Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. ΒΟΗΘΕΙΑ

tsikolis23

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα την βοήθεια σας και την συμβουλή σας όσο αναφορά για αγορά κάρτας γραφικών.Τα χρήματα που διαθέτω είναι το πολύ 250 ευρό

Το σύστημα μου είναι:

INTEL CORE I5-4670K 3.40GHZ

GIGABYTE GA-Z87M-D3HP RETAIL

LG 32LN5400 32'' LED TV FULL HD

CRUCIAL 8GB (2X4GB)

THERMALTAKE LT-600PCEU LITEPOWER BLACK 600W

είμαι ανάμεσα σε τρεις αλλά ακούω και άλλη πρόταση και αν αξίζει να ψάξω και από εξωτερικό (π.χ από amazon ή ebay) σε καλύτερη κάρτα στα ίδια χρήματα ή ακόμα μεταχειρισμένη ... φυσικά αν κάποιος έχει στο νου του κάποια από έξω θα θελα να μου στείλει κάποιο σχετικό link...

οι κάρτες που έχω βρει με τα λίγα που ξέρω είναι οι παρακάτω :

1) GTX 760 2GB

2) R9 270X 2GB ή 4GB

Με τις παραπάνω θα ήθελα και μια βοήθεια στην εταιρία κατασκευής

3)SAPPHIRE RADEON HD7950 3GB

η οποία είναι η μόνη 7950 στα λεφτά μου.

ΔΕΝ δεσμεύομαι στις παραπάνω κάρτες ακούω και άλλες γνώμες πιο έμπειρων στα θέμα.

Τα παιχνίδια που θα παίζω θα ναι τα εξής

battlefield

crysis

Assassins Creed

pro evolution

κ.τ.λ

Ποία είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να κάνω έχω κουραστεί.. παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

ευχαριστώ...

Ψάξε στις αγγελίες για 7970 μεταχειρισμένη σε αυτά τα λεφτά.

Θα βρεις σίγουρα και θα σου μείνουν και στην τσέπη και είναι και καλύτερη από όσες ανέφερες.:T:

Στα 250 μπορεις ευκολα να βρεις μτχ 770/7970 οποτε δεν υπαρχει λογος να πας σε 760/270x. Απλα να εχει αποδειξη+καλο υπολοιπο εγγυησης.

Παίδες σας ευχαριστώ όλους για την γνώμη σας.. Τώρα είμαι στο ψάξιμο για την 770 πιο πολύ. Αν τέλος πάντων παίρνατε εσείς 770 σε πια εταιρία θα πηγαίνατε?

asus-gigabyte-evga-msi-pny-zotac?

και για ψυξη και για ρολογια σε συγκριση ολα με την τιμη σε αυτη https://www.skroutz.gr/s/3389787/Gigabyte-GeForce-GTX770-2GB-WindForce-3X-OC.html η σε αυτη με τα 4 gb https://www.skroutz.gr/s/3540598/Gigabyte-GeForce-GTX770-4GB-WindForce-3X-OC.html Γενικα παντως απο gigabyte προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Παίδες σας ευχαριστώ όλους για την γνώμη σας.. Τώρα είμαι στο ψάξιμο για την 770 πιο πολύ. Αν τέλος πάντων παίρνατε εσείς 770 σε πια εταιρία θα πηγαίνατε?

asus-gigabyte-evga-msi-pny-zotac?

asus/evga

Ο καθένας κλασικά έχει την γνώμη του... Δυστυχώς για μένα που δεν γνωρίζω και πολλά είναι ένα πρόβλημα οι διάφορες απόψεις.. όπως και να χει σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.