Jump to content

Απο 6800 σε 6800 Ultra

xrist

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από BILL5

οπως μου ειπες αλα τωρα ειμαι και στο 3dmark 01 6270 και στο 3dmark 03 5862 αυτα τα σκορ βγαζει και δεν ξερω γιατι δεν παει παραπανω

@mech5107 Ναι λογικά τα κατέβασε τα ρολόγια που του είπες πριν

ξέρεις λέω ότι είναι cpu?...

Γιατί αν η κάρτα έβγαζε 6000 στο 01 λόγω throttling θα έβγαζε γύρο στο 1000 στο 03.

Εδώ όμως έβγαλε κοντινό σκορ στο 03 και στο 01 και ξερουμε ότι στο 01 παιζουν τεράστιο ρολό τα cpu-chipset-ram επειδή τα γραφικά είναι πολύ ελαφριά για τις πρόσφατες κάρτες.

@BILL5

Για τρέχα και κανένα από τα άλλα bench να δούμε τι κάνει η cpu σου

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν μπορώ να ξεκλειδώσω αυτήν την κάρτα με το rivatuner

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/overview.asp?pro_id=102.

Υπάρχει περίπτωση μετά από καιρό που εμφανίστηκε αυτή η δυνατότητα να έχει σταματήσει σε κάποιες εταιρίες τώρα??

Ευχαριστώ!

Αρχική απάντηση από kagelar34

Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε αν μπορώ να ξεκλειδώσω αυτήν την κάρτα με το rivatuner

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/overview.asp?pro_id=102.

Υπάρχει περίπτωση μετά από καιρό που εμφανίστηκε αυτή η δυνατότητα να έχει σταματήσει σε κάποιες εταιρίες τώρα??

Ευχαριστώ!

ξεκλειδωσα την ιδια πριν απο 2 βδομαδες..... go for it

Αν μου λεγες που θα την βρω κιόλας γιατί την είχε χθες το πλαίσιο, αλλά σήμερα που τους πήρα κ τηλ δεν υπάρχει πουθενά. Στο site την έβγαλαν από σήμερα μάλλον

Γενικότερα σε ποιό μαγαζί μπορώ να βρω τώρα μια 6800?

Αρχική απάντηση από kagelar34

Αν μου λεγες που θα την βρω κιόλας γιατί την είχε χθες το πλαίσιο, αλλά σήμερα που τους πήρα κ τηλ δεν υπάρχει πουθενά. Στο site την έβγαλαν από σήμερα μάλλον

Γενικότερα σε ποιό μαγαζί μπορώ να βρω τώρα μια 6800?

εγω μεταχειρισμενη την πηρα φιλαρακι..... 70 ευρως... μια χαρα. άψογη.

lol που να την βρεις.3 κοματια ειχε αποθηκη και στα καπακια παραγγειλα τη μια.

την εβαλα πανω παιζει μια χαρα αλλα 3dmark 05 μου βγαζει 4400 score με 6300 2x1gb ddr-2 800 deufalt.

η καρτα ειναι στα 350-και μνημη μου την βγαζει λαθος.μου λεει 2.0 ghz ενω αμα ανοιξω το monitor απο το riva tuner μου λεει οτι η μνηνη ειναι στα 1000.

το 4400 ειναι με 351 core και 1012 μνημη.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...

Μη γραφείς με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις

6800 απλή σηκώνει και ένα σωστό 350αρι

Τώρα για ένα no name 400αρι εξαρτάται από το πόσο no name είναι συνήθως τις σηκώνουν.

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω τωρα, να την παρω ή οχι την καρτα...παντwς thanks φιλε!

• 6 months later...

Βρε παιδια για δωστε τα φωτα σας λιγο.Επεσα στα χερια μου μια MSI NX6800 TD128.Διαβασα το συγκεκριμενο θεμα και εκανα οτι επρεπε και οπως επρεπε (θελω να πιστευω) και ενω τελικα στο Riva φαινονται τα 16 pipes και 6 vertex οταν ανοιγω το Test Drive unlimited και το 3DMark06 μου βγαζει artifacts σε τετοιο βαθμο που δεν γινεται να δω καλα.Δοκιμασα το trick με τους 162, επειτα με τους modded DNA163 και τους Framerate τους τελευταιους και παλι τα ιδια.Αν λειτουργω με 12pp & 6vertex δεν υπαρχει προβλημα.Χρησιμοποιηω ΧΡ και δοκιμασα και με τους εργοστασιακους χρονισμους 325/700 αλλα και 400/880.Στον πινακα ελεγχου αλλα κα ιστο Riva φαινεται σαν Ultra αλλα τα pipes δεν ειναι 16!Μου κανει εντυπωση γιατι απ'οτι καταλαβα διαβαζωντας το θεμα οι περισσοτεροι εχετε καρτες τις MSI!Περιμενω καμια συμβουλη.

Με 16*5 τι γίνεται?

Πάντως δεν γίνονται όλες 16*6...ισως και να στρώσει όμως με λίγο παραπάνω τάση, αλλά αυτό θέλει hardmod στην κάρτα.

Αν έχεις χρόνο δοκίμασε να την "κάψεις" με ολονυχτια 3d mark και με αυτό

και ίσως στρώσει σε κάποιο βαθμό...;)

Απαξ και με 12/6 δεν εχεις προβλημα οπως λες, αφησε την ετσι , και παλι θα δεις μια συμπαθητικη βελτιωση σε σχεση με την 8/4 , ποσο μαλλον αν την overclock-αρεις , αν σου βγαζει -απειρα- οπως φαινετε τεχνουργηματα με 16p, τοτε δε προκειται με ταση να αλλαξει αυτο :( (ουτε προκειται να σου δουλεψει με 16/5 -αλλα δοκιμασε το αν θες-)

Φιλε Mech5107 η καρτα απο τη στιγμη που εχει 16pp δεν δουλευει καλα με οποιονδηποτε συνδιασμο και να δουλευει (5vertex ή 6vertex, overclocked ή μη).Για το "καψιμο" που λες δεν νομιζω να γίνει κατι γιατι απο τη στιγμη που βγαζει τα artifacts οσο ειναι κρυα φαντασου τι θα γινει ανα αρχισει και ζεστενεται λιγο! (Οι θερμοκρασιες ειναι πολυ normal, κατω απο 47 και μετα απο πολυωρο game).Για την ταση, μαλλον αυτο ειναι το προβλημα, πρεπει να την ανεβασω στο 1,4.Μεσα απο το NiBitor πως γινεται?Να σου πω την αληθεια δισταζω να ανεβασω την ταση μηπως εχω τρεχαματα μετα, αλλα ισως το δοκιμασω αν δεν βρω κατι αλλο.

Φιλε papatsoni εχεις δικιο.Μικρη αλλα εμφανη βελτιωση με 12/6 και overclocked 400/880 αλλα λεω γμτ, γιατι να μην γινεται οπως γινονται τοσες αλλες?Διορθωση δεν εχει 8/4 αλλα 12/5 απο μαμα!Μηπως με νεους Drivers & Riva γινει τπτ?Θα περιμενω. Anyway thanks

Απο Bios είχα δοκιμάσει και εγώ να την ανεβάσω τάση, αλλά δεν πέτυχε (ASUS V9999)

Hθελέ mod και δεν το δοκίμασα μέχρι που πέθανε η κάρτα...

Με το κάψιμο-στρώσιμο εγώ πάντώς την είχα στρώσει στα 430/950 την δικιά μου χωρις volt με 16*6. Είχα artifacts αλλά σπάνεια και δεν με εννοχλούσαν, πιο πολυ σε 3d mark εβγαινάν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.