Jump to content

Απαντήστε όλα τα αρσενικά...

BanOr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπορείτε να καταλάβεται τις γυναίκες????? :nothing:

:wassat: Αυτό το ερώτημα μου δημιουργήθηκε τώρα που με χώρισε η ex μου...

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Αβυσσος το μυαλό της γυναίκας ! όχι βέβαια . και δεν φταίω εγώ για αυτό , αφού στην πλειοψηφία τους είναι κυκλοθυμικές και αλλοπρόσαλες :hmm:

Αρκετά (πιστεύω) μετά από χρόνια προπόνησης και πολλές πίκρες.

Αυτο που αξιζει ειναι να προσπαθεις να καταλάβεις αυτόν που εχεις διπλα σου. Να καταλάβεις γενικά τις γυναικες δεν ειναι τοσο δυσκολο. Εχουν μερικες βασικές διαφορές απο τους αντρες αλλά πέρα απο αυτές εχει σημασία το πρόσωπο.

Αυτό που κατάλαβα γενικά είναι πως οι άνθρωποι μεγαλώνουν αλλά δεν ωριμάζουν συναισθηματικά όσο νόμιζα όταν ήμουν μικρός. Απλά μαθαίνουν να κρύβουν τις σκεψεις τους. Αν παρατηρεις τα παιδια καταλαβαίνεις πολλα για τους ενήλικες.

Τεσπα ειναι πολυ αργα για τετοιες μαλλακιες . Aυτάι με απασχολουσαν κυριως στα 18 μου. Τωρα τα πράματα ειναι πολύ απλά . Θες? καλώς. Δεν Θες? καλύτερα :D

Αρχική απάντηση από BanOr

Μπορείτε να καταλάβεται τις γυναίκες????? :nothing:

:wassat: Αυτό το ερώτημα μου δημιουργήθηκε τώρα που με χώρισε η ex μου...

Τι να σου πω βρε φίλε. Συνήθως αυτές δεν με καταλαβαίνουν. :nothing:

Αλλά ούτε κι οι γυναίκες εσας... τους άντρες....

Πάντως αν πράγματι η βαρεμάρα είναι τρόπος ζωής τότε μάλλον την καταλαβαίνω την ex σου!

Γενικά μια ώριμη απάντνση είναι του alex_000 με λίγα λάθη και παραληψεις... αν και είμαι σίγουρη ότι αντι για συνθηματικά ήθελε να πει συναισθηματικά!

Αγόρια οι γυναίκες θέλουν δράση... όχι μετά την άλωση του κάστρου να βαριέστε να βγείτε για καφέ και να είστε όλη μέρα πάνω από pc's, oc's, klp!

Αρχική απάντηση από alex_000

Αρκετά (πιστεύω) μετά από χρόνο προπόνησης και πολλές πικρές.

Αυτο που αξιζει ειναι να προσπαθεις να καταλάβεις αυτόν που εχεις διπλα σου. Να καταλάβεις γενικά τις γυναικες δεν ειναι τοσο δυσκολο. Εχουν μερικες βασικές διαφορές απο τους αντρες αλλά πέρα απο αυτές εχει σημασία το πρόσωπο.

Αυτό που κατάλαβα γενικά είναι πως οι άνθρωποι μεγαλώνουν αλλά δεν ωριμάζουν συνθηματικά όσο νόμιζα όταν ήμουν μικρός. Απλά μαθαίνουν να κρύβουν τις σκεψεις τους. Αν παρατηρεις τα παιδια καταλαβαίνεις πολλα για τους ενήλικες.

Τεσπα ειναι πολυ αργα για τετοιες μαλλακιες . Aυτάι με απασχολουσαν κυριως στα 18 μου. Τωρα τα πράματα ειναι πολύ απλά . Θες? καλώς. Δεν Θες? καλύτερα :D

Συμφωνώ απόλυτα !

ειδικά στο θέμα για την αποκρυψη των σκεψεων είναι αυτό ακριβώς που συνηθίζω να λέω ότι οι άνθρωποι (μεγαλωνοντας) δεν γίνονται σόφότεροι αλλά πονηρότεροι.

και βέβαια οι γυναίκες δεν πρόκειται να μας καταλάβουν ποτέ όπως διατείνεται η φίλη παραπάνω αλλά, καταθέτωντας και εγώ την δική μου άποψη να πώ ότι δεν είναι θέμα μη κατανόησης αλλά θέμα μη αποδοχής συγκεκριμένων συνθηκών και αναγκών που έχουμε εμείς τα αγοράκια, όπως π.χ. η διάθεση του χρόνου (αφου το έθιξε), όπου τα κοριτσάκια ζητούν το 110% του διαθέσιμου χρόνου να τους αφιερώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, πράγμα το οποίο αντιβαίνει την δική μας προσπάθεια για ορθολογικό καταμερισμό του (έτσι και αλλιώς) περιορισμένου χρόνου.

Μια κουβεντα θα πω ''Πυρ,γυνη και θαλασσα....''

(δεν υπαρχουν πονηροτερα πλασματα απο τις γυναικες και τις αλεπουδες):p

@αλεχ_000:T:

οι γυναικες ειναι σαν τους επεξεργαστες,

αν τις ανεβασεις δινοντας τους λιγο, τοτε γουσταρουν

αν τις ανεβασεις δινοντας πολυ,.... τοτε εξαρταται απο το κομματι αν θα γουσταρει 'η οχι.

και αν τις αφησεις default, ειναι σαν να μην τις εχεις ξεζουμισει καθολου

και φυσικα μετα απο κανα 8μηνο αρχιζουν τα κρεμμασματα....οποτε εκει ειναι που πας για ..αναβα8μιση...

Eνοειται χρειαζεται μηνες benching στο οριο τους προκειμενου να ειναι ....σταθερες και να δουλεουν "σωστα"

Αρχική απάντηση από catgirl

Αλλά ούτε κι οι γυναίκες εσας... τους άντρες....

Πάντως αν πράγματι η βαρεμάρα είναι τρόπος ζωής τότε μάλλον την καταλαβαίνω την ex σου!

Γενικά μια ώριμη απάντνση είναι του alex_000 με λίγα λάθη και παραληψεις... αν και είμαι σίγουρη ότι αντι για συνθηματικά ήθελε να πει συναισθηματικά!

Αγόρια οι γυναίκες θέλουν δράση... όχι μετά την άλωση του κάστρου να βαριέστε να βγείτε για καφέ και να είστε όλη μέρα πάνω από pc's, oc's, klp!

Οι γυναίκες εχουν την τάση να θέλουν 100% την προσοχή μας (οπως ειπε και ο colt) αλλά εμεις δεν θέλουμε/δε μπορούμε κλπ να κάνουμε έτσι.

Ειναι γεγονός οτι οταν πας να κερδίσεις μια γυναίκα, (το κάστρο οπως λες:p ) στην αρχή ολοι σχεδον οι άντρες πεφτουν με τα μούτρα και δεν κοιτάνε τιποτα άλλο, ουτε φίλους ουτε pc, τιποτα... Αυτο ειναι πολύ κακο, γιατι δινεις την εντύπωση οτι η γυναίκα ειναι το πιο σημαντικό πράγμα για σένα. Μπορει να ειναι σωστό αυτό αλλά, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μας ενδιαφέρουν. Μπορει να ειναι το pc, μπορεί να ειναι το ποδόσφαιρο ή αλλα διάφορα. Οσοι καταφέρνουν να δείξουν στη γυναίκα απο την αρχή της σχέσης τους, οτι τους ενδιαφέρουν κι άλλα πράγματα, τοτε έχουν κερδίσει σημαντικά στην διάρκεια της σχέσης τους.

Η κατανόηση και απο τις δύο πλευρές ειναι απαραίτητη... Πάντα... αλλιώς δε βγαίνει τίποτα... Πάν μετρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι και ισχύει τοσο μα τοσο πολύ....

Αρχική απάντηση από las_kar_is

Αβυσσος το μυαλό της γυναίκας ! όχι βέβαια . και δεν φταίω εγώ για αυτό , αφού στην πλειοψηφία τους είναι κυκλοθυμικές και αλλοπρόσαλες :hmm:

Aκριβώς!

:T:

Εγραψε ο zarras... :T:

Τι να σας πω ρε παιδια...η συμπεριφορα τους δεν μου φαινεται απροβλεπτη αρα και θεωρω οτι τις καταλαβαινω ως ενα βαθμο. Προς Θεου δεν καταλαβαινω την ψυχοσυνθεση τους αλλα τις αντιδρασεις τους και τις αποφασεις τους (καποιες φορες εκ των υστερων και καποιες φορες εκ των προτερων). Τωρα σε ορισμενες ακραιες περιπτωσεις η κατασταση ξεφευγει αλλα σε γενικες γραμμες δεν θεωρω οτι κανουν παλαβα πραγματα, απλα κανουν διαφορετικα πραγματα.

LOL@Zarras!!!Φίλε έγραψες!!!Παιδιά και εγώ πιστεύω οτι η γυναίκα είναι ένα μισάωρο και μπορεί και λίγο λιγότερο.Εγώ προσωπικά έχω χωρίσει τις γυναίκες σε κατηγορίες και οι γυναίκες κάθε κατηγορίας έχουν συνήθως ανάλογη συμπεριφορά.Ε άμα μιλήσεις λίγο μαζί τους καταλαβαίνεις τι καπνό φουμάρουν και τις κατατάσεις ανάλογα την κατηγορία...Από κει και ύστερα ξέρεις τι να περιμένεις

Kάθε μια σχέση έχει την δική της ανεξάρτητη δυναμική στην εξέλιξή της και δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να μπεί σε καλούπι ή να βρεθεί μία και μοναδική συνταγή επιτυχίας που να ισχύει σε όλες τις σχέσεις..

Αν όμως οριστεί ως RULE nr 1 (ΚΑΝΟΝΑΣ) ο ισοκαταμερισμός ευθυνών και παραχωρήσεων τότε ίσως χτιστέι πάνω σε σταθερά θεμέλια και σωθεί μέσα στο ψυχοβόρο πέρασμα του χρόνου....

Και για να γίνω ποιό σαφής..... λέω ότι όσο ποιό κοντά στον εαυτό του βρίσκεται κανείς μέσα σε μία σχέση και δεν πνίγεται από τις αναγκαίες παραχωρήσεις που ο ίδιος κάνει για να σώσει κάτι που αργότερα θα του γυρίσει σε ξαφνικό θάνατο .... τόσο καλύτερα.

Δεν πρέπει να δώσουμε παραπάνω απ'οσα αντέχουμε μόνο και μόνο για να κρατήσουμε κάποια ισσοροπία.... Πρέπει να ισοροπίσουμε πρώτα τις δικές μας ανάγκες και μετά να μοιράσουμε το υπόλοιπο στην σχέση..... Πρέπει να ανοίξουμε την καρδιά μας και όχι τα αυτιά μας γιατί θα χάσουμε την μαγεία του έρωτα και θα μείνουμε μόνοι κάνοντας παρέα με σοφιστίες και τεχνάσματα άλλων ατόμων ξένων στα δικά μας κρητήρια....

Πρέπει να μάθουμε να ακούμε και ΟΧΙ να μιλάμε αν θέλουμε να μας καταλάβουν και ΟΧΙ να μας αποβάλουν.....

Πρέπει να μάθουμε να χαρίζουμε και ΟΧΙ να υπολογίζουμε.....

Πρέπει να ΜΑΘΟΥΜΕ να ΑΓΑΠΑΜΕ και ΟΧΙ να ΣΥΜΠΟΝΑΜΕ...

Πρέπει να μάθουμε να ΓΕΛΟΥΜΕ και ΟΧΙ να ΥΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ πως χαιρόμαστε....

Πρέπει να μάθουμε να ΖΗΤΑΜΕ και ΟΧΙ να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ....

Αν κάνουμε λάθος επιλογή διαλόγου την ΩΡΑ που μιλάμε με τους εαυτούς μας, τότε τι μας φταίνε οι γυνάικες που μας αφήνουν ?????

Μήπως εμείς έτσι και αλλιώς δεν έχουμε καταδικάσει πρώτερα τον εαυτό μας στην αιώνια μοναξιά της ψυχής....

Ξέρετε πόσο όμορφο είναι να μάθεις να αγαπάς παρέα με το σωστό ΠΡΟΣΩΠΟ και ας κάνεις λάθη ????? Δεν πειράζει γιατί και τα λάθη αυτά μοιράζονται στα ΔΥΟ και δεν πονάνε αλλά γρήγορα περνάνε.......

17 χρόνια με την ΙΔΙΑ γυναίκα και 11 Χρόνια Γάμου με δύο παιδάκια πιστέψτε με δεν πήγαν άδικα.......

Σας εύχομαι να πάτε ακόμη καλύτερα από εμένα αρκεί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας ........ :daisy: :T:

Συγνώμη που σας κούρασα αν δεν έχετε καταλάβει τίποτα από όσα είπα.......

:T:

Σε ευχαριστώ το διόρθωσα.

Περναω σχεδόν παντα αυτά που γράφω απο word γιατί ειμαι αθεράπευτα ανορθόγραφος και αλλάζει τις λεξεις αν κανεις τη διόρθωση στα γρήγορα.

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Και για να γίνω ποιό σαφής..... λέω ότι όσο ποιό κοντά στον εαυτό του βρίσκεται κανείς μέσα σε μία σχέση και δεν πνίγεται από τις αναγκαίες παραχωρήσεις που ο ίδιος κάνει για να σώσει κάτι που αργότερα θα του γυρίσει σε ξαφνικό θάνατο .... τόσο καλύτερα.

Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί !

κάτι τέτοιο ήθελα να γράψω πιο πάνω αλλά εσύ το πέτυχες !

... να τολμαγα να κάνω μια νύξη για το ποιά ηλικιακή ομάδα γυναικών μπορεί να ''ταιριάξει'' καλύτερα με την ικανοποίηση της παραπάνω συνθήκης ή θα πάω πολύ μακριά ?

Tαιριάζει σε όλες τις ηλικίες και φύλα....

Ολες οι σχέσεις κάποτε αρχίζουν .... δεν έχει σχέση η ηλικία με την σοβαρότητα.

Αλλωστε το ίδιο συμβαίνει και με την φιλία .... Δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στα δύο....

Το μόνο που διαφοροποιεί την φιλία από την ερωτική σχέση είναι η ύπαρξη του ΣΕΞ και τίποτα άλλο....

Εαν είμαστε πρώτα απ'όλα φιλαράκια με το αντίθετο φύλλο και αν κάποτε από απλή φιλική σχέση προστεθεί και το ΣΕΞ τότε απλά ολοκληρώθηκε κάτι που υπήρχε από κάτω και δεν αφήναμε να έρθει στην επιφάνεια.....

Η γνώμη μου έιναι ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν απλές φιλικές σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλλα...

Απλά υπάρχει πάντα η ερωτική επιθυμία η οποία προσπαθούν και τα δύο μέρη να υποβιβάσουν και ευτιχώς για μένα που μερικές φορές δεν τα καταφέρνουν.....

Οι σχέσεις που ξεκινήσανε ως φιλικές και εξελιχθήκανε σε ερωτικές έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να καταλήξουν σε γάμο και να ευτυχήσουν πραγματικά....:T:

Εχω δεί αρκετές φορές να συμβαίνει και πραγματικά το χάρηκα πάρα πολύ...... :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.