Jump to content

Απο 6800 σε 6800 Ultra

xrist

Recommended Posts

τελικα ετυχαν διαφορων ειδων κομματια...ενας φιλος που την πηρε,ηταν ολα κατεστραμμενα...σε μενα οχι...και οι μνημες πανε ψηλα...τα 850 τα εχουν σιγουρα.τωρα για 24/7 δεν ξερω...ας δουμε και το κομματι του matrox!

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

ρε παιδες εγω με την 6800 της msi ανεβασα τα pipelines επιτυχως αλλα δεν μου γραφει ultra .πειράζει?

εκτος αυτου εχω και τρελα artifacts στο 3dmark 05 .γεματο μπλε σημαδακια .τι να κανω?

δηλαδη λες να αφησω τα pipelines ανοιχτα?με την ενδειξη ultra που δε μου τη βγαζει ειναι νορμαλ?

• 2 weeks later...

διαβασα ολο το threat αλλα ιδια περιπτωση δεν βρηκα αρα ποσταρω το προβλημα μου :

εχω και εγω μια 6800 απλη albatron 325/700.

οταν ειμαι μαμα στο 05 βγαζω 3500. οταν της κανω oc 400/885 χωρις να πεταει καθολου artifact παιζει κανονικα τα games αλλα οταν βαλω 3dmark χωρις arti βγαζει 3200 !

αν ξεκλειδωσω τα pipes-vertex δεν περναει κανενα τεστ (over-under clock) παρολα αυτα στα 325/700 βγαζει 4000 και πεταει artifact μονο στο test με τo δεντρο.

εχω τελευτεους driver + riva και εχω τεσταρει την καρτα σε δυο συστηματα.

απο το riva εχω τικαρει τα masked πεδια και το allow enabling masked hardware units. τα αλλα τα εχω determined by vga .

μηπως ρυθμιζω κατι λαθος ;

edit :

εκανα τα determined by vga on και τικ στο : unlock profesionall capabilites 4010 marks (+10).

εχω ακουσει οτι οι τελευταιες ρυθμισεις που εκανα δημιουργουν προβληματα. αληθευει ;

απλα μετα απο καποιο σημειο, η καρτα σου ζεσταινεται και πεφτει η αποδοση της.Φανταζομαι αν πας σε 350/780 θα δεις σιγουρα μεγαλυτερο σκορ.Προφανως, η καρτα σου δεν ξεκλειδωνει ...

Δοκιμασε παντως σε default συχνοτητες το ξεκλειδωμα μονο με pipes η μονο με vertex χωρις να πειραξεις τα ρολογια.Μην τρεξεις 3dmark (βγαζει artifacts και στο ξεκλειδωμα,αρα δεν βγαζεις συμπερασματα) αλλα τρεξε βαρια παιχνιδια για αρκετη ωρα.

Αρχική απάντηση από Jpp

εκανα τα determined by vga on και τικ στο : unlock profesionall capabilites 4010 marks (+10).

εχω ακουσει οτι οι τελευταιες ρυθμισεις που εκανα δημιουργουν προβληματα. αληθευει ;

Oχι δεν δημιουργουν προβλημα ΕΙναι μια επιλογη για να μετατρεπεις την καρτα σου σε Quadro (η επαγελματικη σειρα καρτων της NVidia)

Οπως πολυ σωστα σου ειπε ο Vadergr ο driver οταν ανιχνευσει μεγαλη θερμοκρασια ριχνει τους χρονισμους της καρτας για να την προστατευσει

Αν θελεις να υπερχρονισεις την καρτα ( με αφαλεια αλλα και να εχεις και αποτελεσμα ) πρεπει αν τα αλλαξεις το συστημα ψυξης της

Και εγω ετσι νομιζω οτι δεν ξεκλειδωνει αλλα πως γινεται να βγαζει ξεκλειδωτη τοσα marks(500-600) παραπανω και να κανει νερα μονο σε 1 test ;

Αν κανω πρωτα overclock και μετα την ξεκλειδωσω ;

ΔΕΝ θα κανεις o/c,ΔΕΝ θα τρεξεις 3dmark.Σου ξαναλεω οτι ακομα και οι ξεκλειδωτες βγαζουν artifacts στο 3dmark οποτε δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα.Ασε τα ρολογια οπως ειναι, ξεκλειδωσε την ,και δες αν τα παιχνιδια σου παιζουν κανονικα.

στο quake4 και στο toca2 που τι δοκιμασα παιζει μια χαρα . το θεμα ειναι τωρα πως θα γινει να την clockaro με ανοικτες τις πιπες αφου δε με αφηνει τα αλλαξω τα ρολογια ουτε προς τα πανω ουτε προς τα κατω.

Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 21:05]

στο quake4 και στο toca2 που τι δοκιμασα παιζει μια χαρα . το θεμα ειναι τωρα πως θα γινει να την clockaro με ανοικτες τις πιπες αφου δε με αφηνει τα αλλαξω τα ρολογια ουτε προς τα πανω ουτε προς τα κατω.

Πήγαινε στο power user του rivatuner και δώσε τιμή 1 στο επιλεγμένο.

Έπειτα θα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις μέσω του rivatuner.

Βρες το nvtweak και ενεργοποίησε την debug page των forceware.

Αν η κάρτα κάνει throttling (υπέρτατο σημάδι αστάθειας) θα εμφανιστεί σε αυτήν την σελίδα.

Αν θες να απενεργοποιήσεις το throttling (που δεν το προτείνω) δώσε τιμή 1 στο EnablePerfLevelForcing και έπειτα στις επιλογές overclocking κάνε force performance 3D mode.

post-159-1416072304,7338_thumb.jpg

Ρε παιδια τι γινετε με της 6800 agp θα εμφανηστουν παλι στην αγορα? Δεν της εχει κανενα καταστημα αυτη την στιγμη.Ξερει κανεις?

πολυ δυσκολο,αν οχι αδυνατο...αν ψαχνεις συχνα,ισως πετυχεις καποιο μαγαζι που θα θελει να τις διωξει απο το stock...και οταν το βρεις,θα κανεις και ενα post εδω φυσικα!!!:hehe:

εψαξα σε 2-3 καταστηματα και μου λενε να κανω κρατηση και να περιμενω κανα μηνα και βλεπουμε.Το προβλημα ειναι οτι κοντα στα 200Ε δεν εχει καμια παρομοια σε επιδοσεις.

οταν λενε να κανεις κρατηση,τι ακριβως εννοουνε??η εχουν η δεν εχουν...μηπως υπολογιζουν σε καμια επιστροφη που θα σου πλασαρουν για καινουρια?:devil: μπορει η φαντασια μου να τρεχει,αλλα εχε το νου σου καλου κακου...

Απλως μου λενε οτι εχουν καμια 30 κρατησεις, και η εταιρια (π.χ. leadtek) δεν μπορει να τους καλυψει.Εαν τους στειλει 25 καρτες μερικοι θα περιμενουν 1-2 μηνες???? θα μας τρελανουν?

Αρχική απάντηση από Νιτσε [Χθες, στις 20:31]

Απλως μου λενε οτι εχουν καμια 30 κρατησεις, και η εταιρια (π.χ. leadtek) δεν μπορει να τους καλυψει.Εαν τους στειλει 25 καρτες μερικοι θα περιμενουν 1-2 μηνες???? θα μας τρελανουν?

αν δεν μπορει να τους καλυψει η ιδια η εταιρια,κλαφτα!!πιεσε τους να κανουν μεγαλυτερη παραγγελια και δωσε και μια προκαταβολη για να ειναι κι αυτοι οκ οτι δεν θα τους αφησεις ξεκρεμαστους...

Ειχα κανει κρατηση για μια msi nx6800 και ειχα δωσει και προκαταβολη, αλλα μετα απο ενα μηνα μου ειπαν οτι μπορει να μην ερθει, η μπορει να κανει ακομη ενα μηνα και αλλα διαφορα.Γινεται να μην γνωριζουν ουτε και αυτοι τι παιζετε? Τελος παντον θα περιμενουμε της γορτες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.