SLN Οκτώβριος 19, 2004 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 20:05] αυτο ειναι οτι πιο σπαστικο συναντω σε νεους χρονων χονδρικα να το πω. Η ξεροκεφαλια παει συνεφο. Αλλο να εισαι καψουρα και να γουσταρεις και αλλο να σου μιλανε οι μεγαλοι και εσυ νε λες οχι λετε μαλακιες εγω εχω δικιο. Ααααχ ενθυμουμαι Θρασυβουλε στην εποχη μας οταν ημασταν νεανιες που οταν μας εκαναν παρατηρηση οι μεγαλυτεροι υπηρχε σεβασμος... χαμηλωναμε το βλεμμα... ενω τωρα!! O tempora o mores Υ.Γ. Πλακα κανω... Σαν συνομηλικος σου το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο.... αλλα το ιδιο ειχαν παρατησει και για μενα... καποτε καποιοι αλλοι (ισως σε μικροτερο βαθμο απο οτι σημερα) οποτε απλα το αποδιδω στην εξελιξη της κοινωνιας!! Σε 10-15 χρονια και ο σημερινος 15χρονος θα πει την ιδια φραση σε καποιο 15χρονο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 19, 2004 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Εγώ πιστεύω ότι καλά κάνουν και έχουν τις αμφιβολίες τους οι πιο νέοι, απλά να ακούνε τις γνώμες των μεγαλυτέρων, όχι να τις υιοθετούν, για να είναι προετοιμασμένοι για κάποια πράγματα χωρίς να σημαίνει ότι δε πρέπει να τα ζήσουν. Η ξεροκεφαλιά είναι όντως χαρακτηριστικό της εφηβείας αλλά πιστεύω ότι υποσυνείδητα οι συμβουλές καλλιεργούνται μέσα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 19, 2004 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 καμμια σχεση παιδες το πηρατε τελειως στραβα αυτο που ειπα. Εγω στην ηλικια τους το μονο που με ενοιαζε ηταν ποσες θα φαω και οχι αν ειμαι εμπειρος και αν ειμαι σε θεση να κρινω. Ακουγα τους μεγαλους και μεσα μου επεξεργαζομουνα το καθετι που ακουγα απο τους παντες δεν ημουνα ολο ΟΧΙ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 19, 2004 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Εγώ πιστεύω ότι καλά κάνουν και έχουν τις αμφιβολίες τους οι πιο νέοι, απλά να ακούνε τις γνώμες των μεγαλυτέρων, όχι να τις υιοθετούν, για να είναι προετοιμασμένοι για κάποια πράγματα χωρίς να σημαίνει ότι δε πρέπει να τα ζήσουν. Η ξεροκεφαλιά είναι όντως χαρακτηριστικό της εφηβείας αλλά πιστεύω ότι υποσυνείδητα οι συμβουλές καλλιεργούνται μέσα τους. Φυσικά! Αν και τις περισσότερες φορές μετράει κι ο τρόπος που θα το πεις. Αρχική απάντηση από ea6gka καμμια σχεση παιδες το πηρατε τελειως στραβα αυτο που ειπα. Εγω στην ηλικια τους το μονο που με ενοιαζε ηταν ποσες θα φαω και οχι αν ειμαι εμπειρος και αν ειμαι σε θεση να κρινω. Ακουγα τους μεγαλους και μεσα μου επεξεργαζομουνα το καθετι που ακουγα απο τους παντες δεν ημουνα ολο ΟΧΙ . Ε όταν υποβάλεις σε ένα παιδί "κάνε αυτό" ή "μην κάνεις εκείνο", το πιθανότερο είναι να αντιδράσει επειδή οι πεποιθήσεις του έρχονται σε σύγκρουση με τα λεγόμενά σου. ΔΕΝ χρειάζεται να ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ στα παιδιά (έμμεσα ή άμεσα) ΤΙ να κάνουν αλλά να τα ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ (dagalidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 19, 2004 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Ο μοναδικος τροπος εισαγωγης δεδομενων και το απιστευτο αποτελεσμα που εχει η σκεψη των γυναικων πανω σε θεματα ερωτα αφηνει τους περισσοτερους αντρες πολυ πισω...Αυτο δεν σημαινει αποτυχια με τις γυναικες η κατι παρομοιο!Το να πει κανεις πως ξερει τις γυναικες μου φαινεται αστειο αλλα οχι αδυνατο,παντως ακομα και να ξερει τις γυναικες πολυ λιγοι αντρες καταφερνουν να εξομειωσουν τον τροπο σκεψης τους...Προσωπικα μπορω να γραψω στοιχους για μια γυναικα,μποπρω να την λατρεψω,μπορω να καταλαβω αμα με θελει η οχι,μερικες φορες μπρω να την κανω να με μισησει η να με αγαπησει κλπ...αλλα αυτο τον μοναδικο τροπο σκεψης που εχουν δεν μπορω να τον ακολουθησω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 19, 2004 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 lol τωρα ειδα οτι καποιο ειπαν για εμπειρια που αποκτα κανεις με τα χρονια....ειναι πολυ σχετικο!Σιγουρα υπαρχουν καποιοι που μαθαινουν και καποιοι(οι πιο πολλοι κατ' εμε) που ειναι lifetime noobs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2004 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka αυτο ειναι οτι πιο σπαστικο συναντω σε νεους χρονων χονδρικα να το πω. Η ξεροκεφαλια παει συνεφο. Αλλο να εισαι καψουρα και να γουσταρεις και αλλο να σου μιλανε οι μεγαλοι και εσυ νε λες οχι λετε μαλακιες εγω εχω δικιο. Όπα, κάτσε. Αυτό δεν είναι θέμα υψίστης σημασίας για να κάτσω να το παιδεύω γιατί ξέρω οτι πάντα όποτε παίρνω μέρος σε συζήτηση που τα δυο μέρη στηριζουν μανιωδώς διαφορετικά πράγματα δεν βγαίνει τίποτα οπότε κάποιος πρέπει να υποχωρήσει γιατί είναι χάσιμο χρόνου. Σε σοβαρότερα ζητήματα φυσικά δεν κάνω πίσω έτσι εύκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Οκτώβριος 19, 2004 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Η γυναίκα που κλείνει τα μάτια της όταν φιλάει έναν άντρα, συνήθως προσπαθεί να θυμηθεί το όνομα του. Προτιμώ ένα σκύλο από μια γυναίκα. Δεν μιλάει και έχει ήδη γούνa. Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις σπίτι το βράδυ σε μία γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα; Σημαίνει ότι είσαι σε λάθος σπίτι. Kι αλλο ενα : Έχασα 120 κιλά σε μία μέρα. Με άφησε η γυναίκα μου!! :laughing: Sorry κυριες μου.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ (το αντιθετο μαλιστα!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2004 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Γράψε λάθος, διάβασα βιαστικά το post και μπερδεύτηκα. Δεν είμαι ξεροκέφαλος του στύλ λέμε σε όλα όχι. Ίσα ίσα. Σκέφτομαι πρώτα και μετά απαντώ. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω οτι έχω καταλάβει αυτά που είπε ο Dag ή τουλάχιστον τα περισσότερα μιας και όταν διάβαζα το post έλεγα μέσα μου "πέστα μεγάλε!" γιατί τα είχα σκεφτεί και μόνος μου πιο πριν. Τώρα αν εξακολουθείς να πιστεύεις οτι είμαι ξεροκέφαλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 20, 2004 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Ουδέποτε η κρίση ήταν συνυφασμένη με την ηλικία. Μπορεί να ωριμάζεις πνευματικά με την πάροδο των χρόνων, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλους με τον ίδιο ρυθμό.Έτσι μπορεί να έχουμε δυο πνευματικά συνομήλικους που τους χωρίζει μια εικοσαετία.Ο Μάκης είναι από πολλούς μεγαλύτερους του «ωριμότερος».Μπορεί να του ξεφεύγουν χοντράδες μερικές φορές, αλλά έχει το προσόν να γράφει αυτό που θέλει χωρίς να συγκρούεται. Δεν το καταφέρνουνε πολλοί αυτό!!!!Αρνούμαι να ξεχωρίσω τις γυναίκες από τους υπόλοιπους ανθρώπους.Ως εκ τούτου, τους περισσότερους ανθρώπους τους καταλαβαίνω αρκετά. Thanks man! Για να το λές εσύ κάτι θα ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 20, 2004 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Παιδιά δεν ξέρω προσωπικά τον Μάκη (γιατί δεν έχει πατήσει σε κανέναν καφέεε!!!!) και ως εκτούτου δεν μπορώ να τον κρίνω σαν παιδί.Όντως πιστεύω οτι ένα παιδί μπορεί να είναι πιο ώριμο και πιο κατασταλαγμένο από τους συνομήλικούς του.Απλά δεν πιστεύω οτι έχει το ίδιο επίπεδο ωριμότητας και κατανόησης που έχει ένας μεγαλύτερος ο οποίος έχει έξτρα το το έχει πάει στρατό,το οτι έχει μόνιμη δουλειά και το ότι συνήθως έχει περάσει και κοντά από μια δυο σχέσεις γάμου όπως τις λέωΑυτά τα πράγματα πιστεύω οτι δρούν καταλυτικά στην ωρίμανση του άντρα και τον βοηθούν να αποκτήσει μια άλλη οπτική θεώρηση των καταστάσεων.Επειδή δεν έχω περάσει τπτ από τα τρία θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία ως τώρα.’λλα πράγματα ζήταγα στο γυμνάσιο και στο λύκειο από τις σχέσεις μου,άλλα ζητάω τώρα και πιθανώς άλλα να ζητάω μετά από 8-10 χρόνια.Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο.Επειδή έχω φίλες που με συμβουλεύονται για τις σχέσεις τους έχω καταλάβει οτι οι άντρες λίγο πολύ μοιάζουμε στις συνήθειες και στην συμπεριφορά μέχρις ενός βαθμού.Για τις γυναίκες δεν συμβαίνει το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 21, 2004 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΩ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!! Μπορεί να με δείς καμιά φορά στο bowling center ή στα VIPS αλλά τρομερά σπάνια σε καφετέριες! :OT: Τέσπα, επειδή έχουμε βγεί πολύ εκτώς θέματος μήπως θα μπορούσε κάποιος Admin να φτιάξει ένα νέο θέμα και να μεταφέρει εκεί τα αντίστοιχα Posts; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Οκτώβριος 21, 2004 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Δεν είναι σπαστικό η κοπέλα να μιλά για τους πρώην της; Δεν με νοιάζει καρδιά μου... δεν με ενδιαφέρει τί έκανες. Αν γουστάρεις τώρα είναι το θέμα. Από εκεί και πέρα όλα νομίζω είναι θέμα κινήσεων και λογικής. Δεν πρέπει να καψουρευτείς, τότε αρχίζεις τις μ@@@ που δύσκολα μπορείς να σκεπάσεις μετά. Όταν κυλίσει, κάνε ότι θες. Κάπως έτσι... Ακόμα και η πιο αθώα(φαινομενικά) κοπέλα θέλει τον τρόπο της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Οκτώβριος 21, 2004 #74 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Tα θηλυκα ειναι λιγο GTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.