Jump to content

Απαντήστε όλα τα αρσενικά...

BanOr

Recommended Posts

Dag είσαι απίστευτα μέσα.Βασικά αυτοί οι κανόνες που έγραψες δεν ισχύουν μόνο στις σχέσεις των δυο φύλων αλλά και στις φιλικές!!!!Πραγματικά από τα καλύτερα και σωστότερα πράγματα που έχω διαβάσει!!!!!!Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια...

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tsunami

Dag είσαι απίστευτα μέσα.Βασικά αυτοί οι κανόνες που έγραψες δεν ισχύουν μόνο στις σχέσεις των δυο φύλων αλλά και στις φιλικές!!!!Πραγματικά από τα καλύτερα και σωστότερα πράγματα που έχω διαβάσει!!!!!!Και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια...

Μιλάει εκ πείρας άλλωστε!

Well done!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:08]

παιδες ειναι απαραιτητη και η χημεια , το ταιριασμα. Αν δεν παιζει αυτο τοτε αστο να παει. και η χημεια δεν φαινεται σε 3-6 μηνες, αλλα σε 2 χρονια και μετα.

Συμφωνώ αρκεί οι δόσεις των χημικών μερών που θα χρησιμοποιηθούν και από τους δύο χημικούς (Ανδρας - Γυναίκα) να είναι σωστά κατανεμημένες έτσι ώστε να φτιαχτεί μία όμορφη γλυκερίνη και ΟΧΙ ΝΙΤΡΟΓΛΥΚΕΡΙΝΗ η οποία μπορεί αρχικά να μοιάζει πολύ ισχυρή ως αποτέλεσμα αλλά μην ξεχνάτε ότι με το παραμικρό κούνημα ή μία αδέξια κίνηση από κάποιον από τους δύο μπορεί να οδηγήσει με λάθος χειρισμούς αργά ή γρήγορα σε μια φοβερή και καταστροφική έκρηξη...... :worship:

Καλή επιτυχία στις χημικές σας ενασχολήσεις....... :hi:

Ειναι και θεμα ωριμοτητας Νταγκαλιδη (την οποια προφανως εχεις) .

Αλλος μπορει να μην κατανοησει -καταλαβει οτι εχεις διαπιστωσει ουτε στα 60 του ,και αλλος να εχει την ωριμοτητα να τα κατανοησει απο τα 25 του

Θέλει πολλά χρόνια στη πλάτη για να καταλάβεις τις γυναίκες, Απο τα 18 μέχρι τα 25 έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα τα οποία αφορούν τις σχέσεις των 2 φύλων, αλλά πάντα θα προκύψει κάτι καινούργιο.

Κατα τη γνώμη μου οι περισσότερες γυναίκες έχουν τρομερή ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ και κάνουν το πάν για να την ικανοποιήσουν. Οι περισσότερες μέσω της αναζήτησης συντρόφου προσπαθούν να το επιτύχουν αυτό. Βλέπουν τον άνδρα σαν έπαθλο και ώς απόδειξη ότι έχουν πέραση. Αρκετά αργότερα βλέπουμε να αρχίζουν και αυτές να εκδηλώνουν πραγματική ανάγκη συντροφικότητας. Απο την άλλη οι άνδρες γουστάρουμε περισσότερο την συντροφικότητα - αλλά μετά απο κάποιο διάστημα θέλουμε και κάποια αλλαγή. Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις βλέπω ότι οι άνδρες έχουν σε υψηλή υπόληψη την μόνιμη σύντροφό τους σε σχέση με τις άλλες γυναίκες - χωρίς να σημαίνει ότι είναι και πιστοί.

Αρχική απάντηση από paschalia

Ειναι και θεμα ωριμοτητας Νταγκαλιδη (την οποια προφανως εχεις) .

Αλλος μπορει να μην κατανοησει -καταλαβει οτι εχεις διαπιστωσει ουτε στα 60 του ,και αλλος να εχει την ωριμοτητα να τα κατανοησει απο τα 25 του

Κι εγώ που το 'χω καταλάβει από τα 14 τι είμαι;

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 16:18]

Καλο μου εισαι πολυ μικρος (και ηλικιακα και απο εμπειριες) για να λες οτι μπορεις να κατανοησεις 100% αυτα που λεει ο Νταγκαλιδης .

1oς τροπος ... πισσα με φρεσκα πλουμιστα πουπουλα!

2ος τροπος ... σακουλιτσα, τσιμεντακι και φλουπ στα ψαρακια!

Καλο μου εισαι πολυ μικρος (και ηλικιακα και απο εμπειριες) για να λες οτι μπορεις να κατανοησεις 100% αυτα που λεει ο Νταγκαλιδης .

Η γνώση δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Οι εμπειρίες μετατρέπονται εύκολα σε πληροφορίες τις οποίες ο καθένας μας τις κάνει γνώσεις. Το αν τα έχει ασκήσει στην πράξη ο Makis είναι άλλο ζήτημα (που σίγουρα βοηθάει σε μεγαλύτερη κατανόηση γύρω από το ζήτημα χωρίς απαραίτητα να σημαίνει πως δεν είναι κατανοητό).

Αυτά φιλικά. :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Κι εγώ που το 'χω καταλάβει από τα 14 τι είμαι;

Μάγκας. :p

:OT: Γιατί δεν ήρθες στο meeting?

Απάντησε σε PM.

Hero θα πρεπει να ειναι μεγαλη εξαιρεση για να μπορει να κατανοησει σε τετοια ηλικια και απο πλευρας εμπειριων και γνωσης κατι που πολλοι δεν μπορουν ουτε στα 30 , ουτε και στα 60 τους καμια φορα .

Ζαρρας ενδιαφεροντα οσα λες. για πες κι'αλλα .

Πρώτον είπαμε, μικρός αλλά όχι και μωρό για να με λες "καλλό μου". Αφού το ξεκαθαρίσουμε αυτό σου λέω οτι δεν έχω κάτι εναντίων των γυναικών οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να τα καταλάβω. Είναι θα έλεγα αυτονόητα.

Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 16:43]

Hero θα πρεπει να ειναι μεγαλη εξαιρεση για να μπορει να κατανοησει σε τετοια ηλικια και απο πλευρας εμπειριων και γνωσης κατι που πολλοι δεν μπορουν ουτε στα 30 , ουτε και στα 60 τους καμια φορα .

Ζαρρας ενδιαφεροντα οσα λες. για πες κι'αλλα .

παιδια λυπαμαι για το κρεμασμα αλλα η Πασχαλια εχει δικιο....:p

Μακη μη το παρεις προσωπικα αλλα ειναι αδυνατον να εχεις την εμπειρια ενος 40χρονου

στο θεμα των γυναικων...

πολλοι μεγαλοι το εκαψαν ....

στην προσπαθεια τους να αποκρυπτογραφησουν

το μεγαλο τουτο μυστηριο της ανθρωπινης φυσης...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.