Athanasios2104 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2014 Καλησπέρα στο forum Έδω και λίγα χρόνια είχα το Tissot Couturier, αυτόματο και ακριβώς το design που μου αρέσει. Δυστυχώς όπως κατάλαβα εκ των υστέρων, τα αυτόματα ρολόγια δεν είναι για μένα, που μπορεί κάποιες μέρες να μην φοράω καθόλου ρολόι και άρα πρέπει να το κουρντίζω κάθε τρεις και λίγο. Επομένως ψάχνω για καινούργιο ρολόι, αυτήν την φορά όμως quartz για να είμαι σίγουρος ότι θα μου λέει πάντα την ώρα. Σαν design όπως είπα το Couturier μου άρεσε μια χαρά (αν και δεν χρησιμοποιώ χρονογράφο), δηλαδή το ρολόι δεν θέλω να είναι ούτε πολύ αθλητικό ούτε πολύ elegant. Κάτι ενδιάμεσο, με μεταλλικό μπρασελέ. Γνωρίζω ότι το Couturier βγαίνει και σε quartz, άλλα δεν θα ήθελα ακριβώς το ίδιο σχέδιο. Σε ένα κατάστημα μου πρότειναν και ένα Seiko Perpetual με 7D48 Caliber που κρατάει μπαταρία για 4 χρόνια (πλήρως κουρδισμένο), άλλα όπως είπα δεν είχα καλή εμπειρία με τα αυτόματα και ως γνωστόν, "όποιος καεί στο γάλα...". Μου είπανε βέβαια από το κατάστημα (και διάβασα στο ίντερνετ) ότι πρόκειται για υβριδική τεχνολογία. Επομένως θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως είναι αξιόπιστα όπως λένε και ότι αν πχ. το αφήσεις το ρολόι 1 εβδομάδα, μετά αμέσως και με ακρίβεια θα ρυθμιστεί μόνο του. Οτιδήποτε προτάσεις ευπρόσδεκτες, και εννοείται το budget δεν είναι αυστηρά στα 1000 ευρώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 Δε ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα μπορεις να παρεις ενα citizen ecodrive και τα ρεστα σε σουβλακια -2ο ρολοι για "σκληρη" χρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 20, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 παρε ενα κουρδιστηρι και κρατα το ρολοι που εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Υπάρχουν πολλά αυτόματα με power reserve Που φτάνει και περνάει την 1 βδομάδα, αλλά στα λεφτά σου τα hybrid citizen είναι μια χαρά επιλογές. Δεν ξέρω αν φτάνουν να δεις και τα Tag Heur που είναι σκυλιά και μια χαρά "ευπαρουσίαστα" όπου και αν σταθείς. Αν και με κάθε ειλικρίνεια (αν και καταλαβαίνω το πρόβλημα σου) δεν θα έδινα 1000€ για quartz ρολόι. (και είμαι τύπος που έχω πετάξει αρκετά λεφτά σε ρολόγια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 20, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Αν θέλεις να μην ξανά ασχοληθείς με την ρύθμιση της ώρας και γενικά με το service που σαφώς χρειάζεται ένα αυτόματο ρολόι, πας για citizen eco-drive perpetual atomic clock.Παραδείγματα: Citizen Watch Company – Citizen Eco-Drive / US, Canada, UK, IrelandCitizen WatchΕπέλεξε US στο παραπάνω λινκ. Υπάρχουν και πολλά άλλα, όπως:IN STOCK - Authentic Citizen Promaster Radio Controlled World Time Watches. Free Shipping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Φεβρουάριος 20, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 εγώ παίρνω το 114 για να ακούσω την ώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Πρεπει να έχεις να παρεις αρκετα χρόνια μιας κ εχει αλλαξει στο 14844 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 20, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Εγώ φοράω ένα Citizen Eco Drive και εδώ και 10 χρόνια που το έχω, δεν έχει χρειαστεί το παραμικρό. Βέβαια δεν έχει το prestige κάποιων άλλων ρολογιών των 1000€.Θα σου πρότεινα όμως να το πάρεις από εξωτερικό. Όταν το πήρα εγώ, είχε στην αντιπροσωπεία 780€, η φθηνότερη τιμή που βρήκα ήταν 590€ και το πήρα από εξωτερικό, από κατάστημα που βρήκα στη λίστα του επίσημου site, με 180€, όπου πλήρωσα και άλλα 150€ για τελωνείο. Σύνολο δηλαδή, 330€. Εξωφρενικές διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 20, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Καλα η κατασταση ειναι τραγικη. Εχω για καθημερινες ενα Swiss army. Εδω το πουλαγαν 1200κατι στην καλυτερη και απο Verifed amazon το πηρα 720. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.