Darap21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 Logitech G27 Racing Wheel vs Thrustmaster T500 RSΘέλω να πάω σε αγορά τιμονιέρας και έχω δει αυτές της 2...Η Thrustmaster T500 RS αξίζει τα λεφτά της η όχι???
fatalara Φεβρουάριος 19, 2014 #2 Φεβρουάριος 19, 2014 Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης των δυο. Η T500 ειναι αρκετά καλύτερη απο την G27 και με τις δυο θα κανείς τη δουλεια σου αλλα αν έχεις τον παρα για την Τ500 μην το συζητάς.
Maverick22 Φεβρουάριος 19, 2014 #3 Φεβρουάριος 19, 2014 Ότσν ήμουν σε παρόμοια περίπτωση πήρα την T500 χωρίς αν έχω δοκιμάσει ποτέ την G27. Οπότε δε μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση, αλλά έχω διαβάσει αρκετά σχετικά και με τις δύο και έχοντας τη μία έχω σχηματίσει μια γνώμη.Δεν είναι απαραίτητο ότι θα είσαι πιο γρήγορος με την T500. Ίσα ίσα πολλοί γρήγοροι οδηγοί χρησιμοποιούν την dfgt. Την Τ500 την παίρνεις για να κάνεις καλύτερα simulate τις δυνάμεις. Μιας και έχει δυνατότερο μοτέρ και δίνει μια πιο φυσική αίσθηση καθώς χρησιμοποιεί σύστημα μετάδοση με ιμάντα αντί για γρανάζια που έχει η G27.Με λίγα λόγια καλύτερο immersion.Απο την άλλη η G27 έχει shifter μέσα στην τιμή αν σου αρέσει αυτό(εγώ ας πούμε είμαι παντού με τα paddles). Αν και η Τ500 έχει shifter το οποίο είναι απίστευτο. Δηλαδή άτομα με τιμόνια άλλων εταιριών παίρνουν το shifter της Thrustmaster, αλλά πωλείται extra. Επίσης ψάξτο και λίγο με την TX που είναι φτηνότερο μοντέλο απο την Τ500 αλλά θεωρείται το επόμενο μοντέλο. Τα πετάλια είναι σαφώς κατώτερα και δεν έχουν συμπλέκτη.Να ξέρεις επίσης T500= συμβατό με PS3TX=ΧboxΑν ασχολείσαι και με forza, GTΌτι άλλο θες
akis_z80 Φεβρουάριος 19, 2014 #4 Φεβρουάριος 19, 2014 Θα μιλήσω έχοντας παίξει κάποιες εκατοντάδες ώρες με G25 και κάποιες δεκάδες με t500RS σε Live for Speed και Assetto Corsa αποκλειστικά. Επίσης θα σας μεταφέρω αυτά που μου είπε φίλος μου (και ιδιοκτήτης g25 + τ500 + SST lightning shifter) που πρέπει να έχει γράψει και 4ψήφιο αριθμό ωρών μόνο στο LFS κυρίως σε drifting. Ο τύπος γυρίζει όλο το Kyoto GP National με το πλάι, οπότε δεν τον λες και νουμπά. 1. O ιμάντας δίνει μεν πιο smooth αίσθηση σε σχέση με το γρανάζι, αλλά νιώθεις ότι χάνεις σε πληροφόρηση. 2. Η G25/27 παίζει σχεδόν plug n play, ενώ η t500 θέλει σκάλισμα με υπομονή στις ρυθμίσεις για να δώσει ωραίο feeling. 3. Σε drift η t500 είναι και καλύτερη και χειρότερη από την g25! Καλύτερη γιατί γυρίζει πολύ πιο γρήγορα και προλαβαίνεις το drift, χειρότερη γιατί είναι πολύ σκληρή στην επαναφορά. Αυτό ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων. Αν τη δοκιμάσεις πάντως θα καταλάβεις. 4. Η G25 κάνει συνολικά πολύ περισσότερο θόρυβο από την t500. Το μόνο σπαστικό που ακούγεται από την t500 είναι το ανεμιστηράκι της. 5. Η επένδυση του τιμονιου της g25 είναι πιο ωραία (δερμάτινη με ραφές vs λαστιχένια). 6. Τα πεντάλ της t500 είναι ωραία, δουλεύουν σε 2 modes και έχουν και ελατήριο που σκληραίνει προαιρετικά το φρένο. Win λοιπόν, αν και σε καμία περίπτωση δε φτάνουν τα Fanatec Clubsport Pedals. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι η T500RS είναι ΚΤΗΝΟΣ σε μέγεθος και κάθεται κάπως πιο ψηλά στο γραφείο σε σχέση με την G25. Άβολη θέση εάν έχεις λίγο ψηλό γραφείο. Η φωτογραφία είναι του φίλου με τις 2 τιμονιέρες. Σε ποια παιχνίδια σκέφτεσαι να τη χρησιμοποιήσεις; Σε ενδιαφέρει να πάρεις και shifter;
Darap21 Φεβρουάριος 19, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 19, 2014 1)Την τιμονιέρα θα την χρησιμοποιήσω στο PC μου και όταν πάρω το PS4 θα την βάλω και εκεί...2)Με αυτήν θα παίζω όλα τα games που είναι με αμάξια...Και επίσης έχω βρεί αυτό το site http://www.playseat.com/shop/eu/wl/playseatslogitech-g27.html το οποίο έχει τιμονιέρες και καθίσματα και θα πάρω όλο αυτό το σετ που έχει αλλά δεν ξέρω ποια τιμονιέρα να πάρω..
GoMaR Φεβρουάριος 24, 2014 #7 Φεβρουάριος 24, 2014 Μα ήδη σου έχουν απαντήσει και μάλιστα αναλυτικά.γνώμη μου είναι να πάρεις την g27 να ξεκινήσεις από κάπου και μετά βλέπεις.Είναι πάρα πολύ καλή τιμονιέρα και θα το ευχαριστηθείς το ίδιο με την t500.Οι χρόνοι σου θα πέσουν πρώτα οταν θα λιώσει το κάθισμα και μετά λόγω τιμονιέρας.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
djkostas Φεβρουάριος 24, 2014 #8 Φεβρουάριος 24, 2014 Πώς γίνεται να υπάρχει ακόμα δίλημμα μετά την παραπάνω φώτο?:p Η G27 μοιάζει με παιχνιδάκι δίπλα στην Τ500! Αν είσαι σε σχετικό budget, μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου με την G27, αλλά πιθανόν πάντα θα σκέφτεσαι ότι υπάρχει κάτι καλύτερο. Αν όμως σκοπεύεις να ρίξεις χρήμα για πλήρες rig + τιμονιέρα θα ήταν καλύτερα να πάς κατευθείαν σε T500+shifter! Συνοψίζοντας, και οι δυο είναι κορυφαίες τιμονιέρες για την τιμή τους, οπότε ανάλογα με το τι έχεις στην τσέπη σου διαλέγεις!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.