Jump to content

Απο 6800 σε 6800 Ultra

xrist

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Έκανα την ίδια δουλειά στην Asus V9999/TD που τα pixel και shader units ήταν hardware masked όπως και στις photos που ανεβάσατε εδώ μέσα με φόβο Θεού καθώς στο help του Rivatuner μόνο νεκροκεφαλές δεν έχει πάνω από αυτό το softmod όταν είναι hardware masked...Εϊδα 500 πόντους διαφορά στο 3dmark03 (8900-8400) και γύρω στους 300 3dmark05 (2600-2900). Πάντως κατά τη διάρκεια του test είδα μερικά artifacts (σαν καμμένα pixels, σημάδι ότι ο pixel shader που άνοιξα μάλλον ήταν όντως κλασμένος)...δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα τα αφήσω ανοιχτά ή θα τα κλείσω...αλήθεια αφότου άνοιξαν τα windows, είδα την κάρτα δηλωμένη ως 16pipelines και 6 vertex, έτρεξε και τα 3δmark, παίζει ακόμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και να μην έχει εμφανιστεί ακόμα?

μπραβο παιδια , εξαιρετικο!!!!! . καλα αμα πιανει αυτο το κολπο και σε pci-e τοτε φαντασου να παιρνεις 2 6800 απλες και να τις κανεις ουλτρα και να τις βαζεις σε SLI??!! wow baby...

δηλαδη αν παρω μια 6800 απλη με 12 pipelines κ της κανω μετατροπη με την διαδικασια αυτη...θα χω την αποδοση μιας ultra με 16 pipelines?

ή κανω λαθος?

ποσα χρηματα γλυτωνεις ετσι?

Για να έχεις απόδοση ultra, θα πρέπει και η κάρτα σου να τρέχει και στις συχνότητες της ultra.

Προσωπικά, θα φλάσαρα και το bios της ultra, εφόσον δουλεύουν τα pilelines και τα shaders και η κάρτα μπορούσε να τρέχει στις συχνότητες της ultra... με το flash ανεβαίνει και η τάση του πυρήνα 0.1V.

δεν χρειαζεται καποιο mod???

ποσο στοιχιζει μια 6800?

με το pci-ε τι γινετε?ειδα οτι βγηκαν καρτουλες...

ποτε θα τις δουμε στην πραξη κ αυτες?θα χουν καλυτερη αποδοση απο agp8x?

QUOTE]Αρχική απάντηση από zyx

ελπιζω μετα να μην την πουλησεις για ultra:D :p

Xεχε δεν ξερεις καμμια φορα:whistle2:

Αρχική απάντηση από amgamer

δηλαδη αν παρω μια 6800 απλη με 12 pipelines κ της κανω μετατροπη με την διαδικασια αυτη...θα χω την αποδοση μιας ultra με 16 pipelines?

ή κανω λαθος?

ποσα χρηματα γλυτωνεις ετσι?

Απ'οτι ειδα εχω μια ανοδο γυρω στο 30%.

Παρακατω φωτο 3DMark 2001&2005

η καρτα σου τωρα τρεχει με τους χρονισμους της ultra?ή δεν την εχεις ανεβασει τοσο?

Πόσταρε και κανά 03 να δούμε τι παίζει. Πάντως να την φλασάρεις με BIOS από GT ή ULTRA δεν νομίζω να γίνεται γιατί έχουν 256ΜΒ ενώ η απλή 6800 έχει 128ΜΒ

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πόσταρε και κανά 03 να δούμε τι παίζει. Πάντως να την φλασάρεις με BIOS από GT ή ULTRA δεν νομίζω να γίνεται γιατί έχουν 256ΜΒ ενώ η απλή 6800 έχει 128ΜΒ

Εκει που ειμαι ,.ειναι καλα Βασίλη δεν θελω να επεμβω αλλο.

Στο 3DMark 2001 απο 18100 πηγα 21500 και στο

3DMark 2005 απο 2900 στο 4083

2003 θα ποσταρω......

Αρχική απάντηση από georgesod

Χρήστο μη φοβάσαι ανέβασε πυρήνα και μνήμες. Τσάμπα frames παραπάνω :D

Μεχρι ποσο λες Γιωργο?

Δεν μπορείς να ξέρεις. Ανέβασε σιγά σιγά πυρήνα με το rivatuner και δοκίμασε με 3dmark 2003 μέχρι να σου βγάλει artifacts - σπασίματα. Μετά κατέβασε 4-5 mhz και ξεκίνα με τις μνήμες πάλι με 3dmark . Πριν όλα αυτά όμως ανέβασε τις στροφές του fan της κάρτας

Έχω μπερδευτεί με τόσα πράγματα για τα pipelines. :unsure:

Απο αυτά που έχω καταλάβει υπάρχει μεγάλο ποσοστό αποτυχίας στο soft ακόμα και για κάρτες 6800LE να γίνουν 12χ1 5. Δεν μιλάμε για 16χ1 6. Μιλάω πάντα για το επόμενο στάδιο.

Απο την άλλη έχουν γράψει για Hardmod αλλά πάλι τι παίζει με αυτό δεν έχω πολυκαταλάβει. Ανοίγουν τελικά τα pipelines με το hardmod?

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=39

Με αυτα τα scores δεν νομιζω να ειναι default.Ειναι πανω απο 370-850.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.