να το πάρω; του κουτιού;

Τώρα τι να του πώ,αυτό να τελειώνουμε;

Ναι.

Αν του πάρεις κινεζιά, όσο καλύτερο και να είναι, με κάθε πρόβλημα θα σου πρήζει τον έρωτα.

οπότε παίρνω αυτό που απο οτι διάβασα θα πάρει και την έκδοση 4.3 , και βλέπω απο χαρακτηριστικά υστερεί σε λίγο απο το S4 μου,οπότε μια χαρά θα βολευτεί πιστεύω,και ευτηχώς δεν θα μοιάζει σαν καμία κινεζία 7" που είχε κάποτε,και γυρίσει και μου πεί οτι έχει μικρή οθόνη,γιατί απο κοντά που το είδα εγώ,αξιοπρεπέστατο είναι για 180€.:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.