Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2014 Καλησπέρα παίδες, Υπάρχει κάποιος Έλληνας (ή εάν γνωρίζετε κάποιον Έλληνα του εξωτερικού) που ζει στο Λονδίνο ή στην Αγγλία γενικότερα που θα ήθελε να δουλέψει σαν Greek Community Manager? Θα πρέπει να γνωρίζει καλά Αγγλικά και (φυσικά) Ελληνικά, να έχει γνώση γύρω από τον χώρο των videogames (κυρίως PlayStation) social media, online communities και digital media γενικότερα. Απαντήστε στο thread μιας και το inbox μου είναι 99% γεμάτο (θα το καθαρίσω τις επόμενες ημέρες) Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 Να ρωτήσω, τι μισθό μιλάμε περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Φεβρουάριος 19, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 Να ρωτήσω, τι μισθό μιλάμε περίπου? Δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί δεν έχει ανοίξει η θέση ακόμα. Και το να πω τον μισθό μου θα ήταν λίγο άκυρο μιας και πήρα αυξήσεις along the way που λένε. Απλά θέλω να δω εάν υπάρχει ενδιαφέρον. Μόλις γίνει ανακοίνωση της θέσης και ξέρω παραπάνω θα σας πω πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 20, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Τέλεια, σε παρακαλώ πες μου αν είναι γιατί ο συγκάτοικος μου είναι κομμένος ραμένος για αυτα που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 20, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2014 Τέλεια, σε παρακαλώ πες μου αν είναι γιατί ο συγκάτοικος μου είναι κομμένος ραμένος για αυτα που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.