Jump to content

Βοηθεια για επιλογη του pc

AsuS

Recommended Posts

Παιδια θα ηθελα να μου πειτε εναν υπολογιστη gaming με 530budget και να παιζω battlefield 4 και dota 2 και να το παιζω σε full settings εαν υπαρχει...Εχω κανει ενα pc θα σας πω παρακατω εκτος απο κουτι φυσικα ...Τι γνωμη σας για το pc που εκανα...αμα δν ειναι καλο τοτε πειτε μου εναν δικος σας απο την εμπειρια σας ...

CORSAIR VS SERIES VS650 - 650W POWER SUPPLY -

INTEL CORE I3-3240 3.40GHZ LGA1155 - BOX -

GIGABYTE GA-H77-DS3H RETAIL -

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550406

SAPPHIRE RADEON HD7770 GHZ EDITION OC VAPOR-X 1GB DDR5 PCI-E RETAIL -

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 -

την καρτα γραφικων την βρικα με 110 στο skroutz...

Για να παιζεις battlefield με τσίτα ρυθμίσεις το μπάτζετ σου ειναι οκ.

Για καρτα γραφικών.

Η πρέπει να αλλάξεις παιχνίδι,η να ρίξεις τις απαιτήσεις σου.

Δυστυχώς τα απαιτητικά παιχνιδια θέλουν και βαθιές τσέπες.

sent from mobile

Είναι κρίμα με λίγο παραπάνω στο budget σου να μην πάρεις τετραπύρηνο i5 & καλύτερη κάρτα γραφικών. Επίσης δεν έχει νόημα να επενδύσεις σε IvyBridge όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις πλατφόρμα Haswell, το ίδιο κ με τη κάρτα γραφικών, καλύτερα να πάς π.χ. σε μία radeon R9 series παρά σε μία προηγούμενης γενιάς 7xxx series.

Παρακάτω τι σου προτείνω. Κρατάω τις επιλογές σου σε τροφοδοτικό,μνήμη,σκληρό δίσκο που τις θεωρώ πολύ σωστές.

PSU > CORSAIR VS SERIES VS650 - 650W POWER SUPPLY -

RAM > KINGSTON KHX24C11T3K2/8X 8GB (2X4GB) DDR3 2400MHZ XMP BEAST SERIES DUAL CHANNEL KIT -

HDD > WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 -

CPU > INTEL CORE I5-4440 3.30GHZ LGA1150 - BOX -

GPU > SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST PCI-E RETAIL -

Mητρική > Asrock H87 Pro4

Με 100e παραπάνω παίρνεις τετραπύρηνο i5 αντί για διπύρηνο i3 με hyperthreading & πολύ πιο ανώτερη κάρτα γραφικών. Θα μπορείς να απολαύσεις τα περισσότερα σύγχρονα και μελλοντικά games σε ανάλυση 1920x1080 με υψηλά settings και το ΒF4 από medium μέχρι high settings στην ίδια ανάλυση.

Όλα τα games παίζονται μια χαρά ακόμα και σε χαμηλότερες αναλύσεις (1680x1050,1440x900) σε περίπτωση που κάποιο game δε τραβάει σε 1920, μη διστάσεις να ρίξεις ανάλυση για να πιάσεις το σωστό framerate ή υψηλότερα settings γραφικών, δεν είναι ούτε λάθος ούτε ντροπή & τα γραφικά είναι μια χαρά. Το ζητούμενο είναι να παίξεις το εκάστοτε game σαν άνθρωπος.

Ταπεινή μου άποψη είναι κράτα τα χρήματά σου & προσπάθησε να βρεις 100e ακόμα για τα παραπάνω, δε θα το μετανιώσεις. SSD βάζεις αργότερα που είναι το ΝΟ1 που θα προσθέσεις μετά τα 530+100=630e. Απλώς φρόντισε να έχεις μία τυπική ψύξη στο κουτί σου. 2-3 Ανεμιστήρες να βάζουν αέρα και 1-2 Ανεμιστήρες να βγάζουν.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Μπορείς επίσης να πάρεις και κάποια κομμάτια μεταχειρισμένα οπότε το συνολικό budget να μείνει στα ίδια επίπεδα (ευκαιρίες πάντα υπάρχουν και συχνά πυκνά καλύπτονται με εγγύηση).

Παιδια λιγο να σας πω Λοιπον θα σας δειξω το pc παρακατω σε καποια ειμαι ηδη σιγουρος σε καποια σχεδον καθολου λοιπον ξεκινω...Καποιες αλλαγες:laughing:

PSU:CORSAIR VS SERIES VS650 - 650W POWER SUPPLY -

CPU:AMD FX-4300 3.8GHZ 4-CORE BOX - H INTEL CORE I3-4130 3.40GHZ LGA1150 - BOX - πιο πολυ θα παει για gaming και για αλλα αλλα κυριως gaming ...πειτε μου παρακαλω επισης δεν θελω να μου πειτε οτι μπορω με 20 ευρω παραπανω να παρω καλυτερο το ξερω εγω ομως μιλαω για τα συγκεκριμενα...

MOBO: Δεν ξερω οτι επιλεξετε π.χ οτι διαλεξατε τον i3 πειτε μου μια μητρικη αντιστοιχι και επισης αυτο και με τον amd..Γυρώ στα 70 με 80 ευρω..

RAM:CORSAIR CMZ4GX3M2A1600C9B VENGEANCE 4GB (2X2GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT BLUE -

GPU:θελω μια για καλη για τρελο gaming...δινω μεχρι 165 ευρω..

HDD:SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 -

Αυτα παιδια ειδα φυσικα καποιες καρτες γραφικων αλλα δν ξερω αν ειναι πολυ καλες μπορει να υπαρχουν στην τιμη αυτη καλυτερες... ας σας τις δειξω...Και φυσικα αθορυβη να μην εχει κανα προβλημα στο μελλον με θορυβους της ψυκτρας...

Gigabyte Radeon R9 270 2GB WindForce 2X OC | Skroutz.gr

Gigabyte Radeon HD7790 2GB OC | Skroutz.gr

Asus Radeon R7 260X 2GB DirectCU II (90YV0521-M0NA00) | Skroutz.gr

Gigabyte Radeon R7 260X 2GB WindForce 2X (Rev 1.0) | Skroutz.gr

Asus Radeon R7 260X 2GB DirectCU II OC | Skroutz.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.