Jump to content

Απαντήστε όλα τα αρσενικά...

BanOr

Recommended Posts

Maki, σορρυ δλδ, αλλά στην πρώτη σου απογοήτευση το έριξες στο dolca? lol, έχει λίγο δρόμο η όλη ιστορία προκειμένου να βγάλεις(έστω και για τον εαυτό σου) κάποια ασφαλή συμπεράσματα... και 14 χρονών, απλά δεν....

Μην με παρεξηγήσεις, δεν στα λέω με κακία απλά έχει πολύ ψωμί το όλο θέμα με βασικότερο τις εμπειρίες, κάτι που αμφιβάλλω ότι έχεις(καθαρά από θέμα ηλικίας και τίποτε άλλο).

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Κριμα, τελος το μαθημα για σημερα ε ?

Ε, κατι μαθαμε και σημερα , αυριο παλι .

Θενκς για το μαθημα σοφε γεροντα :) :flower:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

παιδια λυπαμαι για το κρεμασμα αλλα η Πασχαλια εχει δικιο....:p

Μακη μη το παρεις προσωπικα αλλα ειναι αδυνατον να εχεις την εμπειρια ενος 40χρονου

στο θεμα των γυναικων...

πολλοι μεγαλοι το εκαψαν ....

στην προσπαθεια τους να αποκρυπτογραφησουν

το μεγαλο τουτο μυστηριο της ανθρωπινης φυσης...

Προς θεού δεν είπα οτι έχω την εμπειρία του Dag! Αλλά δεν θέλει και ιδιαίτερη εμπειρία για να τα καταλάβεις αυτά! Ούτε να είσαι κάποιας ηλικείας... Θέλει μονάχα θέληση, αγάπη και ευαισθησία.

Αρχική απάντηση από RootX

Maki, σορρυ δλδ, αλλά στην πρώτη σου απογοήτευση το έριξες στο dolca? lol, έχει λίγο δρόμο η όλη ιστορία προκειμένου να βγάλεις(έστω και για τον εαυτό σου) κάποια ασφαλή συμπεράσματα... και 14 χρονών, απλά δεν....

Μην με παρεξηγήσεις, δεν στα λέω με κακία απλά έχει πολύ ψωμί το όλο θέμα με βασικότερο τις εμπειρίες, κάτι που αμφιβάλλω ότι έχεις(καθαρά από θέμα ηλικίας και τίποτε άλλο).

Βλέπε απάνηση στον Κοπρίτη

Makis Hourdakis οι παλιοι ελεγαν ,μεγαλη μπουκια φαε ,μεγαλο λογο μη λες .

Πιστευω οτι σε ενα η δυο χρονια θα διαβαζεις αυτα που εσυ λες τωρα και θα λες στον εαυτο σου '' ρε τι ελεγα ο *** ?'' (Ολοι το λεμε και εχει γελιο κατοπιν εορτης )

Βρε αφήστε το παιδί που του ορμήξατε σαν τις όρνηθες. :D Δεν είπε κανείς ότι έχει την εμπειρία του Dag αλλά ούτε κατανόησε πλήρως τα λεγόμενά του (με βάση εμπειρίας). Αυτό που, τουλάχιστον εγώ κατάλαβα, είπε ότι κατάλαβε αρκετά από αυτά που εννοούσε ο Dag. Σήμερα υπάρχουν πολλά παιδιά που αντιλαμβάνονται πράγματα σε αντίθεση με τους μεγάλους που ή αργούν να τα καταλάβουν ή δεν τα "βλέπουν" καθόλου. Εξάλλου δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης, ούτε ζούμε την ίδια ζωή. Και στο κάτω κάτω και λάθος να κάνει, και τι έγινε? Μην το αποθαρρύνετε το παιδί. :p

Εννοείται βέβαια ότι δεν διαφωνώ με τα λεγόμενα σας περί εμπειρίας.

:OT: κ αμα θες να χωρισεις μια για δευτερη φορα(αλλα κ την πρωτη κ την δευτερη φορα εσυ της ειπες να τα βρειτε) χωρις να σε περασει για μ@λ@κ@ τι κανεις?????Να τις το πεις ευθεως δεν λεει....να μαθει οτι πηγες με αλλη παλι δεν λεει.....κατι καλυτερο????

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:47]

:OT: κ αμα θες να χωρισεις μια για δευτερη φορα(αλλα κ την πρωτη κ την δευτερη φορα εσυ της ειπες να τα βρειτε) χωρις να σε περασει για μ@λ@κ@ τι κανεις?????Να τις το πεις ευθεως δεν λεει....να μαθει οτι πηγες με αλλη παλι δεν λεει.....κατι καλυτερο????

too late... αμα εχει κανει οτι λες παραπανω... οπως και να το "σερβιρεις" ... για μ@@@κα θα σε περασει! Εκτος κι αμα δεν την πολυ-νοιαζει και τοσο, οποτε θα πει "Ελα μωρε τον μ@#@#%κα ... ποιος τον γ@μει... μεθαυριο παλι θα μου ζητησει να τα ξαναβρουμε"

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από catgirl

Αλλά ούτε κι οι γυναίκες εσας... τους άντρες....

Πάντως αν πράγματι η βαρεμάρα είναι τρόπος ζωής τότε μάλλον την καταλαβαίνω την ex σου!

Γενικά μια ώριμη απάντνση είναι του alex_000 με λίγα λάθη και παραληψεις... αν και είμαι σίγουρη ότι αντι για συνθηματικά ήθελε να πει συναισθηματικά!

Αγόρια οι γυναίκες θέλουν δράση... όχι μετά την άλωση του κάστρου να βαριέστε να βγείτε για καφέ και να είστε όλη μέρα πάνω από pc's, oc's, klp!

Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλα δεν μπορείς να φανταστείς πως είμαι στις σχεσεις...

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 14:17]

Πρέπει να μάθουμε να ακούμε και ΟΧΙ να μιλάμε αν θέλουμε να μας καταλάβουν και ΟΧΙ να μας αποβάλουν.....

Πρέπει να μάθουμε να χαρίζουμε και ΟΧΙ να υπολογίζουμε.....

Πρέπει να ΜΑΘΟΥΜΕ να ΑΓΑΠΑΜΕ και ΟΧΙ να ΣΥΜΠΟΝΑΜΕ...

Πρέπει να μάθουμε να ΖΗΤΑΜΕ και ΟΧΙ να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ....

Αν κάνουμε λάθος επιλογή διαλόγου την ΩΡΑ που μιλάμε με τους εαυτούς μας, τότε τι μας φταίνε οι γυνάικες που μας αφήνουν ?????

Ξέρετε πόσο όμορφο είναι να μάθεις να αγαπάς παρέα με το σωστό ΠΡΟΣΩΠΟ και ας κάνεις λάθη ????? Δεν πειράζει γιατί και τα λάθη αυτά μοιράζονται στα ΔΥΟ και δεν πονάνε αλλά γρήγορα περνάνε.......

Dagalidis man είσαι σωστός...Προσπάθησα να κάνω όλα έγραψες πριν τα γραψεις...Μπορεί να απέτυχα αλλα μπορεί και απλά να μην είδε καλά το αποτέλεσμα....Μπόρει και να μην ήθελε αλλα άλλα έδιχνε...

Αρχική απάντηση από xrist22[Σήμερα, στις 14:29]

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Αρχική απάντηση από catgirl

Πάντως αν πράγματι η βαρεμάρα είναι τρόπος ζωής τότε μάλλον την καταλαβαίνω την ex σου!

--------------------------------------------------------------------------------

Το θέμα είναι ότι δεν βαριόμουν μαζι τις..:cry:

Επειδή έγινε πολύς λόγος για ηλικίες εμπειρίες κτλ. Να διευκρινήσω ότι Ηλικία δεν συνεπάγεται απαραίτητα εμπειρία, άν και πολλές φορές συμβαίνει. Πολλά πράγματα ανάλογα με τις εποχές αλλάζουν. Ένας που είναι π.χ 60 χρονών σήμερα και είναι αρκετά έμπειρος απο γυναίκες ναι μέν ξέρει πολλά αλλά δεν έχουν 100% εφαρμογή στο σήμερα. Γι'αυτό λοιπόν κάποιος για να μπορέσει να καταλάβει τις γυναίκες δεν αρκεί να τους πεί 2 συμβουλές ένας μεγαλύτερος. Πρέπει να τις ζήσει αλλά και να μελετήσει και τους γύρω του. Καλές οι συμβουλές και χρειάζονται αλλά πολλά πράγματα πρέπει να τα ζήσεις. Πρέπει να ζήσεις την απογοήτευση, τον έρωτα, τη χυλόπιτα, την επιτυχία, τη μακροχρόνια σχέση, τη συμβίωση, τις "ξεπέτες" ,τα πάντα ώστε να μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα.

Τέλος κάτι για τις κοπελιές, Πρέπει να καταλάβετε ότι πρώτον δεν είμαστε το ψυχαγωγικό πρόγραμμά σας και δεύτερον δεν είμαστε φορέας χρηματοδότησης. Δεν μπορούμε να παρατήσουμε τις τόσες ασχολίες μας ώστε να αφιερωθούμε 100% σε σας. Π.χ έχει τύχει να δουλεύω μέχρι αργά και να μου τη πεί η κοπελιά μου. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό το κάνω και για μένα αλλά συνεπάγεται σε όφελος και για τους 2. Βασικά σήμερα σε σχέση με πρίν απο 20χρόνια ο ’νθρωπος μπορεί να έχει τόσες ασχολίες μέσα απο τις οποίες να ικανοποιήσει τις ανάγκες εξέλιξής του. Αυτό σημαίνει ότι το κυνήγι του μ.... πλέον Δέν είναι το Α και το Ω. Καλώς η κακώς δεν είναι όπως παλιά που έβγαινε βόλτα η γυναίκα και περίμενε να της τη πέσουν. Τώρα πρέπει να δείξει ότι αξίζει περισσότερο απο ένα ωραίο ζευγάρι μπούτια.

Πρέπει να μάθει επιτέλους η γυναίκα να προσφέρει σε μια σχέση κάτι περισσότερο απο το Π.....α και να μή ζητάει τόσα υπερβολικά πράγματα. Πρέπει να είναι στο πλευρό του άντρα για να του συμπαραστέκεται και το αντίστοιχο απο τη μεριά του άντρα. Όχι να του δημιουργεί πρόσθετο άγχος όπως (14 Φλεβάρη Αγ. Βαλεντίνου, μετά απο 10 μέρες γιορτή, μετά απο άλλες 10 γενέθλια, και μετά απο άλλες 10 επέτειο "που να βρώ 300 τώρα για δώρα")

Κοιτα δεν ειναι δυσκολο να τις καταλαβεις,με την εννοια να τις ψυχολογισεις κ να μπορεις να προβλεψεις σε ενα βαθμο τις αντιδρασεις τους.

Καμια τεραστια εμπηρια δεν εχω,μονο 22 ειμαι ακομα,αλλα ως τωρα εχω καταλαβει το εξης.

Οι γυναικες,ως συντροφος,εχουν ορισμενα δεδομενα μοτιβα στα οποια παιζουν απο γυναικα σε γυναικα.Υπαρχει πχ η γυναικα που γεννιθηκε καψουριαρα, αυτη που γεννιθηκε ψwλιαρα η αλλη δυναμικη,η αλλη σπαστικη,η αλλη ζηλιαρα κτλ. κτλ.

Αμα εχεις την δυνατοτητα να καταλαβεις σε ποια παλετα παιζει,εχεις πολλες πιθανοτητες να την καταλαβεις(ως ενα βαθμο βεβαια,απολυτα δε γινετε να καταλαβεις κανενα,ουτε αντρα ουτε γυναιακα).

Βεβαια παντα υπαρχουν κ οι λαμπρες εξαιρεσεις που ειναι πλασματα πολυπλοκα κ εντελως απροβλεπτα!Αυτα ειναι που κανουν κ την διαφορα,καμια σχεση με τις αλλες που λεμε!Τετοιες γυναικες σπανια βρησκω,αλλα παντα αξιζουν... :inlove:

Ειναι οι περισσοτερες απροσαρμοστες

τις προσεχεις και σε γραφουν

τους μιλας και λιγο καταλαβαινουν

ΤΙΣ ΑΓΝΟΕΙΣ και σουρχονται με χιλια

κατα τα αλλα ΧΛΙΔΗ:clap: :clap:

Ουδέποτε η κρίση ήταν συνυφασμένη με την ηλικία.

Μπορεί να ωριμάζεις πνευματικά με την πάροδο των χρόνων, αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλους με τον ίδιο ρυθμό.

Έτσι μπορεί να έχουμε δυο πνευματικά συνομήλικους που τους χωρίζει μια εικοσαετία.

Ο Μάκης είναι από πολλούς μεγαλύτερους του «ωριμότερος».

Μπορεί να του ξεφεύγουν χοντράδες μερικές φορές, αλλά έχει το προσόν να γράφει αυτό που θέλει χωρίς να συγκρούεται. Δεν το καταφέρνουνε πολλοί αυτό!!!!

Αρνούμαι να ξεχωρίσω τις γυναίκες από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Ως εκ τούτου, τους περισσότερους ανθρώπους τους καταλαβαίνω αρκετά.

Ρε δε πάνε να γ@μηθούν;

Μου πήρε 4,5 χρόνια να καταλάβω μια και μόλις νόμισα ότι εδώ είμαστε έφαγα ΑΚΥΡΟ. Ε στα @@ μου δεν πρόκειται να ξαναμπω σε τέτοιες διαδικασίες ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Θα ψοφήσω μόνος σαν σκύλος αλλά θα ζήσω σαν άνθρωπος

όταν και ο τελευταίος άντρας αποκτήσει "γυναικείο" μυαλό, δηλ.μάθει να σκέφεται με τον τρόπο που σκέφεται και λειτουργεί μια γυναίκα , τότε οι άντρες θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις γυναίκες στα ίσα.Επειδή όμως , φευ(καλοοοοοό ,που το θυμήθηκα) , κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται να γίνει στα προσεχή 3.500.000.(ολογράφως τριάμιση εκατομμύρια )χρόνια τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για το ισχυρό (ΧΑ-ΧΑ) φύλλο. Μια παλιά καραβάνα στον χώρο της πληροφορικής , τόλεγε λίγο διαφορετικά ,πιο χυδαία , αλλά η ουσία αυτή είναι .

Αντέρφια, μια γυναίκα θα τα φτιάξει μαζί σου επειδή στην αρχή μπορεί να σε γουστάρει , θα σε κρατήσει όμως , μόνο αν τις κάνεις . Οι νεώτεροι μην το ξεχνάτε αυτό ποτέ .

Ρε παιδιά? Τόσο γράψιμο δεν έχω ξαναδεί....:slap:

Εγώ ένα πράγμα έχω να πω: Οι γυναίκες και οι άνδρες είναι άνθρωποι και η ψυχή τους άβυσσος. Δύσκολο να γνωρίσεις, να καταλάβεις και να νιώσεις κάποιον άλλον.

Όσο προσπαθείς να καταλάβεις κάποιον, όσο πιέζεις τον εαυτό σου να νιώσει κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρει κάπου τα χάνει και η κατάληξη είναι κάπως διαφορετική.

Σε πολλές φάσεις ενώ αρχικά δεν καταλαβαίνουμε κάποιον και τον κατηγορούμε για κάτι, αργότερα ίσως έρθουμε στη θέση του. Τότε καταλαβαίνουμε πολλά περισσότερα και πολλές φορές θα τύχει να βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετικές απόψεις.

So, μην το προσπαθείτε και πολύ! Όταν θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος δίπλα σας, θα τον καταλάβετε απόλυτα, όσο διαφορετικός κι αν είναι!

@ΓιαγκΤ: συμφωνώ μαζί σου my friend...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τέσπα, υποχωρώ αν και εξακολουθώ να πιστεύω αυτά που λέω...

αυτο ειναι οτι πιο σπαστικο συναντω σε νεους χρονων χονδρικα να το πω. Η ξεροκεφαλια παει συνεφο. Αλλο να εισαι καψουρα και να γουσταρεις και αλλο να σου μιλανε οι μεγαλοι και εσυ νε λες οχι λετε μαλακιες εγω εχω δικιο.

Γιατί μπλέκετε βρε τα πράγματα? το θέμα δεν είναι νέοι vs γέροι, lol, αλλά αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, ειδικότερα τις σχέσεις των ανδρών και γυναικών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.