valter Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 Καλησπέρα σε ολους, Ενα περιεργο πραμα ρε παιδι μου, οποτε αρχιζω και κοιταω καινουργιο hardware, ετσι για να δω τι εχει βγει στην αγορα, το pc μου φτανει "εντελως ξαφνικα" στην ωρα για αναβαθμιση.. Συμβαινει και σε αλλους? δε νομιζω :rap: ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Χρονια gamer σε pc και κονσολες, προσφατα εφαγα σκαλωμα οτι πρεπει να επιστρεψω στο pc gaming δυναμικα, γιατι τοσα χρονια ειμαι σε μια μετρια λυση απο πλευρας gaming...κατα την αποψη μου, και θα εξηγησω. Το pc αυτο εκτελει και χρεη ΗΤPC, μιας και οντας εργενης δεν εχω γυναικα να μου γκρινιαζει γιατι εχω κανει ενα δωματιο homecinema/playroom. Αυτο εχει τα καλα του, εχω pc, με 40'' οθονη σε full HD, και στις μεγαλες τρελες, gaming στο πανι, σε 100'' παλι Full HD, επεισης απο θεμα ηχου δυσκολα θα βρω αντιπαλο gamer να με κοντραρει μιας και χρησημοποιω το ηχοσηστημα του χωρου με οπτικη ινα. Εχει ομως και τα κακα του, οπως οτι βγαζεις τα ματια σου σε μια οθονη 40'' σε αποσταση ενος μετρου που καθομαι στο πατωμα (ενταξει καθομαι σε ενα πουφ, δεν ξηλιαζει κ ο κωλος μου) επεισης δεν ειναι για τρελες ωρες gaming με πληκτρολογιο κ ποντικι, οπως και για οποιαδηποτε αλλη κομπιουτεριστικη δουλεια, photoshop / editing ktl. Ετσι λοιπον αποφασισα να το αφησω ως εχει, να τελει τα σινεμαδιστικα καθηκοντα του και να προχωρησω σε ενα ξεχωριστο "κτηνακι" σε δικο του χωρο, σε γραφειο κ καρεκλα, με τις δικες του οθονες, κτλ. Το τρεχον συστημα, (σχεδον επταετιας πλεον) ειναι : CPU : Ιntel C2D E8400 Ψυκτρα: Noctua (δεν θυμαμαι μοντελο, αλλα ηταν η ναυαρχιδα της τοτε) Mobo: DFI lanparty X48 Ram: 4GB Corsair Dominator GPU: Saphire Radeon 6950 (upgraded σε 6970) PSU: Corsair ΤΧ 750W HDD: 3 μηχανικους σκληρους συνολο 4TB ΗΤPC case: OrigenAe S16V Απο αυτο το συστημα εμαθα αρκετα οπως, 1.Δεν υπαρχει ομορφοτερο υλικο απο το βουρτσισμενο αλουμινιο, το εχω σε μαυρο μιας και ολα τα μηχανηματα του δωματιου ειναι μαυρα, ενισχυτης ΗιFi, CD player, PS3/Xbox(αιωνια του η μνημη) και pickup. 2. Απο αεροψυξη η Νoctua ειναι εξαιρετικη εταιρια, 6.5 χρονια τωρα η ψυκτρα δεν εχει ακουστει αν δουλευει, και δεν ειχα ποτε προβλημα με θερμοκρασιες. 3. Η Corsair επισης, την εχω ερωτευτει και δεν την αλλαζω απο τροφοδοτικα, και περιφεριακα, εχω βαλει στο ματι πληκτρολογιο κ ποντικι... 4. ΠΑΝΤΑ να Παιρνω PSU με αποσπωμενα καλωδια!!!! γιατι δεν παλευεται αλλιως η χωροταξια... 5. Oι μεγαλες καρτες δεν χωρανε ανετα σε HTPC κουτι. αναγκαστηκα να βγαλω το HDD box εκτος κουτιου για να χωρεσει η καρτα γραφικων 6. Το ιδιο ισχυει για τις ωραιες γομαρισιες ψυκτρες, μετρα πριν τις παρεις, οτι κλεινει το καπακι..... Μετα απο ολο αυτο το κατεβατο, θελω να ευχαριστησω οσους αντεξαν να φτασουν ως αυτη τη σειρα, και συνεχιζω στο σημερα. Λοιπον, φιλες κ φιλοι, θελω να φτιαξω ενα πισακι, για να γουσταρω, θα κανω gaming αρκετο, απο ολα τα ειδη, RPG/mmo, simracing, FPS. Επισης ερασιτεχνικα ασχολουμαι κ με φωτογραφια κ βιντεο, οποτε θα εχει και Photoshop, Illustrator, Adobe Premiere ή Pinnacle studio (θα δειξει). Και μεσα σ'ολα μου αρεσουν και οι χειροτεχνιες, οποτε θα φαει και ενα μικρο modding το κουτι, με sleeving και watercooling. Α ξεχασα να πω οτι θελω και Εyefinity με τρεις 27αρες η 30αρες θα δειξει και αυτο στην συζητηση. Το budget δεν ειναι fixed. αναλογα με την χρησιμοτητα θα κυμανθουμε. η Περιπου τιμη που δινω σαν μπουσουλα, ειναι για το tower μονο χωρις να υπολογισω οθονες μεσα ποντικια πληκτρολογια ηχεια κτλ. (αν και θα αναφερθω και σε αυτα). Λοιπον, δινω τις δικες μου επιλογες με τιμες και παρατηρησεις, θελω να ακουσω τις προτασεις κ ενστασεις σας. ΚΟΥΤΙ. Το κουτι πρεπει να εχει χωρο για 2 συστηματα υδροψυξης, και ανεση για cable management, kai modifications. Corsair Obsidian 900D, ομως θεωρω τραγικο το να μην εχει ροδακια, με τετοιο μεγεθος και βαρος φουλ φορτωμενο, η βιντεοπαρουσιαση που εκανε η Αγαπη ηταν εξαιρετικη. και η τιμη του δεν ειναι κ οτι καλητερο. ομως παραμενει πρωτο στη λιστα, λογω design, χωρων και αλουμινιου. στα 330 ευρω περιπου. ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. Corsair RM850 80Plus Gold δεν εχω ιδεα αν επαρκει η πρεπει να παω σε πιο πανω, η πιο κατω να ειμαι υπερβολικος, σκοπευω να εχω υδροψυξη μαλλον 2 ξεχωριστα συστηματα με οσους ανεμιστηρες αυτο συνεπαγεται, 2 GPU, 3-4 σκληρους ο ενας σιγουρα θα ειναι ssd. στα 145 ευρω περιπου. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ. Intel Core i7-4770K στα 304 ευρω αν παμε σε intel αλλιως AMD FX-9590 στα 293 ευρω. και εδω θα θελα να μου πειτε κατα ποσο αξιζει ο επεξεργαστης της AMD μιας και τον συγκρινουνε με ανωτερα μοντελα της intel. αν και νομιζω οτι ηδη εχω καταληξει στον 4770Κ. ΜΗΤΡΙΚΗ. Asus Maximus VI Formula κυριως λογω της αναμονης watercooling που εχει, το οποιο στεκεται και ως passive. εκτος του οτι μου αρεσει πολυ eμφανισιακα. στα 262 ευρω. σε περιπτωση που παω στον AMD δεν εχω ασχοληθει με τι motherboard να επιλεξω. RAM. Corsair Vengeance Pro 16GB (8*2) δεν εχω καταληξει σε τι speed 2133 η 2400 ? αυτη ειναι η μαμα ταχητητα ή η κλοκαρισμενη που αντεχουν? στα 185 ευρω περιπου. ΓΡΑΦΙΚΑ. Εδω θελω τα φωτα σας σε οτι αφορα το Eyefinity gaming se triple-monitor, και τι καρτες να διαλεξω για crossfire. θεωρω οτι η R9 280X ειναι μια χαρα σαν επιλογη. τι λετε? περιπου 300 ευρω η καθε καρτα. ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ. εναν SSD για λειτουργικο και βασικα προγραμματα,Samsung 840 Series Evo 250GB 160 ευρω. και εναν για αρχη μηχανικο για general storage επειδη θα μπουνε κ αλλοι (εχω προβλημα, δε θελω να σβηνω τιποτα) Western Digital Caviar Green 4TB στα 145 ευρω. Αρα τo κοστος του hardware χωρις to κοστος του κουτιου ειναι γυρω στα 1800 ευρω. αναλογως το κουτι που θα επιλεγει θα στηθει και η αντιστοιχη υδροψυξη. βεβαια στο 900D χωραει και ψυγειο απο κρεοπωλειο μεσα...οποτε βλεποντας και κανοντας. στην αρχη θα ειναι αεροψυκτο το συστημα χωρις Ο.C. aaa και απο οθονες εχω μαλλον καταληξει σε αυτες εδω τις LG λογω του πολυ μικρου bezel τους στα 250 ευρω η μια. οτι θεωρειτε υπερβολικο, η οτι ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες και μπορει να αντικατασταθει με πιο value for money ευχαριστως μου το προτεινετε. Ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας που διαβασατε ολο αυτο το κατεβατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Φεβρουάριος 18, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 1) Ας αρχίσω πάλι απ' το τροφοδοτικό. Θα κάνεις σύστημα κοντά στα 2.5 χιλιάρικα. Αφού σου αρέσουν τα προιόντα της corsair τότε θα πας στην σειρά AX που είναι και καλύτερα. Κατασκευάζονται απ την seasonic. Tα RM δεν είναι τόσο καλά. https://www.skroutz.gr/s/2574395/Corsair-AX-Series-AX860-80Plus-Platinum.html ή ακόμα καλύτερα https://www.skroutz.gr/s/2614465/Seasonic-X-Series-850.html https://www.skroutz.gr/s/2852814/Seasonic-X-Series-750.html 2)Όχι τον AMD, εκτός του ότι είναι ένας κλοκαρισμένος 8χχχ δε θα σου προσφέρει τίποτα εκτός από δυνατότητες overclocking. 3) Για οθόνη δες και αυτή. Μόνο που έχει ενσωματωμένα speakers. https://www.skroutz.gr/s/2961660/AOC-i2757Fh.html 4)Μνήμες, είναι η ταχύτητα που τρέχουν. Βάλε όποιες θες αρκεί να μην έχεις πρόβλημα με τις ψύκτρες μετά. Να δεις αν σε παίρνει, γιατί το high profile Πιάνει χώρο. 5)Αφού θες να πας σε eyefinity, καλύτερα να δεις για single gpu. Crossfire σε 3 monitor setup και eyefinity δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει λυθεί το θέμα. Δες εδώ AMD Dual Graphics: Good For Benchmarks, Not For Gaming - AMD Dual Graphics Analysis: Better Benchmarks; Same Experience? 6)Για σκληρό δες σε blue. https://www.skroutz.gr/s/3767472/Western-Digital-Desktop-Mainstream-3TB.html Τώρα τί θεωρώ εγώ overkill. Καταρχάς το eyefinity. Θα γούσταρα περισσότερο σε μια μεγάλη ultra hd οθόνη. Επίσης 4tb δεν ξέρω γιατί τα χρειάζεσαι . 16gb ram τώρα είναι υπερβολή μόνο για gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 18, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 Α) 4770K και δεν κοιτάς άλλον επεξεργαστή.Β) Τροφοδοτικό ή AX Corsair ή Coolermaster V seriesΓ) Μνήμες πάρε από το OKComputer κάποιες G.Skill 2400 με 11άρια στα 170€Δ) SSD Samsung EvoE) Κάρτα γραφικών AMD 290 non reference (αφού θα μπει block δε παίζει ρόλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 1- AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX 182.50 € AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX - 2- ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z 212.49 € ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z - η αυτο 3- GIGABYTE 990FXA-UD7 RETAIL 225.90 € 4- CORSAIR CMD16GX3M2A2133C9 16GB (2X8GB) DDR3 2133MHZ DOMINATOR PLATINUM DUAL CHANNEL KIT 259.00 € CORSAIR CMD16GX3M2A2133C9 16GB (2X8GB) DDR3 2133MHZ DOMINATOR PLATINUM DUAL CHANNEL KIT - 5- Samsung 840 Series Evo 250GB 146,65 € Samsung 840 Series Evo 250GB | Skroutz.gr6- ENERMAX ERV1000EWT-G REVOLUTION87 PC POWER SUPPLY 1000W η ENERMAX EPM1000EWT PLATIMAX PC POWER SUPPLY 1000W http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663591 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663595 7- geforce gtx 780 ti 3gb μια και καλη η αυτη Gigabyte GeForce GTX Titan 6GB | Skroutz.gr εφοσον θελεις 3 μονιτορ σε amd γλυτωνεις καποια λεφτα και περνεις καλυτερη καρτα και βαζεις και τα νερα σου οπως λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Φεβρουάριος 18, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 3) Για οθόνη δες και αυτή. Μόνο που έχει ενσωματωμένα speakers. https://www.skroutz.gr/s/2961660/AOC-i2757Fh.html 5)Αφού θες να πας σε eyefinity, καλύτερα να δεις για single gpu. Crossfire σε 3 monitor setup και eyefinity δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει λυθεί το θέμα. Δες εδώ AMD Dual Graphics: Good For Benchmarks, Not For Gaming - AMD Dual Graphics Analysis: Better Benchmarks; Same Experience? Τώρα τί θεωρώ εγώ overkill. Καταρχάς το eyefinity. Θα γούσταρα περισσότερο σε μια μεγάλη ultra hd οθόνη. Επίσης 4tb δεν ξέρω γιατί τα χρειάζεσαι . 16gb ram τώρα είναι υπερβολή μόνο για gaming. α. Ωραιο Design εχει η AOC αλλα ειναι 300ευρω το κομματι, και δεν την εχω και σε μεγαλη υποληψη σαν εταιρια, ειναι ενα 17αρι tft απο το πλαισιο 4:3 και δεν ελεγε τιποτα σπουδαιο, τιμιο για τα λεφτα τους ομως, τα ηχεια κ λοιπα εξτρα δε μου χρειαζονται καθολου. β. η λογικη μου λεει πως χρειαζεσαι 2 καρτες εαν θες optimum γραφικα, απο τη στιγμη που θα πας σε 5760x1200 αναλυση και θα τα θες ολα τα settings τερμα. ναι διαβαζω οτι υπαρχουν προβληματακια με drivers k καποια games,. γ. το eyefinity ειναι καθαρα για το emmersion που σου δινει η πανοραμικη θεαση, σε racing μεσα απο το καθισμα του οδηγου, η το πιλοταρισμα ενος μαχητικου κ παει λεγοντας, δεν ειναι για το εφε στο γειτονα οσο για την τρελα που με βαρεσε εμενα. επισης ειμαι σκαλωμα με τα tabs στον browser, αυτη τη στιγμη εχω 16 tabs ανοιχτα και κανω "multitasking" καποιοι φιλοι ισως με καταλαβουν, παραλληλα βλεπω και μια σειρα σε always on top window, κτλ κτλ, ειναι κολληματα που εχει ο καθενας μας. αυτη τη στιγμη εχω 6 tb μοιρασμενα σε σκληρους απο HD υλικο που καθεται. ειναι μερος του video library μου. ανηκω στην κατηγορια που οσο χωρο εχουν δεν τους φτανει δυστυχως οταν αναγκαζομαι να σβησω κατι, το κανω με βαρια καρδια. Horder κανονικος. Η RAM μπαινει απο βιτσιο, και για future-proofing. Α) 4770K και δεν κοιτάς άλλον επεξεργαστή.Γ) Μνήμες πάρε από το OKComputer κάποιες G.Skill 2400 με 11άρια στα 170€ E) Κάρτα γραφικών AMD 290 non reference -ειναι αξιοπιστες οι G Skill ? εχω μεινει πισω στα αγοραστικα και δεν ξερω τι παιζει με αυτες τις εταιριες, εγω kingston και Corsair ξερω, αντε και απο ταβανοπροκες χαχαχαχα. -Mε μπερδεψες λιγο με τα non reference, αλλα θα βαλω μπλοκς επανω, οποτε το aircooling της καθε εταιριας μου ειναι αδιαφορο. επισης, οι εταιριες δεν tweak-αρουν καθολου τις καρτες στα δικα τους specs η ειναι καθαρα μαρκετινγκ και μονο αλλο air-system? 1- AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX 182.50 € 4- CORSAIR CMD16GX3M2A2133C9 16GB (2X8GB) DDR3 2133MHZ DOMINATOR PLATINUM DUAL CHANNEL KIT 259.00 € 7- geforce gtx 780 ti 3gb μια και καλη η αυτη εφοσον θελεις 3 μονιτορ σε amd γλυτωνεις καποια λεφτα και περνεις καλυτερη καρτα και βαζεις και τα νερα σου οπως λες. -Οι dominator σε σχεση με τις vengeance ουσιαστικη διαφορα εχουν στο μεγεθος, χαμηλο κ ψηλο προφιλ, πραγμα που λογω W/C δε με απασχολει, αν κανω λαθος με διορθωνετε. -Και με γονατισες με την επιλογη της Τitan απο αποψη τιμης, και με μπερδεψες με την προταση σου, με τα 3 μονιτορ σε AMD, σε σχεση με την nvidia. Σε γενικες γραμμες γινεται αρκετη διαφορα στην τιμη αν πας σε AMD, αλλα οπως προειπα δεν θα ειναι αποκλειστικο gaming pc, θα κανει και διαφορα αλλα πραγματακια. Θα ηθελα αν δεν σας ειναι κοπος να μου εξηγειτε κ την επιλογη σας οσων αφορα αυτα που μου προτεινετε, για μπορω να συλλεγω περισσοτερες πληροφοριες και να μπορω να ξερω τι να προσεχω στο καθε προιον. ειτε μου τα εξηγειτε εσεις ειτε μου παραθετε καποια links να διαβασω. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας μεχρι τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 18, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 -ειναι αξιοπιστες οι G Skill ? εχω μεινει πισω στα αγοραστικα και δεν ξερω τι παιζει με αυτες τις εταιριες, εγω kingston και Corsair ξερω, αντε και απο ταβανοπροκες χαχαχαχα.-Mε μπερδεψες λιγο με τα non reference, αλλα θα βαλω μπλοκς επανω, οποτε το aircooling της καθε εταιριας μου ειναι αδιαφορο.επισης, οι εταιριες δεν tweak-αρουν καθολου τις καρτες στα δικα τους specs η ειναι καθαρα μαρκετινγκ και μονο αλλο air-system?Τα τελευταία χρόνια η G.Skill είναι η κορυφή.Όσο αναφορά την κάρτα, μετά θυμήθηκα ότι έγραψες για υδρόψυξη και το διόρθωσα. Μπες στο topic για τις 290 που έχει στο forum και ρώτα/δες ποιές κάρτες άνεβαίνουν περισσότερο και κυρίως ποιες έχουν hynix μνήμες και όχι elpida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Φεβρουάριος 18, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2014 α. -Οι dominator σε σχεση με τις vengeance ουσιαστικη διαφορα εχουν στο μεγεθος, χαμηλο κ ψηλο προφιλ, πραγμα που λογω W/C δε με απασχολει, αν κανω λαθος με διορθωνετε. -Και με γονατισες με την επιλογη της Τitan απο αποψη τιμης, και με μπερδεψες με την προταση σου, με τα 3 μονιτορ σε AMD, σε σχεση με την nvidia. Σε γενικες γραμμες γινεται αρκετη διαφορα στην τιμη αν πας σε AMD, αλλα οπως προειπα δεν θα ειναι αποκλειστικο gaming pc, θα κανει και διαφορα αλλα πραγματακια. Θα ηθελα αν δεν σας ειναι κοπος να μου εξηγειτε κ την επιλογη σας οσων αφορα αυτα που μου προτεινετε, για μπορω να συλλεγω περισσοτερες πληροφοριες και να μπορω να ξερω τι να προσεχω στο καθε προιον. ειτε μου τα εξηγειτε εσεις ειτε μου παραθετε καποια links να διαβασω. Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας μεχρι τωρα! - θελω και Εyefinity με τρεις 27αρες η 30αρες θα δειξει και αυτο στην συζητηση -- οταν πας εκει δλδ σε eyefinity τοτε καλυτερα ειναι να εισαι με αυτην EVGA GeForce GTX780 3GB 511,50€ η με αυτην EVGA | Articles | EVGA GeForce GTX 780 Ti δεν σου ειπα με τιταν αυτο θα ηταν το καλυτερο με μια καρτα και τελος γιατι εχουν ενα θεμα με driver και τα εχουν πει τα παιδια σε αλλα θρεντ και γενικα http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/ati-eyefinity-thread-70609.html ρωτα και τον φιλο sebastian ,τωρα για της μνημες ειναι η καλυτερες σε σχεση με οτι αλλες και αυτες που σου εβαλα ειναι 2χ8= 16gb στα 2133MHZ εχει και στα 1866 αυτες που εχω και εγω και γλυτωνεις 35ε CORSAIR CMD16GX3M2A1866C10 DOMINATOR PLATINUM 16GB (2X8GB) DDR3 1866MHZ PC3-15000 DUAL CHANNEL KIT - οχι οτι η αλλες που σου λενε τα παιδια δεν ειναι καλες μια χαρα ειναι και σου κανουν την δουλεια σου αλλα εδω μιλαμε για ποιο ποιοτικες και κορυφαιες τεσπα οταν χωνεις τοσα λεφτα παρε και κατι ποιο καλο και οσο σε amd μια χαρα κανεις την δουλεια που θελεις η διαφορα ειναι στην καρτα για game ποιο πολυ και μετα σε cpu και εδω μιλαμε για 8πυρηνο εγω ειμαι με amd αυτο που σου λεω με νερα παντου αλλα εχω καρτα ati 5970 +5870 ειμαι στο επομενο σταδιο για καμια τατιανα η GTX 780 ti CLASSIFIED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Φεβρουάριος 19, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 aaa και απο οθονες εχω μαλλον καταληξει σε αυτες εδω τις LG λογω του πολυ μικρου bezel τους στα 250 ευρω η μια. οτι θεωρειτε υπερβολικο, η οτι ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες και μπορει να αντικατασταθει με πιο value for money ευχαριστως μου το προτεινετε.Ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας που διαβασατε ολο αυτο το κατεβατο.εγω μονο για τις οθονες θα πω.αυτη η lg δεν εχει μικρο bezel τελικα.θα την επερνα και εγω και το εψαξα ευτυχως.σε λειτουργια εχει μαυρα κενα στο πλαι on screen bezel δηλαδη.ελπιζω να με καταλαβες δεν το εχω και πολυ με ορολογια.πηγαινε σε dell καλυτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Φεβρουάριος 19, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 εχεις δικιο για την LG, ειναι false advertising, και μαλιστα καποιοι γερμανοι την μηνυσαν, δεν ειναι απλα ενα τυπογραφικο λαθος στα spec, αντι για 11,2mm να τους ξεφυγε και να εγραψαν 1,2mm αλλα και στο κουτι και στις φωτο η οθονη παρουσιαζεται σα να μην εχει πλαισιο. παρολα αυτα το πανελ της ειναι πολυ καλο, και το bezel της σχετικα μικρο. το ιδιο εχει κανει και η AOC που προτεινε ο Fatal παραπανω. να μια φωτο με τις LG, εχει βαλει βεβαια, την κεντρικη πιο μπροστα και εχει κρυψει τα πλαισια των διπλανων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 19, 2014 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 Η U2414H έχει πολύ μικρό bezel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Φεβρουάριος 19, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 ναι εχει, κοιταω ομως 27'' ειναι αρκετο downgrade σε υψος να πας απο 40'' σε 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 19, 2014 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 ναι εχει, κοιταω ομως 27'' ειναι αρκετο downgrade σε υψος να πας απο 40'' σε 24.downgrade σε εκατοστα, ναι. αλλα στην ουσια ειναι η ιδια αναλυση (1080Ρ), αρα δεν "χανεις" τπτ σε εικονα..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Φεβρουάριος 19, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 χανεις... αλλαζει πολυ το feeling. αναλυση ιδια ειναι δεν ειναι το ιδιο emersion, επισης σε eyefinity/surround κανει διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 19, 2014 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 Για κουτί, ρίξε και μια ματιά εδώ. Phanteks- Enthoo Primo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 19, 2014 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 χανεις... αλλαζει πολυ το feeling. αναλυση ιδια ειναι δεν ειναι το ιδιο emersion, επισης σε eyefinity/surround κανει διαφορα!ναι.... δεν λεω να πας σε 24". λεω απο την 40" σε 27"..!! αλλα υπηρχε κι ενα θεμα εδω με μια καλη τιμη 30". κατσε να βρω το θεμα....!!EDIT.... αυτο ειναι http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/27-s-ips-2560x1440-me-300-eyrw-107040-21.htmlαλλα ειναι πολυ TRICKY απο οτι λενε τα παιδια..!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Φεβρουάριος 19, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 ναι το παρακολουθω, αυτο το θεμα, εχει ενδιαφερον.αλλα εχουν μεγαλα πλαισια αυτες οι οθονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Φεβρουάριος 22, 2014 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 LG releases 27MP75HM-P 27-Inch Full HD Monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
valter Φεβρουάριος 22, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 πολυ ωραια φαινεται, για κατσε να την δουμε και αναμενη πως θα ειναι.. μην εχουν κανει παλι την ιδια πιπα με την παραπανω, στα πλαισια της. απο πανελ καλη θα ειναι λογικα.κατι αλλο, υπαρχει κιτ για Noctua ψυκτρες για να μπορεις να τις χρησημοποιησεις σε αλλoυς τυπους επεξεργαστων απο 775 να την βαλεις σε 1150.αυτο πως σας φαινεται σαν κουτι? γνωμες? Nanoxia Deep Silence 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Φεβρουάριος 22, 2014 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 Καλό αλλά με τόσα λεφτά θα πήγαινα σεhttps://www.skroutz.gr/s/4153266/Corsair-Obsidian-750D.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Φεβρουάριος 22, 2014 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2014 https://www.skroutz.gr/s/421263/CoolerMaster-Cosmos-II.html είμαι ευχαριστημενος. το προτεινω ανεπιφύλακτα.Και σε midi αυτο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/pc-cases-koutia/Corsair-600T-Black-Midi-tower-CC600T.htm αλλα είναι προσωπικά γούστα του καθενός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.