Ilias83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 Λοιπόν πρώτα απ'όλα να πω οτι έχω διαβάσει όλα τα θέματα που έχουν γίνει περι σκληρών δίσκων . (αυτό για να μην μου αρχήσετε τα link)Θέλω να πάρψ σκληρό δίσκο...Λέω για 120GB με 200GB (ανάλογα την τιμή, αυτή τη στιγμή δεν είμαι ενήμερος για τιμές αλλά διαθετω 120)Ανάμεσα στους Western Digital, Maxtor και Seagate εγώ προσωπικά προτιμώ τους Maxtor και μάλλον για εκεί θα πάω, απλά γιατι απ'ότι ξέρω είναι οι πιο αθόρυβοι (και γιατι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αυτόν που έχω τώρα)Μιλάμε για ATA και η ερώτησ΄σ μου είναι:Βλέπω στο site τησ Maxtor διαφορους τυπους...Υπάρχει κάτι συγγεκριμένο που πρέπει να ξέρω?Δηλαδή π.χ. να ζητήσω ΑΤΑ Maxtor 120GB και θα υπάρχει μόνο ένας δίσκος???Αυτά για να μην χτυπιέμαι μετά που δεν πήρα κάτι καλύτερο...(Αααα ο δίσκος θα είναι αυτός στον οποίο θα φορτωθει το λειτουργικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Εγώ προσωπικά έχω ένα Seagate και ένα Western. Αν ξανάπαιρνα θα 'παιρνα κάποιον Seagate από τους καινούριους με την 5ετή εγγύηση. Κατα τα άλλα δεν υπάρχουν πιστεύω διαφορές. Κατέληξε στην ποσότητα που θες και πάρε είτε τον πιο φτηνό είτε αυτόν που σου αρέσει περισσότερο σαν φάτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris17n Οκτώβριος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Στο e-shop γυρω στα 120 έχουν οι 200 GB. Εγω αν και έχω 2 120 Maxtor θα σου έλεγα να τους αποφύγεις. Απιστευτο θορυβο όταν ψαχνουν. Οι πιο αθορυβοι που είχα ποτε ήταν οι WD. Καλες αγορες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 19, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Το σκάλωμά μου είναι ο θόρυβος γενικά και είχα ακούσει οτι είναι πιο αθόρυβοι από τους υπόλοιπους...Seagate βασικά το σκέφτομαι απλά λόγο εγγύησης...WD δεν παίρνω...Μπορει κάποιος όμως να μου απαντήσει σεαυτό που ρώτησα για τους τύπους των δίσκων???’ντε και αν έχει κάποιος χρησιμοποιήσει και τις 3 μάρκες ας μας πει υπευθυνα και για τον θόρυβο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.