Jump to content

Νεα 2η οθονη για CAD/multitasking

GFFermari

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον συναδελφοι, εχω απηυδήσει. Κυκλοφορω χρονια τωρα με μια Samsung T240 24'' 1920X1200.

Μικρη δε τη λες αλλα δε φτανει, οχι λογω απληστιας, και επειδη πρεπει να εχω ανοιχτα κ διαθεσιμα προς προβολη κ επεξεργασια εργαλειοθηκες, σχεδιαστικα προγραμματα-διαφορετικα σχεδια, ανοιχτα φυλλα word/excel, καμια 10αρια tabs στον chrome κλπ, ηρθε η ωρα να παρω ακομα μια οθονη.

Περα απο τη δουλεια, δε νομιζω να παιξω κανενα παιχνιδι σε αναλυση περα της κορυφαιας για μενα 1680Χ1050 σε windowed mode(!), παρα μονο για δοκιμη.

Το προβλημα μου ειναι, περα απο το οικονομικο, το θεμα του μεγεθους και της επικειμενης αναλυσης που ενδεχεται να ερθει σε λιγο καιρο.

1. Οικονομικα κοιταω την Dell U2312HM, που αυτη τη στιγμη που γραφω την εχω βαλει στο καλαθι αγορων για αμεση αγορα. Επισης την εχει εδω κ λιγο καιρο η αδερφη μου. Σκεφτηκα να παρω την ιδια κ να κανω ανταλλαγη την Samsung με την Dell για να μην εχω διαφορα στην εικονα. Το θεμα μου εδω ειναι μονο το μεγεθος. Μηπως ειναι μικρη, ελεω 23'' κ αναλυσης (1080) σε σχεση με την 24αρα που εχω τωρα?

2. Στη συνεχεια κοιταξα για παλαιοτερο ποθο, μια 27αρα Dell, U2713. Εδω υπαρχουν 2 θεματα. Το ενα ειναι το οικονομικο. Το δευτερο ειναι η αναλυση, 2560Χ1440. Οχι πως δεν επαρκει ή δε φτανει ή οτιδηποτε, αλλα σκεφτομαι μηπως μετα απο λιγο καιρο βγει καμια 27αρα με 4Κ σε παραπλησια τιμη.

Ουσιαστικα το διλλημα εγκειται στο αν παρω τωρα μια 23αρα κ ανταλλαξω τη δικη μου 24αρα με την προηγουμενη κ εχω τελικα 2 23αρες Dell U2312HM ή παρω μια 27αρα (29αρα?) κ κρατησω κ την 24αρα που εχω.

Το θέμα είναι τι θέλεις τελικά εσύ να κάνεις.

4k πιστεύω οτι αργούν ακόμα για να πάνε σε λογικές τιμές.

Είχα 2 24άρες TN και πήγα σε 1 2311 + άκυρες για δεύτερη. Βέβαια τώρα κοιτάω για 27άρα Κορέα να σου πώ την αλήθεια για οικονομικούς λόγους.

Αν την θέλεις για δουλειά δε κοιτάς και την 29άρα dell?

Παρηγγειλα μια 2312ΗΜ για αρχη. Θα βαλω την 24αρα ΤΝ στη μερια των πελατων για να μπορουν να τη χτυπανε ελευθερα.

Και τελος, μ'αρεσε πολυ η 29αρα. Θα κανω μια μινι δοκιμη με τις 2 μικρες τωρα για να παρω μια προγευση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.