Jump to content

DOA - Tablet - Πλαίσιο

PetranEVO

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Πήρα ένα TURBO-X εχθές, και δεν με καλύπτει με τίποτα.

Επειδή όμως δεν έχουν κάτι που να με κάνει απο το πλαίσιο ,θέλω να πάρω πίσω τα χρήματα μου ,γίνεται;

Η θα μου δώσουν πιστωτικό όριο;

Ευχαριστώ

+

Έχω εκτυπωμένο τον νόμο 3043.

+ Έχω αρχικές συσκευασίες κτλ.

Απλά δεν με καλύπτει σε αυτό που θέλω, και αυτό που θέλω να αγοράσω δεν το έχουν,και προτιμώ να το αγοράσω απο άλλου στα ίδια λεφτά.

Απλά ρωτάω,αν γίνεται να παρω πίσω τα χρήματα μου ,εφόσων δεν έχει ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ.

Απ' όσο ξέρω, εφόσον το προϊόν που αγόρασες δεν είναι ελαττωματικό, από τη στιγμή που έχεις ανοίξει τη συσκευασία και τη συσκευή, δεν γίνεται αυτό που λες. O Νόμος 3043 δε νομίζω να έχει καμία σχέση από τη στιγμή που το προϊόν δεν έχει ελάττωμα και διαθέτει τις προδιαγραφές που αναφέρει ο πωλητής...

Για σιγουριά ρώτα και το ίδιο το κατάστημα αν θες.

Απ' όσο ξέρω, εφόσον το προϊόν που αγόρασες δεν είναι ελαττωματικό, από τη στιγμή που έχεις ανοίξει τη συσκευασία και τη συσκευή, δεν γίνεται αυτό που λες. O Νόμος 3043 δε νομίζω να έχει καμία σχέση από τη στιγμή που το προϊόν δεν έχει ελάττωμα και διαθέτει τις προδιαγραφές που αναφέρει ο πωλητής...

Για σιγουριά ρώτα και το ίδιο το κατάστημα αν θες.

Αν το πάμε έτσι ,

Το προιον του το εδωσαν ως οτι εχει μεσα Play Store ,Gmail , Maps Google κτλ και αυτό έχει το δικό τους πρόγραμμα και δεν παίρνει τα άλλα.

Μέσα σε 1 ώρα χωρίς καν να είναι ανοιχτό έπεσε στο 80% η μπαταρία.ενώ ήταν κλειστό

+ το οτι κάθομαι δίπλα στο ρούτερ κολλάει μόνο του κάνει ρεστάρτ , και δεν δίχνει να έχει σήμα πάνω απο το ρούτερ .

δεν θελω να φανω περιεργος , αλλα σε εχω κοψει για ατομο που ασχολειτε με το ιντερνετ , και γενικα κοιταει τα γεγονοτα.... πρωτου παρεις αυτην την συσκευη ,...γιατι δεν εκανες μια γρηγορη αναζητηση ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΠΙΛΑ!!!!

οπως και να εχει ,κριμας που επρεπε να μπεις σε αυτο το τρυπακι , κυνηγησε το ... και αιτιολογισε την επιστροφη σου με κυριο γνωμονα την παραπληροφοριση του προιοντος .

συνεπως αυριο πουρνο πουρνο , πηγαινε στο κλεφτο-πλαισιο και καντους φασαρια πως αλλο σου εταξαν , και αλλο πηρες .

[με βαση ενα παρομοιο τοπικ με κατι μνημες απο DDR2 σε DDR3 αμα θυμασε... μαλλον θα δικαιωθεις]

δεν αντι-λέω.

Το θέμα είναι οτι το πήρε ο ξάδερφος μου στην γυναίκα του για δώρο,και δεν γνωρίζει απο αυτά καθόλου και έχει φύγει εκτός,και όντως είναι ΣΑΠΙΛΑ ο έξυπνος δεν ρώτησε και το πήρε,και τώρα θα το κυνηγήσω εγώ για χάρη του γιατί τα φοβάται αυτά,μέχρι και τα δικαιώματα του φοβάται αλλά τέλος πάντων.

Θα το κυνηγήσω φυσικά γιατί έχει και ελλατώματα εγώ ξέρω βρε οτι μπορώ να το κυνηγήσω μέχρι και τηλ. απο τους καταναλωτές - συνήγορους κτλ. και τους νόμους εκτυπωμένους ,και άριστη συσκευασία έβγαλα και φώτος κατά την διάρκεια λειτουργίας, για να μη με πούν τίποτα,και για παραπληροφόρηση .

Απλά εγώ ζητάω τα χρήματα μου να πάω με 30€ διαφορά σε κάτι καλύτερο απο αυτό το σάπιο πράγμα.

αν θυμαμαι καλα ειχες ξανα-ανοιξει ενα θεμα που προσπαθουσες να σωσεις τα σπασμενα καποιου αλλου ...

μηπως ειναι στιγμη να τους αφησουμε να κανουν αυτοι οτι θελουν ? καλα εσυ να του πεις τι πρεπει να κανει , αλλα οχι να κατσεις να σκασεις κιολας....

+ το οτι κάθομαι δίπλα στο ρούτερ κολλάει μόνο του κάνει ρεστάρτ , και δεν δίχνει να έχει σήμα πάνω απο το ρούτερ .

Ε τι το ρωτάς τότε, τράβα ένα βίντεο να αποδεικνύει αυτά που λες, γραψ' το σε ένα dvd και πήγαινε το μαζί με το τάμπλετ πίσω. Βέβαια αυτό σημαίνει άμεση αλλαγή προϊόντος με άλλο ίδιο αλλά αφού δεν το έψαξε καθόλου ο ξάδερφος και πήρε τούρμποξ, καλά να πάθει :hehe:

Η Διαδικασία με το βίντεο κτλ δεν είναι απαραίτητη, απλά σε τέτοια ''αξιόπιστα'' καταστήματα καλό θα είναι να πηγαίνεις με έτοιμες αποδείξεις για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

πήγα το έλενξαν οτι περνάει τον έλεγχο,τους έδωσα και τις συμβουλές με τα προβλήματα που αντιμετώπισα,και το δέχτηκαν και πήρα τα χρήματα μου πίσω κανονικά.

10/10 απο εμένα,μέσα σε 10' είχα τελείωσει .

Ωραία, αυτό μου θύμισε σέρβις Πλαισίου... Άλλων εποχών, τα τελευταία χρόνια 2-3 φορές που χρειάστηκα κάτι είχαμε ιστορίες. Τέλος καλό όλα καλά και μπράβο στο πλαίσιο για να λέμε και τα καλά :)

πήγα το έλενξαν οτι περνάει τον έλεγχο,τους έδωσα και τις συμβουλές με τα προβλήματα που αντιμετώπισα,και το δέχτηκαν και πήρα τα χρήματα μου πίσω κανονικά.

10/10 απο εμένα,μέσα σε 10' είχα τελείωσει .

Didn’t see that coming at all!

Μήπως έχεις κάνα επαγγελματικό λογαριασμό ή γνωστό στο κατάστημα?

Τα μισά tablets γυρνάνε πίσω....

Αν εννοείς για τα τούρμποξ που γενικά σαν προϊόντα είναι από τις χειρότερες κινεζιές, ναι. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως Όταν ακόμα ήμουνα Θεσσαλονίκη (2000-2007) θυμάμαι τα καλύτερα από το σέρβις του Πλαισίου! Καλό, σε βαθμό αφέλειας θα έλεγα...

σε σχέση με την εμπειρία πολλών από το 2008 μέχρι το 2012 (που χρειάστηκα και γω προσωπικά κάτι) ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Didn’t see that coming at all!

Μήπως έχεις κάνα επαγγελματικό λογαριασμό ή γνωστό στο κατάστημα?

τίποτα απο αυτά :)

Απλά χρειάστηκα και τέλος καλό όλα καλά.:triniti:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.