liangour Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 καλησπερασκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο Η/Υ ολοκληρο πυργο x58 για φιλοΤι να προσεξω/ελεγξω;Tι διαγνωστικα να τρεξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 memtest, intel burn test,hdd tune,hdd sentinelτιμη αν επιτρέπεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Φεβρουάριος 18, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 κοιτα να εχει κανενα τροφοδοτικο καλης ποιοτητας. αμα ειναι noname ξανασκεψου'το+οτι ειπε και ο παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Φεβρουάριος 18, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 ASUS P6T DELUXE V2 i7-930 2.8GHz 4GB DDR3ATI Radeon HD 5850 1GBSSD 60GB + HDD 500GB DVDRWCHIEFTEC 650Turbo-X Sphere III mini towerτιμη 300αλλα μολις μου πε οτι ειναι αποσυναρμολογημενανεος χρηστης 2 ημερων χωρις αξιολογησειςμου μυριζει λιγο η δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 18, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 ελενξε τα hard με το ματι,να δεις ολα ειναι καλα,φουσκουμενοι πυκνωτες,τπτ ζημιεςμετα απο τα WINDOWS τσεκαρε για badsectors,furmar klp klp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 ςλπιζω να το παρεις απτο σπιτι του , ετσι ωτσε να κανεις τους ελενχους ο ιδιος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Φεβρουάριος 18, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 απο το σπιτι του θα παω αν το αποφασισωαλλα εφοσων ειναι αποσυναρμολογημενο θα μπορεσω να το ελεγξω με προγραμματα οταν το σεταρω και περασω εγω windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 18, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 εμενα αυτο μου φαινετε περιεργο ....σου δινει ολοκληρο υπολογιστη ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΥΤΙ ...και σου λεει δεν ειναι συνδεμενα ? τι κουταμαρες ειναι αυτες . αμα ειναι πες του να τα συνδεσει για να τον εχει ετοιμο , η να ετοιμαστει να σε εχει μες τα ποδια του για αρκετη ωρα , οσπου να τον συνδεσεις εσυ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.