fits79 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2014 Ειχα αυτον τον δισκο και μαλλον τα επαιξε εντελως ο σκληρος δισκος γιατι το ανοιξα αφου δεν ειχε πλεον εγγυηση και συνδεσα το δισκο με εναν αλλο εξωτερικο σκληρο δισκο και δεν τον εβλεπε ελα ομως που οταν τον εκανα φορματ απο το μηδεν τον ειδε κανονικα. Το θεμα ειναι οτι μερικες φορες ακομα και πριν τον ανοιξω εντελως τον εβλεπε σε καποια media playe οπως το wd tv live gen3 και γι' αυτο ειπα να τον ανοιξω να δω αν φταιει η πλακετα που εχει μεσα το κουτι ή οχι. Τελικα οτι αλλο δισκο και να συνδεσω στην πλακετα του ενω αναβει κανονικα τα λαμπακια και ακουγετε ο δισκος οτι δουλευει δεν τον βλεπει πουθενα οπου και να το συνδεσω. Εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω για να σιγουρεψω οτι δεν εφτεγε ο δισκος αλλα η πλακετα του κουτιου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Zarko1 Φεβρουάριος 19, 2014 #2 Φεβρουάριος 19, 2014 Εάν έχω καταλάβει σωστά τα όσα γράφεις, φαίνεται να φταίει η πλακέτα της θήκης του δίσκου, και όχι ο ίδιος ο δίσκος. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να βγάλεις εντελώς τον δίσκο από τη θήκη και να τον συνδέσεις σαν εσωτερικό απευθείας σε μία ελεύθερη SATA στο pc σου. Εάν σου δουλεύει κανονικά και τον αναγνωρίζουν τα windows, τρέχεις ένα sentinel για να σιγουρευτείς, και τον κρατάς σαν εσωτερικό...
fits79 Φεβρουάριος 19, 2014 Author #3 Φεβρουάριος 19, 2014 Εν μεροι ναι.Το δισκο οταν τον συνδεσα μονο του με το pc τοτε νσι μεν τον εβλεπε αλλα επειδη μαλλον ηταν διαμορφωμενος ειδικα αν δεν τον ειχα συνδεσει μεσω της πλακετας που ειχε μεσα το πακετο τοτε δεν μπορουσα να δω τα αρχεια που ειχα απλα εβλεπε το δισκο και τιποτα αλλο.Και το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορω να κανω αυτη τη πλακετα να δει οποιοδηποτε δισκο της συνδεσω πανω μιας και εναν 2.5 ιντσων δισκο και εναν 3.5 ιντσων δισκο που συνδεσα δεν τους εβλεπε καν.
fits79 Φεβρουάριος 19, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 19, 2014 Λογικα ναι.Υπαρχει τροπος να αναιρεσουμε αυτο το hardware encryption?Μα το θεμα ειναι οτι σε ενα πολυ παλιοτερο wd elements κουτι μια χαρα ειχα βαλει αλλο δισκο και δεν ηταν καν we και μια χαρα τον εβλεπε και δουλευε με το wd elements κουτι.Απλα μαλλον σε αυτη τη σειρα εχει encryption.
DiS Φεβρουάριος 19, 2014 #6 Φεβρουάριος 19, 2014 Λογικα ναι.Υπαρχει τροπος να αναιρεσουμε αυτο το hardware encryption?Μα το θεμα ειναι οτι σε ενα πολυ παλιοτερο wd elements κουτι μια χαρα ειχα βαλει αλλο δισκο και δεν ηταν καν we και μια χαρα τον εβλεπε και δουλευε με το wd elements κουτι.Απλα μαλλον σε αυτη τη σειρα εχει encryption.Αν υπάρχει hardware encryption δεν αφαιρείται με κανένα τρόπο. Μου έχει χαλάσει το usb port σε ένα γεμάτο 2 ΤΒ elite και δεν τον διαβάζει τίποτα και πουθενά.
fits79 Φεβρουάριος 19, 2014 Author #7 Φεβρουάριος 19, 2014 Ο δισκος που ειχε μεσα τον εβλεπε το pc μονο αν του ειχα συνδεσει τη πλακετα οπουδηποτε αλλου τον συνδεα δεν τον εβλεπε σαν αφορματιστο δισκο.Ε εκανα ενα backup τα αρχεια αφου το συνδεσα στη πλακετα και μετα απλα τον εκανα φορματ και του τα περασα απο το backup.Το θεμα ειναι ομως οτι οτιδηποτε αλλο δισκο και να βαλω σε αυτη τη πλακετα δεν τον βλεπει καν.
EliasH Φεβρουάριος 20, 2014 #8 Φεβρουάριος 20, 2014 Παιδιά καλημέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικό με τους εξωτερικούς σκλκηρούς. Αγόρασα χτες το WD TV LIVE και συνέδεσα δύο εξωτερικούς σκληρούς 2,5άρηδες 1ΤΒ (ο ένας μάλιστα της WD) και δεν τους αναγνωρίζει. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα, κι αν ναι, τι πρέπει να κάνω;
fits79 Φεβρουάριος 20, 2014 Author #9 Φεβρουάριος 20, 2014 Κι εγω αυτο το media player εχω και μια χαρα αναγνωριζει οτι δισκο του εχω συνδεσει.Του εχεις περασει το τελευταιο υλικολογισμικο?
EliasH Φεβρουάριος 20, 2014 #11 Φεβρουάριος 20, 2014 Βέβαια το έκανα κατευθείαν από τη συσκευή, κι όχι από usb flash. Δεν ξέρω αν πρέπει να το κατεβάσω από το site.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.