Daywalker Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 Ξερει κανεις καποιο καλο προγραμμα γιατι τον εχω μαμισει τον σκληρο μου.....λιγακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 norton speed diskdiskeeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Diskeeper ver9. Αν και φορτώνει 3 επιπλέον service κάνει αρκετά καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 diskeeper πολυ καλο και αρκετα πιο γρηγορο...επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις και το κλασσικο defrag των Win σε συνδυασμο με ενα disk optimization utility σαν το Norton SpeedDisk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpetka2001 Οκτώβριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 O&O Defrag...απο τα κορυφαια στην κατηγορια του...επισης πολυ καλα λογια εχω ακουσει για το PerfectDisk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.