Jump to content

Απο 6800 σε 6800 Ultra

xrist

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από pontifikas [Σήμερα, στις 15:16]

Για το ποιά είναι καλύτερη....παίζουν και άλλα από ότι καταλαβαίνω.Θόρυβος ανεμηστήρα, απόδωση ψήκτρας,τιμή.

νομιζω οτι τετοια ζητηματα δεν πρεπει να απασχολουν κανεναν υποψηφιο αγοραστη

μιας και με 30 ευρουδακια τσιμπας ενα NV Silencer 5 και καθαριζεις απο ολες τις αποψεις....

τωρα απο κει και περα το θεμα ειναι αναλογο με την παρτιδα της καθε εταιρειας...

απλα η τελευταια της Msi φαινεται οτι δεν εχει σακατεμενα disabled pipelines γιαυτο και εχει τετοια υψηλα ποσοστα επιτυχιας του Mod...

μπορει σε κανα μηνα να σκασει καμια πιο φτηνη 6800 αλλης εταιρειας

με αντιστοιχες δυνατοτητες, αλλα ακομα δεν μπορει να ξερει κανεις τιποτα...

και να σου πω και την αληθεια δεν βρισκω λογο ουτε να ρισκαρεις αλλα ουτε και να περιμενεις

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Να ρωτήσω.

Στο πίσω μέρος της MSI έχει 4 βίδες ακριβώς πίσω από την GPU.

Ποιά είναι η λειτουργία τους?Γιατί κάτι άκουσα για σφίξιμο του συστήματος ψύξης και αναρωτιέμαι αν γίνεται σφίγγοντας τις βίδες αυτές.

Επειδη αυριο αγοραζω vga θελω να σας ρωτησω κατι στα γρηγορα.Ειναι σιγουρο οτι ολες οι nx6800 της msi ξεκλειδωνουν τα 4 pipelines?Εδω οσοι γραφουν την εχουν ξεκλειδωσει.Σε αλλα φορουμς ξενα η ελληνικα, εχετε δει αρκετους να μην την εχουν ξεκλειδωσει?

Όχι και σίγουρο , πάντως μοιάζουν να έχουν ιδιαίτερα καλές πιθανότητες.

Ίσως απλά να έβγαλε μερικές καλές παρτίδες.

Να προσθέσω και κάτι που με παραξένεψε.

Έγδυσα την κάρτα για να βάλω το block και πάνω στο shim του πυρήνα γράφει "6800GT".

Όσοι τις έχετε γδύσει , γράφει κάτι;

Αρχική απάντηση από apocalypse

Όχι και σίγουρο , πάντως μοιάζουν να έχουν ιδιαίτερα καλές πιθανότητες.

Ίσως απλά να έβγαλε μερικές καλές παρτίδες.

Να προσθέσω και κάτι που με παραξένεψε.

Έγδυσα την κάρτα για να βάλω το block και πάνω στο shim του πυρήνα γράφει "6800GT".

Όσοι τις έχετε γδύσει , γράφει κάτι;

!!!!!!!Για πείτε όσοι το έχετε κάνει μήπως τελικά το γράφει μόνο της asus πάνω!!....

εγω εχω να πω πως επιτελους με τιν νεα εκδοση του riva tuner 15.3 καταφερα και ......ξεκλιδωσα τα pipelines tis MSI NX 6800 ΚΑΙ νιωθω πολυ ευτιχισμενος... με το riva 15.2 δεν τα ειχα καταφερει...

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Χθες, στις 22:28]

πόσταρέ μας επιδόσεις!!

δες τις ultra ιδιο ειναι!!!!!!

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

εύγε flo καλορίζικη η @ultra σου!

Thanks

Αρχική απάντηση από Doom

3dmark05 sta 420/1200 5686

Βαλε καμια φωτο.

Αρχική απάντηση από Doom

3dmark05 sta 420/1200 5686

Χμμ...Από GT σε Ultra όμως.

Οι o/ced 6800 δεν πιάνουν τέτοιες επιδόσεις. ’ρα αδέρφια ας νην βαυκαλιζόμαστε ότι τις έχουμε κάνει Ultra(και ας κοροιδεύουμε το σύστημα ότι και καλά είναι ultra).

Απλά τις GT πιάνουμε(....απλά....τέσπα δεν είναι και λίγο)

Από περιέργεια , όσοι τις έχετε ξεκλειδώσει , αναγνωρίζονται από το σύστημα ως GT ή ULTRA?

Εμένα αναγνωρίζεται ως απλή 6800 , κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου (οι επιδόσεις δεν αφήνουν αμφιβολίες για το πόσα pipelines δουλεύουν).

Πάντως κακά τα ψέματα. Ούτε τις GT δεν πιάνουμε.

150-200mhz πάνω στις μνήμες , που έχει η GT , δεν είναι και λίγα.

Και δεν "μπουκώνει" στις πολύ ψηλές αναλύσεις με AA & AF (256ΜΒ Ram).

Αρχική απάντηση από apocalypse

Από περιέργεια , όσοι τις έχετε ξεκλειδώσει , αναγνωρίζονται από το σύστημα ως GT ή ULTRA?

Εμένα αναγνωρίζεται ως απλή 6800 , κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου (οι επιδόσεις δεν αφήνουν αμφιβολίες για το πόσα pipelines δουλεύουν).

Πάντως κακά τα ψέματα. Ούτε τις GT δεν πιάνουμε.

150-300mhz πάνω στις μνήμες , που έχει η GT , δεν είναι και λίγα.

Και δεν "μπουκώνει" στις πολύ ψηλές αναλύσεις με AA & AF (256ΜΒ Ram).

Δεν μετράνε πάντα οι χρονισμοί.Παίζουν και άλλα πράγματα.Τις GT τις πιάνουμε.

Όσο για το Ultra, μούφα είναι η δουλειά. Μιλάμε για ένα label Και τίποτα το ουσιαστικό.

Για ψυχολογικούς λόγους και μόνο. Είται το έχεις είτε όχι δεν αλλάζει τίποτα(τουλάχιστο εγώ δεν είδα διαφορά). Αν θές σώνει και καλά πάντως να το κάνεις να εμφανίζεται γίνεται μέσα από το riva tuner.Δες τα αρχικά Posts του Thread.

Μόνο που θα πρέπει να ξαναβάλεις drivers γιατί, και καλά, αλλάζει η κάρτα γραφικών :p

:OT: To Tagan καλό είναι apocalypse? Ή κάνει σαν F4 Phantom?

Δεν ξέρω , πάντως από κάποια αποτελέσματα που βλέπω σε site από πραγματικά παιχνίδια ενώ είμαι πολύ πάνω από 6800 απλή , είμαι πάλι πίσω από την GT.

Από την άλλη βέβαια , η κάρτα μου δεν είναι και το καλύτερο κομμάτι (κ@λομνήμες...).

Και στο Doom3 ultra quality η απόδοσή της κάνει μακροβούτι όσο ανεβαίνουν οι αναλύσεις (1280 χωρίς ΑΑ με το ζόρι, αλλιώς κλατάρει).

Πολύ χαμηλότερα από οτι σε high quality (αντεχει 1280 με 2xΑΑ , οριακά 4xΑΑ).

Η GT το παίρνει πολύ πιο ψύχραιμα.

Από την άλλη πάλι έχω TFT 17" οπότε η "αναιμία" στα 1600x δεν με επηρρεάζει και πολύ.

off topic : Σίγουρα το πιο ήσυχο τροφοδοτικό που έχω ακούσει ποτέ. Αλλά είναι πολύ ήσυχο το υπόλοιπο PC , οπότε το ακούω.

Σίγουρα πάντως τρομακτικά πιο ήσυχο από το antec 480 που είχα πριν , αλλά και με πιο "ευαίσθητες" γραμμές.

EDIT : Το έχω εδώ και κάμποσο καιρό , οπότε δεν ξέρω τίποτα για τα προβλήματα που ακούγεται οτι έχουν τα τωρινά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.