uMaD Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2014 Γειά σας,Έχω ένα πρόβλημα με το ίντερνετ μας. Όταν είχα πρωτοκάνει Fast Path στο ίντερνετ μας, δηλ. να έχω καλύτερο status / ping στα παιχνίδια. Μόλις το είχα κάνει, στο παιχνίδι που παίζω ( Crossfire Europe ) έβγαζα γύρω στα 50 - 70 ms / ping. Αλλά μετά από λίγο καιρό, δε θυμάμαι πόσο είναι, τώρα βγάζω 100 + ms / ping! Δηλαδή, μόλις το είδα έπαθα έμφραγμα. Τέλος πάντων, έχω πάρει τηλ. στην εταιρία Cyta σχετικά με το fast path και μου είπαν ότι ακόμα αρκεί, είναι μέσα το fast path. Δεν ξέρω τι να κάνω, και να τους λέω ότι τότε είχα τόσο, αλλά τώρα έχω τόσο. Έκανα πόσα reset το ρούτερ αλλά τίποτα.- Speed test -Ping: 43 msDownload speed: 6.62 MbpsUpload speed: 0.72 Mbps:help1:Ευχαριστώ!
nucleus Φεβρουάριος 17, 2014 #2 Φεβρουάριος 17, 2014 Καταρχήν έχεις το 100ms ping παραπάνω απο μερικές ημέρες ή όχι?Μερικές Ίσως να άλλαξε εταιρεία hosting o server με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο Ping με τον server επειδη πια κάνει περισσότερα "hops".Αν ξέρεις ή μπορείς να μάθεις την IP του server μπορείς να δεις με την παρακάτω εντολή tracert [ip του server]το που καθυστερεί.Πάντως σε εμένα ακόμα και το site τους crossfire.gamerage.com σέρνεται
uMaD Φεβρουάριος 17, 2014 Author #3 Φεβρουάριος 17, 2014 Καθημερινά έχω 100+ ping. Η εταιρία δεν άλλαξε hosting server, γιατί αλλιώς θα μας προηδοποιούσαν όπως πάντα. Σε κάθε παιχνίδι βγάζω 100+, π.χ. A.V.A. , Project Black Out, LoL ( που έχω να παίξω 7 μήνες και βάλε ) κ.α. Σήμερα σερνόταν η ιστοσελίδα, δε ξέρω γιατί. Άλλες απαντήσεις, please;Note:Από το tracert, βρίκα το ΙP τους και ναι... από 93 ms μέχρι 103 ms.
Aias Φεβρουάριος 18, 2014 #4 Φεβρουάριος 18, 2014 αρχικα επιβεβαιωσε οτι εχει ακομα fastpath στην γραμμη και δεν σου εχουν περασει interleave. Αν εχει ανοικτο μtorrent κλειστο ακομα και αν δεν κατεβαζεις.Αν συνδεεσαι ασυρματα με το ρουτερ ,βαλε καλωδιο.Επισης αν εχει δικτυο ,βαλε ενα pc απευθειας στο ρουτερ με καλωδιο δικτυου και ολα τα αλλα εκτος/κλειστα (και το wifi)Ενας καλος τροπος να δεις αν παιζει καλα η γραμμη σου ειναι να μαθεις την wan ip σου (φαινεται συνηθως απο το ρουτερ) και να κανεις ping ip /t.εμενα που ειναι fast path εχω 6-8ms ενω με interleave 25ms στο ping.Παντα το κανω απο αλλη γραμμη hol (δεν ξερω αν γινεται να το ελεγξει απο το δικο σου η/υ).
uMaD Φεβρουάριος 18, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 18, 2014 ΑΚΥΡΟ, ΤΟ FASTPATH ΕΙΧΕ ΑΦΕΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. Όταν είχα πάρει τηλ. στην τεχνική υποστήριξη, μας είχε εξηπυρετήσει μια γυναίκα και μας είχε πει ότι ακόμα ισχυεί το fastpath, μάλλον θα ήταν καινούρια αυτή Ή δεν έδωσε σημασία να δει αν ακόμα ισχυεί. Τέλος πάντων, ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας. Τώρα βγάζω σε κάθε παιχνίδι 55-76 ms πάλι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.