saxon_747 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2004 Το θεμα εχει ξανασυζητηθει, αλλα χωρις να εχει γινει καποια δημοσκοπηση...Για πειτε λοιπον.... Ποιο θα επιλεγατε μεταξυ αυτων? Αν κανεις εχει δοκιμασει περισσοτερα απο ενα ,παρακαλω να εκθεσει και τους λογους για τους οποιους κατεληξε σε αυτο που χρησιμοποιει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Οκτώβριος 19, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Ξεχασα το Kaspersky....Παρακαλω τους moderators να το προσθεσουν στο poll αν ειναι δυνατο... Sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από saxon_747 Ξεχασα το Kaspersky.... Παρακαλω τους moderators να το προσθεσουν στο poll αν ειναι δυνατο... Sorry... Symantec Corporate 9 για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Φίλε saxon, δεν τα έχουμε πει για τα αντιβίρια? νομίζω υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 σχετικά threads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Οκτώβριος 19, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 F-PROTΓρήγορο, ελαφρύ, καθημερινά updates, συμβατό με SP2http://www.f-prot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Οκτώβριος 19, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Φιλε rootx εψαξα στο φορουμ αλλα το μονο που βρηκα ηταν καποιες γενικες συζητησεις περι του θεματος και οχι καποιο poll με συγκεκριμενα antivirus... Τουλαχιστον σε προσφατα threads... Thanks για την προσθηκη του Kaspersky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Φίλε saxon, δεν τα έχουμε πει για τα αντιβίρια? νομίζω υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 σχετικά threads. Και βαλε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 No prob, Symantec Corporate 9 και για μένα, βαρύτερο από το 8 αλλά ακόμα ελαφρύτερο από τον desktop αδερφό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 19, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Kaspersky για μένα πιο αποτελεσματικό απο τον Norton που είχα πριν και λίγο πιο ελαφρύΔοκίμασα και το F-secure αλλα κολούσε όλο το σύστημα.Ένα καλό review με 55 antivirus είναι στο www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=86&mnu=86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyd Οκτώβριος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Ομοίως, Symantec Corporate 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 19, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 ΠΑιδιά τα symantec corporate είναι FREE ?Μπορείς να τα βρεις κάπου?εγώ έχω ένα κάπου VERSION 4-5 Νομίζω και λέω να πάρω νέα έκδοση...να σημειώσω ότι το έχω χωρίς Serial kai δεν χρειάζεται τουλάχιστον αυτή η έκδοση που έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Χρησιμοποιούσα τον νορτονα μεχρι που κολλησα καποιον υιο. Απο τοτε ειμαι το Virusscan της Mcafee, και εως τωρα δεν εχω κολλησει τπτ. (φτου-φτου μην το ματιασω !) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 19, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 To Corporate, όπως λέει και ο τίτλος, καλύπτει εταιρικές ανάγκες κατά κύριο λόγο, οπότε μόνο free δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 -2 Eset Nod32- αμφιβαλλω αν το εχει αλλος εδω μεσαχαλι μαυρο λεμε....ελαφρυ με λιγα handles & threas για το cpuελαφρυ επισης και για τη ραμ.αλλάπειραματικα του εριξα 3 ιους που ειχα στη φορμολη (σε δισκετες) και εκεινο τους περασε αερα πατερα και στο μηχανημα... ουτε ενα alarm...τπτ... απλα τους εριξε μεσα!ευτηχως εληξε πριν 1 μηνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 19, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 norton χρησιμοποιω.....και ειμαι ευχαριστημενος...μονο κατι ψιλοπραγματακια που βρισκει και μου λεει alert και δε τα σβηνει,με χαλαει...Τεσπα norton! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 19, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 ΠΑιδιά τα symantec corporate είναι FREE ? Σ'αυτο τον κοσμο φιλε, ουτε οι κωλοι δεν ειναι FREE, πως περιμενεις να βρεις τσαμπα software και δη απο την Symantec;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras -2 Eset Nod32- ..... Το ειχα και εγω για πολυ καιρο αλλα δυστηχως εληγε και μενα, οποτε τωρα ειμαι σε norton corporate 9 και εγω. Το NOD32 μου αρεσε πολυ περισσοτερο παντως και σε tests που εχω δει τα πηγαινε τελεια απο προστασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 βρε θηριο ! με 2 Eset Nod32 ησουνα? και υποτι8εται μου το εδωσε κολλητος του ανθρωπου που το φερνει εδω ελλαδα επισημα το προγραμματακι, λεγοντας μου ..."μην ανυσηχεις ειναι σπ@σμενο δεν θα εχεις κανενα προβλημα..." και οντως δεν ειχα κανενα προβλημα...για 30μερες :wassat: για την προστασια ετσι ειχα ακουσει και εγω, αλλα δοκιμαζοντας 6 ιους που ειχα φυλαγμενους, οι 3 περασανε (2 αλογακια και ενας σκολιξ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 19, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Είχα κάποτε το Norton και νόμιζα ότι ήταν το καλύτερο σε κάποια φάση λέω να ξανά κάνω ένα full scan και δεν με είχε βρει τίποταΜετά από κάποιο warez σιτε κατέβασα και το panda και αφού κατέβασα όλα τα updates (manual download) το έκανα εγκατάσταση και με βρήκε 5 ιούς από τότε μόνο panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Οκτώβριος 23, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2004 AVG 7.0 ελαφρύ και σίγουρο. Τα δικίμασα όλα και έχω καταλήξει εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.