Jump to content

Απο 6800 σε 6800 Ultra

xrist

Recommended Posts

Οι χρονισμοι της καρτας δεν αλλαξαν απο απλη σε Ultra (ηταν απαντηση στο φιλο που ρωτησε)

Aυτα τα σκορ ειναι με μικρο αυτοματο ο/c της καρτας (φωτο)

post-884-1416071336,2089_thumb.jpg

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

τι oc πιανει η καρτα μετα το μοντ?...επεσε καθολου απο πριν ή τα ιδια?

επειδη ειμαι ασχετος απο σοφτμοντ κτλ κτλ...οι χρονισμοι πεφτουν οταν ανοιξουν τα αλλα 4 pipes?

Μεχρι στιγμης τη δοκιμασα οπως φαινεται πιο πανω στο επιπεδο (3) 344/742 και ειχα τα αποτελεσματα που δειχνουν οι φωτο.

Στο επιπεδο (5) ειχα καλυτερα αποτελεσματα αλλα δεν εβγαζε ανετα το 3DMark 2003

Οι χρονισμοι μετα τη μετατροπη σε Ultra δεν επεσαν ,παρεμειναν οι ιδιοι (325/700)

γιατι δεν την ανεβαζεις?δεν εισαι λιγο χαμηλα σε χρονισμους?

πατα την 375/800 λογικα καπου εκει ειναι τα ορια της χωρις μονταρισμα...

κανε δοκιμες με το 3dmark03 για να δεις που σπανε τα γραφικα...

οπως ειπε κ ο georgesod

Τζαπα frames ρε παιδι μου...

περιμενουμε τα καινουργια σκορ...!

Αν βγαζεις τετοια score με αυτο το oc τοτε η καρτα σου δεν παιζεται..Δηλαδη αν την ανεβασεις θα εισαι στις πρωτες 10 θεσεις του ORB για 6800 γιαυτο σου ειπα πως πρεπει να την ειχες πιο ψηλα.Εγω για να τα βγαλω αυτα πρεπει να παω 360-850 και τον amd sta 10x230.Και τερματιζω στα 385-910.

Αρχική απάντηση από nobig

Έχω μπερδευτεί με τόσα πράγματα για τα pipelines. :unsure:

Απο αυτά που έχω καταλάβει υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποτυχίας στο soft ακόμα και για κάρτες 6800LE να γίνουν 12χ1 5. Δεν μιλάμε για 16χ1 6. Μιλάω πάντα για το επόμενο στάδιο.

Απο την άλλη έχουν γράψει για Hardmod αλλά πάλι τι παίζει με αυτό δεν έχω πολυκαταλάβει. Ανοίγουν τελικά τα pipelines με το hardmod?

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=39

Ρε παιδιά καμιά απάντηση; Δεν λέει να ανοίξω άλλο νήμα :tomato:

Μπας και δεν ξέρει κανένας βρε nobig για τις LE ? προσωπικά δεν γνωρίζω.:cry:

Το ποσοστο επιτυχιας ειναι περιπου 50%.Οσο για το hardmod φιατι να το κανεις απο την στιγμη που υπαρχει το riva και ειναι ετοιμο σε 1 λεπτο? Ετσι κι αλλιως αν ειναι ελλατωματικα τα pipelines δεν θα δουλεψει με κανενα απο τα δυο.

Αρχική απάντηση από amgamer

γιατι δεν την ανεβαζεις?δεν εισαι λιγο χαμηλα σε χρονισμους?

πατα την 375/800 λογικα καπου εκει ειναι τα ορια της χωρις μονταρισμα...

κανε δοκιμες με το 3dmark03 για να δεις που σπανε τα γραφικα...

οπως ειπε κ ο georgesod

Τζαπα frames ρε παιδι μου...

περιμενουμε τα καινουργια σκορ...!

Εκανα καποιες δοκιμες με τους χρονισμους για να βρω τα ορια της.

Το ανωτερο που δεχεται ειναι 370/955.

Εδω τρεχω και τα τρια 3DMark χωρις προβλημα.

post-884-1416071347,297_thumb.jpg

Ρε Χρηστε την ψυξη την εχεις βελτιωσει καθολου ή εχεις ακομα την "μαμα". Γιατι αν εισαι με την default ψυκτρα θα ελεγα να βαλεις κατι μεγαλυτερο επανω για αρχη και μετα να προχωρησεις στα volt mods. Παντως η καρτα παει ΑΨΟΓΑ.

πολυ ομορφα χρηστο. σιγα σιγα οταν αλαξης και ψυξη ακομα πιο ψηλα:p:D

Για δεστε βρε παιδια τις θερμοκρασιες τις καρτας με o/c.

Δεν ειναι ενταξει?

post-884-1416071347,8956_thumb.jpg

Μάλλον αναποδα τις εχες σε σχεση με load κ idle,αλλα κατα τα αλλα ειναι καλες για αερα!

Αρχική απάντηση από Virus

Μάλλον αναποδα τις εχες σε σχεση με load κ idle,αλλα κατα τα αλλα ειναι καλες για αερα!

Oχι καλα ειναι.

Απλα οταν την φορτωνεις δινει περισσοτερες στροφες το φαν.

Εγώ του είπα του Χρήστου.... vmem_mod.gif ... αλλά με είδε μικρό :o και φοβάτε την κάρτα του στα χέρια μου :unsure: ......

Πέρα από την πλάκα, καλό θα ήταν ένα Vmod στην κάρτα και ένα νέο waterblock (Μιχάλη για σ' ένα λέω)..... :shifty:

Δεν ξέρω αν είναι λίγο άσχετο με το topic αλλά εγώ από τότε που έβαλα την Asus 6800 ψάχνω στα properties της nvidia να βρω δείκτες θερμοκρασίας και δεν βρίσκω! είχα τους drivers της Asus και έπαιζε το Smartdoctor και όλα οκ. Τώρα όμως με Forceware 66.81 ψάχνω τα temps στα properties (φυσικά το Smartdoctor δεν παίζει χωρίς Asus optimized drivers) και δεν τα βρίσκω πουθενά! Ακόμα και στην Geforce3 είχα, εδώ δεν τα βρίσκω! καμιά ιδέα? και κάτι ακόμα. Αν κάνεις το softmod και ξεκινάνε windows, games κλπ, το Riva δείχνει 16pshaders και 6vshaders σημαίνει ότι όλα είναι OK?

Ισως θα επρεπε να ποσταρουν οσοι εκαναν το softmod για να δουμε στατιστικα τι επιτυχία έχει. Γιατι βλεπω οτι εχουν ερθει πια αρκετες 6800 απλες (πλαισιο). Να δουμε και εμεις πια θα παρουμε:p Μια σιγουρη με καλη απόδοση βλέπω οτι ειναι η MSI. Αλλα δεν την βλεπω πια στο ε-shop. Υπαρχει? Αν ξερει κανεις που την βρισκω θεσ/νικη (εκτος ματσουκα που την εχει ακριβα! ) Επισης σε ενα σιτε ελεγαν οτι η asus δεν γινοταν softmode (το μοντελο με τα 256ΜΒ νομιζω gamers edition) γιατι ειχαν κοψει hardware τα pipes. Οποτε dboun είδες διαφορά στις επιδόσεις? Κανένας εχει εμπειρία από καμμιά άλλη μάρκα? Για την chaintech aa6800 διαβασα οτι αν και ελαφρώς ο/c δεν παει σχεδον καθόλου πάνω απο εκει.

Αρχική απάντηση από scrolllock

Αν ξερει κανεις που την βρισκω θεσ/νικη (εκτος ματσουκα που την εχει ακριβα! )

To PROMOSION (στην αρχη της Δελφων) εχει MSI σαν αυτη 370 ευρω με φπα.

Αρχική απάντηση από dboun

Αν κάνεις το softmod και ξεκινάνε windows, games κλπ, το Riva δείχνει 16pshaders και 6vshaders σημαίνει ότι όλα είναι OK?

Ολα ΟΚ.

Αρχική απάντηση από scrolllock

Επισης σε ενα σιτε ελεγαν οτι η asus δεν γινοταν softmode (το μοντελο με τα 256ΜΒ νομιζω gamers edition) γιατι ειχαν κοψει hardware τα pipes.

η 256 ge εχει και τα 16 pipelines ανοιχτα,πυρηνα στα 350 και μνημες στο 1ghz...ειναι gt απλα η ασους εκανε την αναποδια(κατα τη γνωμη μου) και την ονομασε GE κανοντας πολυ κοσμο να σκεφτει οτι ειναι κομμενη εκδοση...στυλ 5900χτ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.