papaki Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά, νομίζω υπάρχει όμοιο θέμα αλλά επειδή δεν με βοήθησαν ιδιαίτερα οι άλλες προτάσεις είπα να φτιάξω αυτό...Πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει να συνδεθώ σε ένα σάιτ με άλλη ip από την δικιά μου, χρησιμοποίησα άλλο proxy δλδ. Όμως το άλλαξα και επανήλθα στο δικό μου. Αργότερα πειραματίστηκα με προγράμματα που άλλαζαν αυτόματα την ip, όπως το hotspot shield.Γενικά όλα πήγαιναν καλά, ώσπου σταμάτησα να ασχολούμαι και τα άφησα στην άκρη.Πριν μια βδομάδα, προέκυψε ένα πρόβλημα... Δεν μπορώ να συνδεθώ σε ορισμένα σάιτ. Και συγκεκριμένα στο tumblr και στο σάιτ της σχολής μου. Έχω ένα endless loading που καταλήγει σε σφάλμα.Τι φάση;Θα πάω τον υπολογιστή για φορμάτ αλλά είναι επείγον να αποκτήσω πρόσβαση στο σάιτ της σχολής μου!!Can anybody help me?:cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
axikaras Φεβρουάριος 26, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Πρώτα να σιγουρευτείς ότι δουλεύει το site της Σχολής σου!Μετά άνοιξε ένα παράθυρο command prompt και τρέξε flush dns servers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Μάρτιος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2014 Τσεκαρε και τις σελιδες σου εδω Down For Everyone Or Just Me -> Check if your website is down or up? να δεις αν ειναι οντως κατω η αν απλα εσυ δεν μπορεις να μπεις. Με αλλον εxplorer δοκιμασες να μπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.