psygreg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2014 Καλημέρα,σήμερα είπα να βάλω SMS protection στο account μου στο Battle.net,πάω βάζω κανονικά τον αριθμό μου, και πατάω να μου στείλει το Battle.net τον κωδικό ώστε να γίνει Verified. ο κωδικός όμως δεν ήρθε ποτέ.τι ξαναπάτησα αποστολή, τι έκανα τίκετ και μου έστειλε αντιπρόσωπος τον κωδικό , δεν έχει έρθει τίποτα στο κινητό.ξέρετε τι μπορεί να φταίει και πως μπορεί να επιλυθεί? (έχω wind) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Έχει ένα θέμα η Blizzard με το verification αυτές τις μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 17, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Θα κανω την κλασσική ηλίθια ερώτηση και συγχώρα με.Έβαλες +30 έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psygreg Φεβρουάριος 17, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 όχι αρχικά πήγα να βάλω αλλά διάβασα που έλεγε πως δεν θέλει country codes. έχω βάλει κανονικά το Authenticator και το διασταύρωσα πως είναι οκ μέσα από τίκετ. με το SMS όμως έχω θέμα edit : καμία βοήθεια κανείς? edit : το πρόβλημα λύθηκε αφού πάτησα κοντά 20 φορές το resend code, έφτασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 17, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2014 Eιχαν χοντρό θέμα οι server της Blizzard τις τελευταιες μέρες σχετικά με Authentication Issues, όπως καθε φορά που εχουν πρόβλημα τον τελευταιο καιρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.