apocalypse Μάρτιος 10, 2005 #201 Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 13:51] Σήμερα δοκίμασα να ξεκλειδώσω τα pipes επιτυχώς μεν, αλλά δεν μου την είδε ως Ultra...Γιατί;Καθαρά διακοσμητικό το θέμα.Εγώ τουλάχιστον προτιμώ να την αναγνωρίζει ως απλή 6800.Καλύτερα πρώτος στο χωρίο παρά τελευταίος στην πόλη.Ξαναγύρησα στα 12pipes αφού με τα 16 και default χρονισμούς μου έβγαζε την ώρα που έπαιζαν video κόκκινα pixelάκια (μάλλον artifacts).Γιατί;Σχεδόν σίγουρα σημαίνει οτι τα 4 έξτρα pipelines είναι κατεστραμένα , άρα ξεκλείδωμα γιοκ.Πάντως μάλλον τελείωσε η "καλή" παρτίδα.Και ένας γνωστός που πήρε MSI πρόσφατα πέτυχε κατεστραμένα pipelines.Μόνο που σ'αυτόν έβγαζε μωβ artifacts.Πως ρυθμίζω τα να έχω τα φίλτρα ανοιχτά αν δεν έχει επιλογή το παιχνίδι;Εμένα η οθόνη στις ιδιότητες της κάρτας είναι λίγο διαφορετική...display settings -> advanced -> geforce 6800 -> performance & quality settingsΚαι αλλάζεις ότι προτιμάς ή ακόμα καλύτερα δημιουργείς διαφορετικά προφίλ για παιχνίδια με ειδικές ανάγκες.Μια μικρή λεπτομέρεια , αν έχεις ελληνικούς drivers , η μετάφραση είναι ΕΛΕΕΙΝΗ , μην περιμένεις να καταλάβεις και πολλά.Βασικά επειδή μπλέχτηκα λίγο με τα drivers. Από που κατεβάζω τα τελευταία, και τι άλλο χρειάζομαι; Από το site της nvidia για επίσημους , από το guru3D.com για τους υπόλοιπους.Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να απεγκαθιστάς τους προηγούμενους drivers πριν βάλεις τους επόμενους.Kατέβασε επίσης το NVTweak ώστε να ενεργοποιήσεις τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές των drivers.
Ilias83 Μάρτιος 10, 2005 #202 Μάρτιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από apocalypse Καθαρά διακοσμητικό το θέμα.Εγώ τουλάχιστον προτιμώ να την αναγνωρίζει ως απλή 6800.Καλύτερα πρώτος στο χωρίο παρά τελευταίος στην πόλη. Καθόλου δεν με πειράζει, απλά έκανα ξανά install στους drivers αφού ανοίχτηκαν τα pipes και πάλι τίποτα...Σχεδόν σίγουρα σημαίνει οτι τα 4 έξτρα pipelines είναι κατεστραμένα , άρα ξεκλείδωμα γιοκ.Πάντως μάλλον τελείωσε η "καλή" παρτίδα.Και ένας γνωστός που πήρε MSI πρόσφατα πέτυχε κατεστραμένα pipelines.Μόνο που σ'αυτόν έβγαζε μωβ artifacts. Κρίμα θα ήταν να μην ανοίγουν...Μπορεί βέβαια να κάνω εγώ κάτι λάθος.Αλλα ούτως ή άλλος η καρτούλα πετάει (άλλο θα έλεγα σε -άει) display settings -> advanced -> geforce 6800 -> performance & quality settingsΚαι αλλάζεις ότι προτιμάς ή ακόμα καλύτερα δημιουργείς διαφορετικά προφίλ για παιχνίδια με ειδικές ανάγκες.Μια μικρή λεπτομέρεια , αν έχεις ελληνικούς drivers , η μετάφραση είναι ΕΛΕΕΙΝΗ , μην περιμένεις να καταλάβεις και πολλά.Από το site της nvidia για επίσημους , από το guru3D.com για τους υπόλοιπους.Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να απεγκαθιστάς τους προηγούμενους drivers πριν βάλεις τους επόμενους.Kατέβασε επίσης το NVTweak ώστε να ενεργοποιήσεις τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές των drivers. Thanks τα βρήκα όλα, ήταν μπροστά μου, απλά δεν τα έβλεπα...
mitsosoft Μάρτιος 12, 2005 #203 Μάρτιος 12, 2005 Θα ήθελα να κάνω μία ερωτησούλα...Έχω μια MSI 6800 και μου έχει πετύχει το ξεκλείδωμα με το RivaTuner. Τώρα κατεβάζω καινούργιους drivers απο το site της Nvidia για την 6800. Aυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι, oταν κάνω απεγκατάσταση αυτούς που έχω και βάλω μετά τους καινούργιους θα συνεχίσει να ισχύει το ξεκλείδωμα; Η πρέπει να κάνω την διαδικασία απο την αρχή; Η μήπως θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο; η απλά βάζω κανονικά τους drivers όπως έκανα ως τώρα;Ευχαριστώ
pontifikas Μάρτιος 19, 2005 #205 Μάρτιος 19, 2005 Θα έλεγα πως μάλλον τελείωσε το πανηγύρι με τα Pipelines.Σήμερα μου ήρθε η νέα μου 6800 Από RMA και μαντέψτε: Pipelines Γιοκ.:cry: :cry: Πολύ κρίμα.Και το φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό. Αργισαν πολύ να μου την αλλάξουν και έπεσα στην πούλπα παρτίδα.:bye: :bye:
Ilias83 Μάρτιος 20, 2005 #206 Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από pontifikas Θα έλεγα πως μάλλον τελείωσε το πανηγύρι με τα Pipelines.Σήμερα μου ήρθε η νέα μου 6800 Από RMA και μαντέψτε: Pipelines Γιοκ.:cry: :cry: Πολύ κρίμα.Και το φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό. Αργισαν πολύ να μου την αλλάξουν και έπεσα στην πούλπα παρτίδα.:bye: :bye: Τι ακριβώς εννοείς pipelines γιοκ?Δεν τα βλέπεις καν από το RivaTuner?Ένα PrtScn αν μπορείς...
pontifikas Μάρτιος 21, 2005 #208 Μάρτιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 οτι δεν ξεκλειδωνουν εννοει... Το αυτό. Μια χαρά τα βλέπω. Αλλά είναι HW masked. Οπότε και να τα ξεκλειδώσω παίρνω artefacts. Μόνο το vp μπόρεσα να κάνω 6 από 5 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει. Δεν βαριέσαι. Ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα. Απλά με την άλλη περνούσα τα 11 χιλιάρικα στο 3DMark03 ενώ με αυτήν είμαι στα 10900....
Kyaner Απρίλιος 5, 2005 #209 Απρίλιος 5, 2005 Μια ερωτηση, εφτιαξα προσφατα ενα συστημα για ενα φιλο μου, πηραμε ολα τα κομματια απο το e-shop και μεσα και μια MSI NX6800 απλη, αυτο που μου φανηκε παραξενο, ειναι οτι τα default gpu και mem ειναι 350 και 800 εκαστο, αντι του κλασσικου 325/700.Μηπως η καρτα ειναι απο εκεινες με τον πυρηνα της GT ?
Bill17 Απρίλιος 5, 2005 #210 Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner Μια ερωτηση, εφτιαξα προσφατα ενα συστημα για ενα φιλο μου, πηραμε ολα τα κομματια απο το e-shop και μεσα και μια MSI NX6800 απλη, αυτο που μου φανηκε παραξενο, ειναι οτι τα default gpu και mem ειναι 350 και 800 εκαστο, αντι του κλασσικου 325/700.Μηπως η καρτα ειναι απο εκεινες με τον πυρηνα της GT ? Για να το δεις πρεπει να βαλεις το rivatuner
Bird Απρίλιος 5, 2005 #211 Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner [Σήμερα, στις 11:21] Μια ερωτηση, εφτιαξα προσφατα ενα συστημα για ενα φιλο μου, πηραμε ολα τα κομματια απο το e-shop και μεσα και μια MSI NX6800 απλη, αυτο που μου φανηκε παραξενο, ειναι οτι τα default gpu και mem ειναι 350 και 800 εκαστο, αντι του κλασσικου 325/700.Μηπως η καρτα ειναι απο εκεινες με τον πυρηνα της GT ? Παντως κυκλοφορουνε κατι μεταλλαγμενα 6800-GT-GTooxi oxi της Mustang:P @Kyaner Πως παει η καρτα??
Kyaner Απρίλιος 5, 2005 #212 Απρίλιος 5, 2005 Μια χαρα παει η δικια μου και του φιλου μου το ιδιο, με τρωει ομως η περιεγεια και θα παω σημερα η αυριο απο το σπιτι του με το Rivatuner μπας και βγαλω ακρη....
Bird Απρίλιος 5, 2005 #213 Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner [Σήμερα, στις 17:52] Μια χαρα παει η δικια μου και του φιλου μου το ιδιο, με τρωει ομως η περιεγεια και θα παω σημερα η αυριο απο το σπιτι του με το Rivatuner μπας και βγαλω ακρη.... αντα καλο βολι και καλα ξελειδωματα
Kyaner Απρίλιος 5, 2005 #214 Απρίλιος 5, 2005 Nα'σε καλα, τη δικια μου την εχω ξεκλειδωσει, 16 pipelines oσο για το vertex shadder, δε ξερω εχω ενα κακο προαισθημα (ξερω ακουγεται αστειο αλλα με δερνει πολυ γκαντεμοβλογια τωρα τελευταια) και δε το πειραζω, καλα ειμαι και με 16/5. Τωρα παω για ανεβασμα στα ρολογια
stakid Απρίλιος 12, 2005 #215 Απρίλιος 12, 2005 Τελικα η ασυμβατοτητα 6800 με nforce3 επιβεβαιωθηκε...Σε δοκιμη σε 2 m-b με nforce η καρτα τερματιζει στα 385 με fw off ενω σε 1 με Via και 1 με Intel η καρτα περναει τα 410 για πλακα χωρις να ειναι τερμα και με fw on!!!!!!!!!!!
AlienHack Απρίλιος 12, 2005 #216 Απρίλιος 12, 2005 Ερωτηση. Εχω μια bulk 6800. Ανοιγουν κανονικα τα pipelines. Στο θεμα του Overclocking τωρα. Απο 325 -700 παει μονο στα 350 - 820. Λιγο δεν ειναι? η ψυκτρα της δεν ακουγεται καθολου, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ σας λεω, ειναι εντελος silent και δεν φενεται να ειναι και κορυφαια ποιοτητα. ΔΕΝ εχει και σενσορα θερμοκρασιας η καρτα και δεν ξερω σε τι temps παιζει. Στο προγραμμα εχω το να βαλω εξωτερικο σενσορα για να δω τις θερμοκρασιες της και μετα να την βαλω sto waterchiller μου (-15) για να δω τι θα κερδισω σε OC. ΑΠλος ρωταω την γνωμη σας για το αν θα παρω τιποτα παραπανω σε OC, ή αν τερματιζει λογο brand (no name - bulk)
Kyaner Απρίλιος 13, 2005 #217 Απρίλιος 13, 2005 Τι να σου πω, το OC σε οποιαδηποτε κομματι hardware ειναι παντα θεμα τυχης, αλλαζουν πολλα απο καρτα σε καρτα, οποτε μπορει η καρτα απλα να μη τραβαει αλλο, εμενα για παραδειγμα με εκοψε η μνημη στα 860 και παροτι ο πυρηνας δειχνει να τραβαει παραπανο, θα τον αφησω ως εχει μιας και απο 43C idle φτανει τα 60C full load και δεν θελω να τον δω να πηγαινει παραπανο.
Proteus Απρίλιος 17, 2005 #218 Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 [10-03-2005 13:51] Ειμαι και εγώ από χθες κάτοχος μιας NX6800 TD128.Βασικά έχει λίγο πέδεμα με το μηχάνημα, καθώς το τροφοδοτικό είναι στα όριά του (350W) και μερικές φορές ξεκινάει, βαράει Restart πριν μπει Windows και μετά ξεκινάει κανονικά...Πάντως μέχρι τώρα κανένα restart την ώρα που παίζω ή την ώρα που είμαι στα Windows...Είχα ένα μπέρδεμα για να φωρτώσω drivers.Σήμερα δοκίμασα να ξεκλειδώσω τα pipes επιτυχώς μεν, αλλά δεν μου την είδε ως Ultra...Γιατί;Ξαναγύρησα στα 12pipes αφού με τα 16 και default χρονισμούς μου έβγαζε την ώρα που έπαιζαν video κόκκινα pixelάκια (μάλλον artifacts).Γιατί;Πως ρυθμίζω τα να έχω τα φίλτρα ανοιχτά αν δεν έχει επιλογή το παιχνίδι;Εμένα η οθόνη στις ιδιότητες της κάρτας είναι λίγο διαφορετική...Βασικά επειδή μπλέχτηκα λίγο με τα drivers. Από που κατεβάζω τα τελευταία, και τι άλλο χρειάζομαι; Και στην δικια μου παρατηρησα κοκκινα πιξελάκια αλλά όταν έριξα λίγο τους χρονισμους (προς τις φυσιολογικές τους τιμές) τα πιξελάκια εξαφανίστηκαν. Οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα οτι τα extra pipelines ειναι κατεστραμενα!
AlienHack Απρίλιος 21, 2005 #219 Απρίλιος 21, 2005 Ερωτηση, Εσας οι 6800 σε τι επίπεδα oc φτάνουν με τις μαμαδες ψύκτρες? απο 325-700 που ειναι τα κανονικα που πάνε? Και αν μετά βάλατε κανα silencer ή νερό, σε τι επιπεδα τις είδατε να ανεβαίνουν?Εμένα με την μαμήσια ψύκτρα (που ειναι για τον..π.. ) παει μξιμουμ (τοσο αφήνει το internal test να παω και δεν θελω ν ατο απενεργοποιήσω να μην την ζορισω πολυ) 350 -800 , λίγο δεν ειναι?
apocalypse Απρίλιος 21, 2005 #220 Απρίλιος 21, 2005 Εμένα πήγαινε περίπου 370/800 με την stock.Με νερό (και 20 βαθμούς κάτω σε load) κέρδισε μόλις 10mhz στον πυρήνα.Για παραπάνω θέλει και ρεύμα (Vgpu).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.