dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2014 Θέλω να κάνω ένα task που όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο wifi, το wifi να κλείνει αυτόματα και να ανοίγει ανά 30' να τσεκάρει άμα υπάρχει κάποιο γνωστό δίκτυο και αν δεν ίππαρχοι να ξανακλείνει μονο του.ξέρει κανεις πως να το κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Το κανει αυτοματα μεσα απο τις ρυθμίσεις οταν εχεις βαλει να ειναι συνδεμένο σε καποιο δίκτυο. Δε θυμάμαι να σου πω γιατι το εβγαλα καθως παρατήρησα οτι μου τρωγε μπαταρια.(αν και δεν ειχα βαλει το greenify τοτε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Φεβρουάριος 20, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Θέλω να κάνω ένα task που όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο δίκτυο wifi, το wifi να κλείνει αυτόματα και να ανοίγει ανά 30' να τσεκάρει άμα υπάρχει κάποιο γνωστό δίκτυο και αν δεν ίππαρχοι να ξανακλείνει μονο του.ξέρει κανεις πως να το κάνω?2 apps που το κάνουν είναι το batteryguru και το green power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 20, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Βασικά πέρα από αυτό θέλω και αλλα πράγματα να κάνω, αλλα άμα μπορέσω να κάνω αυτό.. μετά θα μπορέσω να κάνω και τα υπόλοιπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.