Jump to content

Antivirus...

saxon_747

Recommended Posts

Το θεμα εχει ξανασυζητηθει, αλλα χωρις να εχει γινει καποια δημοσκοπηση...

Για πειτε λοιπον.... Ποιο θα επιλεγατε μεταξυ αυτων?

Αν κανεις εχει δοκιμασει περισσοτερα απο ενα ,παρακαλω να εκθεσει και τους λογους για τους οποιους κατεληξε σε αυτο που χρησιμοποιει...

Φιλε rootx εψαξα στο φορουμ αλλα το μονο που βρηκα ηταν καποιες γενικες συζητησεις περι του θεματος και οχι καποιο poll με συγκεκριμενα antivirus... Τουλαχιστον σε προσφατα threads...

Thanks για την προσθηκη του Kaspersky...

Kaspersky για μένα πιο αποτελεσματικό απο τον Norton που είχα πριν και λίγο πιο ελαφρύ

Δοκίμασα και το F-secure αλλα κολούσε όλο το σύστημα.

Ένα καλό review με 55 antivirus είναι στο www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=86&mnu=86

ΠΑιδιά τα symantec corporate είναι FREE ?Μπορείς να τα βρεις κάπου?

εγώ έχω ένα κάπου VERSION 4-5 Νομίζω και λέω να πάρω νέα έκδοση...

να σημειώσω ότι το έχω χωρίς Serial kai δεν χρειάζεται τουλάχιστον αυτή η έκδοση που έχω

-2 Eset Nod32-

αμφιβαλλω αν το εχει αλλος εδω μεσα

χαλι μαυρο λεμε....

ελαφρυ με λιγα handles & threas για το cpu

ελαφρυ επισης και για τη ραμ.

αλλά

πειραματικα του εριξα 3 ιους που ειχα στη φορμολη (σε δισκετες) και εκεινο τους περασε αερα πατερα και στο μηχανημα... ουτε ενα alarm...τπτ... απλα τους εριξε μεσα!

ευτηχως εληξε πριν 1 μηνα....

Αρχική απάντηση από kagelar34

ΠΑιδιά τα symantec corporate είναι FREE ?

Σ'αυτο τον κοσμο φιλε, ουτε οι κωλοι δεν ειναι FREE, πως περιμενεις να βρεις τσαμπα software και δη απο την Symantec;...

Αρχική απάντηση από Zarras

-2 Eset Nod32- .....

Το ειχα και εγω για πολυ καιρο αλλα δυστηχως εληγε και μενα, οποτε τωρα ειμαι σε norton corporate 9 και εγω. Το NOD32 μου αρεσε πολυ περισσοτερο παντως και σε tests που εχω δει τα πηγαινε τελεια απο προστασια

βρε θηριο !

με 2 Eset Nod32 ησουνα? :p

και υποτι8εται μου το εδωσε κολλητος του ανθρωπου που το φερνει εδω ελλαδα επισημα το προγραμματακι, λεγοντας μου ..."μην ανυσηχεις ειναι σπ@σμενο δεν θα εχεις κανενα προβλημα..."

και οντως δεν ειχα κανενα προβλημα...για 30μερες :wassat:

για την προστασια ετσι ειχα ακουσει και εγω, αλλα δοκιμαζοντας 6 ιους που ειχα φυλαγμενους, οι 3 περασανε (2 αλογακια και ενας σκολιξ)

Είχα κάποτε το Norton και νόμιζα ότι ήταν το καλύτερο σε κάποια φάση λέω να ξανά κάνω ένα full scan και δεν με είχε βρει τίποτα

Μετά από κάποιο warez σιτε κατέβασα και το panda και αφού κατέβασα όλα τα updates (manual download) το έκανα εγκατάσταση και με βρήκε 5 ιούς από τότε μόνο panda

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.