Jump to content

ssd-hdd sentinel

rockxk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας. για δειτε την παρακατω εικονα και πεστε μου τι δεν εχω κανει σωστα στους οδηγους...

εχω την gigabyte Z68X-UD4-B3 με ολυς τους οδηγους αναβαθμισμενους...

αν θυμαμαι καλα ισως να μην εχω απενεργοποιησει στο bios το smart. λετε αυτο να φταιει?

post-2250-1416078148,5287_thumb.png

Έχω και εγώ την ίδια ακριβώς εικόνα (80% - 100%).

Αλλά η mobo που έχω είναι sata2 με προσθήκη Controller sata3, οπότε μάλλον εκεί αποδίδω το πρόβλημα.

περιεργο. εγω που εχω sata2 μητρικη και εχω συνδεσει sata3 ssd, μου γραφει 100%

Άρα μάλλον υπάρχει κάτι άλλο... μακάρι κάποιος να δώσει την ορθή λύση.

λοιπον,

απεγκατεστησα τους marvell drivers και εκανα επανεκκινηση.

μολις ''μπηκε'' στα windows βρηκε αυτοματα τους default και δουλεψε!!

Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση. Γιατί έχεις συνδέσει τον SSD σου πάνω στον Marvel controller ενώ έχεις chipset που υποστηρίζει native SATA3?

Χάνεις σε απόδοση.

δε μπορουσε να τον δει. θα το ξαναελεγξω παντως μηπως στο bios δεν ειναι native.

λοιπον,

απεγκατεστησα τους marvell drivers και εκανα επανεκκινηση.

μολις ''μπηκε'' στα windows βρηκε αυτοματα τους default και δουλεψε!!

Έχεις το OS στον συγκεκριμένο SSD;

ναι εχω windows 7 ultimate 64 bit

στον intel controller αν θυμαμαι καλα δεν τον εβλεπε στο boot.εκει που διαμορφωνουμε το δισκο για τα windows.

και δεν ειχε δισκετα dos.εκτος και αν και εδω κανω λαθος οποτε θα το ξανακοιταξω.

ναι εχω windows 7 ultimate 64 bit

στον intel controller αν θυμαμαι καλα δεν τον εβλεπε στο boot.εκει που διαμορφωνουμε το δισκο για τα windows.

και δεν ειχε δισκετα dos.εκτος και αν και εδω κανω λαθος οποτε θα το ξανακοιταξω.

Μάλλον κάνεις λάθος. Τα windows 7 με SP1, έχουν native υποστήριξη για τους Intel controllers, εκτός αν έχεις Χ79 chipset οπού εκεί νομίζω χρειάζεται να έχεις δισκέτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.