Jump to content

Τρελό flickering και χιόνια

Delijohn

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά με νέα καρτούλα και μετά από 2 βδομάδες χρήσης, απόφάσισε σήμερα, πρωί πρωί, να αρχίσει η καρτούλα μου τα κόλπα. Μια-δυο φορές μου το είχε ξανακάνει στο σ/κ ενώ έπαιζα batman αλλά τώρα είπε να αρχίσει κ να μη σταματάει.Ενώ ήμουν στο twitter, πήγα να ανοίξω ένα vine κι η οθόνη άρχισε να κάνει χιόνια... πρασινο-ροζ χιόνια.. να σημειωθεί ότι στην προσπάθειά μου να την επαναφέρω, πίσω άκουγα ήχους ή ένα βιντεάκι στο youtube. Restart λοιπόν κι επανέρχομαι και αρχίζω και βλέπω το τρελό flickering που βλέπετε στο βιντεάκιεδώ)... τι κάνω; RMA; Ή έχω κάνει απλά καμιά κοτσάνα ρύθμιση;;;;

υ.γ.: Αααααα τα μάτια μου ματώσανεεεεεε, πείτε γρήγορα αλλιώς να τη βγάλω να ξαναμείνω με την Onboard!

Το βιντεάκι σου δεν καταφερα να το δώ, αλλά από την περιγραφή σου τα χιόνια είναι τα λεγόμενα artifacts. Αν το κάνει συνεχώς και σε περιβάλλον windows τότε κατά 99% χάλασε η κάρτα σου και εαν έχεις εγγύηση στείλε την για RMA.

Την κάρτα την έχεις κλοκαρισμένη?

Έβαλα κι άλλη πηγή για το βίντεο (μικρούλι είναι, μη φοβηθείτε).

Χιόνια δε μου κάνει τώρα, μόνο το τρεμόπαιγμα.

Της είχα κάνει ένα ελαφρύ o/c, αλλά όχι κάτι extreme. Επίσης επειδή δε σταματούσε το τρέμουλο, την έβαλα σε ένα extreme profile 1220/1520 και ηρέμησε. Τι να κάνω; Να την γυρίσω στα default και να τρέχω furmark μέχρι να μου το ξανακάνει; Πώς να σιγουρευτώ ότι έχει θέμα πριν τη στείλω;

DAFUQ did I just see??? :confused:

Ρίξτην στα default και αν το κάνει και εκεί, κατ εμέ RMA!

Ερωτήσεις:

1) Με τι καλώδιο την έχεις συνδέσει στην οθόνη? (Είχα πρόβλημα λόγω χαλασμένου HDMI)

2) Τις συνδέσεις τις έχεις τσεκάρει?

3) Drivers έχεις τους τελευταίους?

4) Σιγουρέψου πως το monitor δεν έιναι αυτό που έχει ζημιά, σύνδεσε το σε άλλο pc/laptop.

1) dvi

2) όλα τσεκαρίστηκαν, ναι!

3) 14.1 yeap

4) παίζει το μόνιτορ οκ, γιατί έχω κι έναν αποκωδικοποιητή εδώ δίπλα κ την κάνω κ τηλεόραση πότε πότε..

στα default ηρέμησε... για να δούμε αν θα το ξανακάνει.. :o

Αυτες οι ρημάδες οι windforce έχουν βγάλει αρκετά θέματα και σε nvidia. Ζόρισε την σε default για να παραδώσει πνεύμα και μετά στείλε την για αλλαγή με άλλη υλοποίηση.

[MENTION=6176]Delijohn[/MENTION] είναι γνωστό το προβλημά σου καιρό τώρα!

Το έχω αναφέρει και προσωπικά σε αυτό το thread.

Ελπίζω η Gigabyte σου να έχει βγάλει το αντίστοιχο VBIOS!

Εγώ ξένοιασα...

ναι δυστυχώς.. το έψαξα λίγο παραπάνω και βρέθηκα κι εδώ R9 270x 2d Flickering.

Το θέμα είναι ότι έχει βγει bios για Msi και Sapphire κι υπόλοιποι απλά περιμένουμε.. τι να πω, προς το παρόν επέστρεψα σε φουλ defaults μια και πλέον η κάρτα δεν πολυακούει τα ρολόγια που της λέω. Ακόμα κι από το utility της gigabyte.. ίδωμεν.. :weep:

ναι δυστυχώς.. το έψαξα λίγο παραπάνω και βρέθηκα κι εδώ R9 270x 2d Flickering.

Το θέμα είναι ότι έχει βγει bios για Msi και Sapphire κι υπόλοιποι απλά περιμένουμε.. τι να πω, προς το παρόν επέστρεψα σε φουλ defaults μια και πλέον η κάρτα δεν πολυακούει τα ρολόγια που της λέω. Ακόμα κι από το utility της gigabyte.. ίδωμεν.. :weep:

Απο όσο γνωρίζω ναι ASUS, MSI και Sapphire έχουν βγάλει το fixed VBIOS!

Ακόμα θυμάμαι όταν πρωτοέβαλα την κάρτα μου στο σύστημα... τα είχα πάρει άσχημα αλλά ήξερα ότι δεν ήταν θέμα HW, απλά είχε γίνει πατατιά με το default VBIOS! Μετά το flasharima χαλάρωσαν τα νεύρα μου....:hehe:

Υπομονή τώρα για την Gigabyte σου. :hug:

Πάντως άμα δεις και δεν.... τράβα την για RMA και πάρε ASUS να νιώσεις! :p

Να βάλω bios άλλης κάρτας δεν παίζει ε;;;

Θα σε γελάσω δεν το έχω δοκιμάσει... και να δουλεύει είναι κουλό να καταφεύγεις σε τέτοιες λύσεις!

κι εκεί που δουλεύεις μια χαρά, άρπα αυτό στη μάπα... :(:hm:

ah4d.png

Θα τη βγάλω και θα αρχίσω να χοροπηδάω πάνω της!!

Εν τω μεταξύ, από πίσω μουσικούλα έπαιζε κανονικά, σαν να μην έγινε τίποτα...

κι εκεί που δουλεύεις μια χαρά, άρπα αυτό στη μάπα... :(:hm:

ah4d.png

Θα τη βγάλω και θα αρχίσω να χοροπηδάω πάνω της!! Στείλε την για RMA και πάρε άλλη.

Εν τω μεταξύ, από πίσω μουσικούλα έπαιζε κανονικά, σαν να μην έγινε τίποτα... Ε ναί δεν έχει να λέει... δεν κρασάρει το PC επειδή η κάρτα έχει flickering...

Ένα πράγμα δεν καταλάβα πάντως... αφού έχεις μητρική ASUS γιατί πήρες κάρτα Gigabyte?? :p

Αυτό που με χαλάει είναι ότι θα πρέπει να περιμένω ναααααααα δεχτούν ότι η κάρτα δεν είναι οκ (δεν το κάνει και συνέχεια) κ ναααααααα φέρουν άλλη!

Όσο για την ερώτηση.. μη μου ζητάς να επιχειρηματολογήσω για τα αυτονόητα.. τουλάχιστον 3-4 bulletpoints..

Αυτό που με χαλάει είναι ότι θα πρέπει να περιμένω ναααααααα δεχτούν ότι η κάρτα δεν είναι οκ (δεν το κάνει και συνέχεια) κ ναααααααα φέρουν άλλη!

Όσο για την ερώτηση.. μη μου ζητάς να επιχειρηματολογήσω για τα αυτονόητα.. τουλάχιστον 3-4 bulletpoints..

Δεν κατάλαβα τι εννοείς αλλά δεν πειράζει...

Όσο για την κάρτα πρέπει να την πας για RMA!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.